---> Avatar ve imza Yorumlamaca avatar: süper imza: güzel
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 9 Eki 2011 #503 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca Avatar güzel İmzaya dicek bi şey yok zaten
Deniz kızı Bayan Üye 9 Eki 2011 #504 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca avatar: idare eder imza: fena deiL
carpe Banned 9 Eki 2011 #505 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca AVATAR:güzell imza: güzel ama değişmiş(=
carpe Banned 9 Eki 2011 #506 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca AVATAR:güzell imza: güzel ama değişmiş(=
' Kors@N Kayıtlı Üye 10 Eki 2011 #510 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca Avatar : Arkada unutulanlara bakıyormuş gibi İmza : Özlemi yansıtıyor
---> Avatar ve imza Yorumlamaca Avatar : Arkada unutulanlara bakıyormuş gibi İmza : Özlemi yansıtıyor
MajesticLeader Kayıtlı Üye 10 Eki 2011 #511 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca iyi dıyelım ıyı olsun (= imza ve avatara nıck gıtmemıs
'-DamLa Bayan Üye 10 Eki 2011 #512 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca Avatarı kadiri hatırlattı bana İmza yok.
D 'DiLek Bayan Üye 10 Eki 2011 #516 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca avatar : eh iste Imza : begenmedim
DeathWriter Kayıtlı Üye 10 Eki 2011 #517 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca Avatar : Çocukluğuna özlem duyar içindeki çocuk ile barışık bir hayatı var mesela bir parkta salıncağa binebilir.. İmza : Tam bir polyanna
---> Avatar ve imza Yorumlamaca Avatar : Çocukluğuna özlem duyar içindeki çocuk ile barışık bir hayatı var mesela bir parkta salıncağa binebilir.. İmza : Tam bir polyanna
D 'DiLek Bayan Üye 11 Eki 2011 #518 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca avatar : ilginc gibi geldi bana xD imza : eh isteeee. (=
MajesticLeader Kayıtlı Üye 11 Eki 2011 #519 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca avatar iii imza : töbe (= bana imza koymayı ögret alttakı resimli koycam ona göre
---> Avatar ve imza Yorumlamaca avatar iii imza : töbe (= bana imza koymayı ögret alttakı resimli koycam ona göre