Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşkımızı İtiraf Ediyoruz.. Hadi Buyurun Arkadaşlar !
itiraf ediyrm... bugün benim aşkımın doğumm günüü... başıma gelen en tatlı baş belası... tam 9 yıldır kahrını çekiyorum.. ama onu çokk seviyorummmm... gerekirse canımı bile veririm onun için.... bitanecik fırlamammm benimm.. kim bu kardeşim tabiki
puhaaa bende diom nediyo bu kimden bahsediyo benim bilmediğim biri die :120: puhaaa ay cok güldüm sabah sabah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi ortk du bende bişi itiraf edimmmmmm
aşkımmmmmmmm sen benim hayatımda 9 senedir varsın ve bu böyle devam edicek sanırım sana nasıl aşık olduğumu dünya alem biliyor saten anlatmama gerek bile yok hayatım boyunca tek istediğim sana bir kere sarılmak bir kere olsa uzaktan dahi görebilme tarkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn senin yerin bende cok ayrııı sefiom lem seni megastarım
itiraff edıomm birgun bende aşıq olcammmm gelcem buraya delı gbii aşık oldgmuu canım aşkım oldgnuu deli gibi svdgnıı neblym işte nefes anlamımın o oldgnu dicemmmmmmmmmmmmm tabe inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
birinden bi elektrik aldım aynı elektrigi en yakın arkadasımda almıs hehe ne cocukmus ya mubarek electricman tabi salteri indirdim dogal olarak enistemis