---> Avatar ve imza Yorumlamaca imza süper avatarda eh işte:D
kanat$z_melek Bayan Üye 7 Tem 2009 #462 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca avatar : GüzeL imza : Sade hoŞ
DeLürüK Banned 7 Tem 2009 #463 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca imza çok güzelde. avatarı pek beğenmedim :/
kanat$z_melek Bayan Üye 8 Tem 2009 #464 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca avaTar : güzeL imza : daha güzeL oLabiLirdi
kanat$z_melek Bayan Üye 8 Tem 2009 #466 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca İmza : Gzel avatar : daha değiŞik oLabilirdi
DeaDLove Banned 9 Tem 2009 #467 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca imza azten dediğim gibi güsel avatarda biraz çocuksu
kanat$z_melek Bayan Üye 9 Tem 2009 #468 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca avaTar : güzeL imza : Sade ama güzeL
DeLürüK Banned 9 Tem 2009 #469 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca avatar daha gzel olabilr imza allah bozmasın
kanat$z_melek Bayan Üye 9 Tem 2009 #470 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca SaoL canım İmza : Güzel avatar : güzelmiş
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Tem 2009 #472 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca İmza= Güzel avatar= değişik oLabiLirdi
Deniz kızı Bayan Üye 8 Eki 2011 #473 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca imza: güzel avatar: cıxs hoşuma gitmedi
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 8 Eki 2011 #475 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca İmza iyiymiş Avatar küçük
Sibel1 Bayan Üye 9 Eki 2011 #478 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca imzayı beğendim ama ben renklerin uyumuna önem veririm avatar ve imza birbirnin tonları olsa daha iyi olurdu
---> Avatar ve imza Yorumlamaca imzayı beğendim ama ben renklerin uyumuna önem veririm avatar ve imza birbirnin tonları olsa daha iyi olurdu
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 9 Eki 2011 #479 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca avatar her ne kadar göze hoş gözükse de klasikleşmiş resimler monotonluğundan sınıfta kaldı. imzaya gelince beğendim özellikle en son kısmını
---> Avatar ve imza Yorumlamaca avatar her ne kadar göze hoş gözükse de klasikleşmiş resimler monotonluğundan sınıfta kaldı. imzaya gelince beğendim özellikle en son kısmını
qhenadiE Bayan Üye 9 Eki 2011 #480 ---> Avatar ve imza Yorumlamaca Avatar muhteşem fevkaladenin fevkinde efenim imzasıda bir o kadar basit xD Avatar-İn İmza-Out hahaha
---> Avatar ve imza Yorumlamaca Avatar muhteşem fevkaladenin fevkinde efenim imzasıda bir o kadar basit xD Avatar-İn İmza-Out hahaha