Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşkımızı İtiraf Ediyoruz.. Hadi Buyurun Arkadaşlar !
Bundan 5 yıl önce okulda öyle tanışmıştık.. Aradan 2 yıl geçmişti tanışmamızın, ve ben her zamanki gibi bunalmış teras katta otuyordum komşumuzdu artık onunda canı sıkılmış olacakki yan binanın teras katındaydı,binalar bizim buralarda birbirne o kadar yakındır kii.. oda bunu kullanarak yanıma gelmişti.. konuşmuştuk.. hava karanlık ve yıldızlar ışıl ışıl parlıyordu.. moralim öyle iyiydiki onun yanında.. seni seviyorum dedi !! işte o anda başladı.. sabah ezanına kadar yanyana yıldızları izledik.. sonra sesizce evlerimize çekildik.. kalbim öyle hızlı çarpıyorduki.. çok güzel günler yaşadık.. Gün geldi.. o gitti !! mesefeler yerleşti yüregimize,bu küçük bedenlere bu mesefe birkaç yüz beden büyüktü.. dayanamıyorduk.. İkimizde birbirimizin ilk aşkıydık.. Unutalım dedik bir ara.. olmadı yapamadık.. deliler gibi özlüyoruz birbirimizi.. Şuan ikimizde 17 yaşındayız.. ve hala birbirimize deliler gibi aşıgız.. Seni çok seviyorum okyanus gözlüm... çoooookk...