Aşkımızı İtiraf Ediyoruz.. Hadi Buyurun Arkadaşlar !

ben hayatım boyunca bi kişiyi sevdim oda bianda gitti ....o yüzden sevmek sevilmek yalan boşver kimsesizlik yalnızlık daha iii :(

itiraf ediyrm... bugün benim aşkımın doğumm günüü... başıma gelen en tatlı baş belası... tam 9 yıldır kahrını çekiyorum.. ama onu çokk seviyorummmm... gerekirse canımı bile veririm onun için.... bitanecik fırlamammm benimm.. kim bu kardeşim tabiki :eek:

puhaaa bende diom nediyo bu kimden bahsediyo benim bilmediğim biri die :120: puhaaa ay cok güldüm sabah sabah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi ortk du bende bişi itiraf edimmmmmm

aşkımmmmmmmm sen benim hayatımda 9 senedir varsın ve bu böyle devam edicek sanırım sana nasıl aşık olduğumu dünya alem biliyor saten anlatmama gerek bile yok hayatım boyunca tek istediğim sana bir kere sarılmak bir kere olsa uzaktan dahi görebilme tarkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D senin yerin bende cok ayrııı sefiom lem seni megastarım :D :D :D

itiraff edıomm birgun bende aşıq olcammmm gelcem buraya delı gbii aşık oldgmuu canım aşkım oldgnuu deli gibi svdgnıı neblym işte nefes anlamımın o oldgnu dicemmmmmmmmmmmmm tabe inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:(:(

:(:(

birinden bi elektrik aldım aynı elektrigi en yakın arkadasımda almıs hehe ne cocukmus ya mubarek electricman :D tabi salteri indirdim dogal olarak enistemis ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri