Atletico Madrid: 3 - BEŞİKTAŞ: 1 // Neden İlk Yarı Oynandı ki ?

---> UEFA 3. Tur | Atletico Madrid - BEŞİKTAŞ | 8 Mart - 20.00

Tutupta forumda gs' nin, fb' nin lig maçlarında onlara başarı dilemicem tabiki.
Bu sene bizden ve ts' den başkası avrupaya gidemediği için size karşı tebrik ve umut içeren mesajlarımı görmemişsindir.
Ts forumunda mesajlarım mevcuttur. :) Sizede başarılar.
Kimseye' de bizi avrupaya alın diye yalvarmadık. Avukatlarımızı çıkartmadık.
UEFA bir durum bulsaydı alırdı bizide veya ilerde bulursa gerekli cezaları verir. :)
Yok ondan degildi söyledigim söz. Futbolun neden ilerlemedigine örnek olmuştuk ben ve mastor öyle demişsin. O yüzden sırf rengi sarı-laci diye insan saglıgıyle dalga geçiliyordu, gülünüyordu tarafından onu anlatmak istedim. Sonra da -bize başarılar dileyin- beklentileri :)
Mantık çerçevesi içinde söyledim avrupa olayını çok mantık aradıgınız için yani

Kupaya mı takıldın chelsea mi yoksa beşiktaşa mı :)
Fenevcileri bilmem ama ben futbolu konuşurum Sizede başarılar.
Yok ben direk mantık anlayışına takıldım
Futbolu maç sonunda konuşmak daha dogru olsa gerek
O degilde Fenerbahçemiz sözüyle ayagı kaldıran siz, Trabzon maçında yenilelim diye yalvaran siz, Haksızların haklılıgını kutlayan siz, yabancı furbolcuları havaalanında karşılayacak kadar düşen siz. E bırakın da medeti siz degil başkası umsun bizden

Hani bir söz vardır ya ..... sağolsun. :) Yenilsen de aynen öyle BEŞİKTAŞIM !

Sen benim her gece efkarım,
Gözümdeki yaşım
Sigara dumanım,
Sen benim damardaki kanım,
Anlımdaki yazım
Şanlı Beşiktaşım..

Kalbimin en orta yerinde
Büyük bir yangın var alevler içinde,
Beşiktaş sana yemin olsun
Bitmeyecek sevdan
Mezarımda bile.

Not: Mesaj saatine DİKKAT; 08.03.2012 - 19.03 P.M

Konu Atletico Madrid - Beşiktaş

Kadrolar eklenmiştir. Son sözümüz BAŞARILAR BEŞİKTAŞIM !

---------------------------------

Siz değerli üyelerimizin dikkatine ;

Forum spor bölümlerinin genel kurallarından biri olan maç sonu takım taraftarlarını tahrik edici, aşağılayıcı, kırıcı vb. gibi mesaj yazan üyelerin foruma 3 gün süreyle girişi engellenecektir. Kafamız ayıkken anlaşalımda sonra duymadım görmedim, öyleydi böyleydi demek olmasında. :)
Gölge etmeyin YETER !

Son düzenleme:

Futbol Tartışmak için değil Oynanmak için var :)

Kazananı tebrik ediyorum maç sonu. Madrid kazanırsa yaptıgım tahrik mi olacak?

Ben de öyle düşünmüştüm

Evet, Madrid yener ise ;

Moderatör tarafında düzenlendi:

420454_338063799563816_193356954034502_837071_1788439245_n.jpg

---> Atletico Madrid: 3 - BEŞİKTAŞ: 1 // Neden İlk Yarı Oynandı ki ?

3bvxd.jpg

Türkiye'nin Avrupa'daki son temsilcisi olan Beşiktaş'ımız, UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında deplasmanda Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi.

İspanya'ya birbirinden önemli eksiklerle giden takımımız, ilk yarıda 3-0 geriye düştüğü maçtan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Atletico Madrid'in gollerinden 2'sini Eduardo Salvio, birini ise Adrian atarken, Beşiktaş'ımızın tek sayısı Simao Sabrosa'dan geldi.

İstanbul'a önemli bir avantajı kaybederek dönen Beşiktaş'ımız, 15 Mart'da İspanyol devini İnönü Stadı'nda ağırlayacak.

CARVALHAL'DEN VELİ SÜRPRİZİ

Sakatlıkları nedeniyle Hugo Almeida, Tanju Kayhan ve Roberto Hilbert'i İspanya'ya götürmeyen Teknik Direktörümüz Carlos Carvalhal, hafif sakatlıkları olan Egemen Korkmaz ve İsmail Köybaşı ikilisinden Egemen'i ilk 11'de sahaya sürdü. Portekizli çalıştırıcımız, İsmail'i yedek bekletirken; defansın solunda sürpriz bir şekilde Veli Kavlak'ı görevlendirdi.

Carlos Carvalhal bir diğer sürprizi ise oyun dizilişinde ve forvet hattında yaptı. Braga deplasmanında olduğu gibi maça forvetsiz çıkması ve Quaresma'yı en uçta kullanması beklenen tecrübeli çalıştırıcı, Mustafa Pektemek'e ilk 11'de şans verdi ve 4-3-3 taktiği ile sahaya çıktı.

OYUN KURMAKTA BÜYÜK ZORLUK ÇEKİYORUZ

Karşılaşmaya kontrollü bir oyunla başlamak isteyen takımımız, ilk dakikalarda oyun kurmakta çok zorlandı. Savunmadan çıkarken basit top kayıpları yapan takımımız, bu hatalar sonrasında hem hücumda organize olamadı hem de savunmada eksik yakalandı.

