Buğra1
Kayıtlı Üye
---> UEFA 3. Tur | Atletico Madrid - BEŞİKTAŞ | 8 Mart - 20.00

Mantık çerçevesi içinde söyledim avrupa olayını çok mantık aradıgınız için yani
Futbolu maç sonunda konuşmak daha dogru olsa gerek
O degilde Fenerbahçemiz sözüyle ayagı kaldıran siz, Trabzon maçında yenilelim diye yalvaran siz, Haksızların haklılıgını kutlayan siz, yabancı furbolcuları havaalanında karşılayacak kadar düşen siz. E bırakın da medeti siz degil başkası umsun bizden
Yok ondan degildi söyledigim söz. Futbolun neden ilerlemedigine örnek olmuştuk ben ve mastor öyle demişsin. O yüzden sırf rengi sarı-laci diye insan saglıgıyle dalga geçiliyordu, gülünüyordu tarafından onu anlatmak istedim. Sonra da -bize başarılar dileyin- beklentileriTutupta forumda gs' nin, fb' nin lig maçlarında onlara başarı dilemicem tabiki.
Bu sene bizden ve ts' den başkası avrupaya gidemediği için size karşı tebrik ve umut içeren mesajlarımı görmemişsindir.
Ts forumunda mesajlarım mevcuttur.Sizede başarılar.
Kimseye' de bizi avrupaya alın diye yalvarmadık. Avukatlarımızı çıkartmadık.
UEFA bir durum bulsaydı alırdı bizide veya ilerde bulursa gerekli cezaları verir.![]()
Mantık çerçevesi içinde söyledim avrupa olayını çok mantık aradıgınız için yani
Yok ben direk mantık anlayışına takıldım
Kupaya mı takıldın chelsea mi yoksa beşiktaşa mı
Fenevcileri bilmem ama ben futbolu konuşurum Sizede başarılar.
Futbolu maç sonunda konuşmak daha dogru olsa gerek
O degilde Fenerbahçemiz sözüyle ayagı kaldıran siz, Trabzon maçında yenilelim diye yalvaran siz, Haksızların haklılıgını kutlayan siz, yabancı furbolcuları havaalanında karşılayacak kadar düşen siz. E bırakın da medeti siz degil başkası umsun bizden