Henüz 3. dakikada Falcao ile rakibine net bir pozisyon veren takımımız, ilk 24 dakikada Salvio, Adrian ve Falcao'yu durdurmakta çok zorlandı. Atletico Madrid, bu isimlerle yakaladığı birbirinden önemli fırsatları değerlendiremezken; Beşiktaş'ımızın en büyük tehlikesi 10. dakikada yaşandı. Fernandes'in ceza sahası dışından attığı füzede, top kaleci Courtois'in üstüne gitti ve genç kaleci topu zorlukla karşıladı.

DURDURAMIYORUZ... ARKA ARKAYA GOLLER

Beşiktaş'ımız savunmadaki düzeni sağlamakta çok zorlandı. Veli'nin sol bekte aksadığı takımımızda, Quaresma da geriye yardıma gelmeyince 24. dakikada Salvio'yu durduramadık. Sağ kanatta uzun bir pasta topla buluşan Salvio, Veli'yi çalımladıktan sonra net pozisyonda kalecimiz Cenk'i avladı.

Henüz bu golün etkisini üzerinden atamayan takımıımız, 27. dakikada bir kez daha topu ağlarında gördü. Savunmamızın derinliği kaybettiği bir anda topla buluşan Salvio, karşı karşıya pozisyonda kendisinin ve takımının 2. golünü attı.

37. dakikada ise Necip'in büyük hatasıyla başlayan atak, Beşiktaş'ımızın kalesinde 3. golü görmesine sebep oldu. Orta sahada Necip'in pasında araya giren Adrian, tek başına ceza sahamıza kadar geldi ve Egemen'i geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Adrian'ın vuruşunda ise fark malesef üçe çıktı. İlk yarı da bu skorla tamamlandı.

KRİTİK DEĞİŞİKLİK! QUARESMA-İSMAİL

Beşiktaş'ımız ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. İlk yarıda savunmaya yardım etmemesinin yanı sıra hücumda da etkisiz kalan Ricardo Quaresma, ikinci yarıda yerini İsmail Köybaşı'ya bıraktı. İsmail ikinci yarıda sol bekte görev yaparken; Veli Kavlak orta alana geçti ve savunmamız bu hamlenin ardından ideal düzenine döndü.

UMUTLARI YEŞERTEN GOL! SİMAOOOO....

Takımımız Vicente Calderon'daki mücadelenin ikinci yarısına bambaşka bir görüntü ile başladı. Carvalhal'in değişikliği sonrasında savunmada ideal düzenine ulaşan Beşiktaş'ımız, basit top kayıplarını ve savunmadaki açıkları kapatmaya başladı.

Oyunda dengeyi kurmakta gecikmeyen Beşiktaş'ımız, Atletico Madrid ağlarını da havalandırmakta gecikmedi. 53. dakikada kullanılan köşe vuruşunda, Egemen önünde kalan topu kaleye göndermek istedi. Savunmadan dönen topta ise Simao muhteşem bir vuruş ile kaleci Courtois'i avladı. Beşiktaş'ımız bu golle farkı bire indirerek umutlarını yeşertti.

BAMBAŞKA BİR İKİNCİ YARI

İlk yarıda rakibe sayısız fırsat veren ve taratarlarına korkulu anlar yaşatan takımımız, ikinci yarıda bambaşka bir görüntü ortaya koydu. İsmail değişikliği ile savunmadaki sıkıntıları çözen takımımız, Veli ile de orta sahada topa hakim olmaya başladı.

Carlos Carvalhal, Mustafa Pektemek'in yerine Filip Holosko ve Necip'in yerine de Edu'yu oyuna alarak ikinci golü bulmak için risk aldı. Savunmada nadir yaptığımız hatalar hariç rakibine pozisyon vermeyen Beşiktaş'ımız, bu değişikliklerin ardından rakip kalede de etkili olmaya başladı.

AT ONU BE HOLOSKO! AT ONU...

Holosko'nun girmesiyle rakip savunmayı daha da rahatsız etmeye çalışan takımımız, aradığı net pozisyonu maçın son bölümünde buldu. Necip, Holosko ve Mustafa Pektemek ile savunmanın arkasına kaçma girişimlerinde başarısız olan takımımız, 86. dakikada mutlak bir pozisyon buldu.

İkinci yarıda oyunu değiştiren ve çok iyi bir oyun ortaya koyan İsmail, çok şık hareketlerle ilerledikten sonra topu ceza sahasındaki Holosko'ya bıraktı. Holosko dar açıda kaleci ile karşı karşıya kalırken; Slovak yıldızın vuruşunda Courtois mutlak bir golü engelledi.

Bu pozisyonda farkı bire indirme şansını kaçıran ekibimiz, kalan dakikalarda rakibe kontra atak fırsatı vermeden pozisyonlar aradı ama golü bulamadı. 3 dakikalık uzatmada da gol sesi çıkmayınca, takımımız sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve umutları İstanbul'a taşıdı...​

sonuçç kötü ya :( üzüldüm beşiktaş adına zor bi maçtı

İlk Yarı Siyah, İkinci Yarı Beyaz.. Sanırım Maçı Anlatan Tek Yorum Bu Olur.

İkinci Yarıda Ortaya Koyulan Oyun Ve Mücadeleyi İnönü'de 90 Dakikaya Yansıtabilmek Dileğiyle..

Tebrikler Madrid
Eski oyuncuları Simao gol atınca alkışlayan İspanya tribünlerinin İstanbul versiyonunda Arda gol atarsa küfür ederler. Hani bilin yani Türk futbolu gelişirse böyle gelişir

Biz bunları burda baya bir zorlarız gibi.
Burada görülmemiş bir atmosfer bekliyor olacak onları.
Hayırlısı bakalım.

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers vozol
Geri