Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

-Seni Düşünüyorum ...
Beyinim* Aklım Sana Hapsolmuş..Zindandayım Sanki ..Yüreğimin Kıpır Kıpır Ettiği Bir Zindan .. Düşündümde ...

Yüreğindeymiş O Zindan ...

Ellerimin elini aradığı * her sokakta bıraktım ayak izlerimi .. Nefesimi bıraktım kaldırım köşelerde .. Geçersen hissedersin .. Ruhumuda bıraktım köşe başlarına * cesedim ise kayıp .. Bedenim kaynoldu ararken seni .. Ne el * ne ayak nede yürek .. Benden Sen kaldı öldüremediğim .. ve Ayak izlerim *nefesim / parmak izim .. Hepsi sokaklarda * köşe başlarında ve gözlerinin daldığı yerde .. Dalarsa o beni vuran keskin nişancı gözlerin * işte sevgili o daldığı yerdeyim ..

-Yüreğimde bir iz bıraktın Koskocaman ...

ona iz de denemez aslında ... Sadece senin faili oldugu bir cinayet .. Bu sokaklardan bir kez olsun geç .. Sonrada izlerini yok et * ki yoksa Ortaya çıkacak katilim oldugun .. Bütün duvarlara yazmıştım ismini .. Silersin artık sevgiil ..

-Seni Düşünürken yazmıştım ismini kaldırımlara * duvarlara ...

O duvarlar arasında sıkışıp kalmış bir mahkum gibiydim ey sevgili * aşkına ...
Zindan da gibiydim * ama demir parmaklığı olmayan .. Mavi hayallerin ardındaydım .. Ve ellerimle sımsıkı yapışmıştım o parmaklığa * yüzümüde yaslamıştım .. Akan gözyaşlarım ise değersizdi * oda aktı gitti kaldırmın kıyısından * akıntıya karışıp ...amlaların Kıpır Kıpır Ettiği bir akıntı .. Bakmışsın bakmamışsın ne anlamı var ! Sen o kaldırımdan umursamaz şekilde geçtiiiin gittin sevgili * Sağolasın arada akıntıya ayaklarınla basmayı da ihmal etmedin ....

Düşündümde ...

........................"..kimi kez korkulan olur
..................korkular bırakır bi mektup
...........korkularda üşümek düşer gözlere
......rengi alaca bi gün düşer zamana
..şaşırıp kalırız...;

Unuttum seni sevmeyi

Sana göre aşk laftan ibaret
Bana göre hayatın anlamı
Sen bu yolda böyle devam et
aşk layık olanda kalmalı

Alıntı:
Dursun zaman dursun diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Sen inanmasan da bir son var anla Herkese inat!

Bana Seni Sordular Sevgilim. aşk'ı Sen Diye Bildiğim Seni Anlattım Bugün
Bana Seni Sordular Sevgilim. aşk'ı Sen Diye Bildiğim Seni Anlattım Bugün Sen Aşksın

Bana aşkı sordular bebeğim Aklıma sen geldin Birbirimizi buluşumuz geldi

Tanıştığımız mevsimin renkleri geldi sonra aklıma Yağmur altındaki sarılar ve turuncular Gözlerimizle buluştuğumuz ilk anlar içimizde hissettiğimiz ilk fırtınalar

Çocukça buluşma telaşları gülmelerimiz Tanımaya anlamaya çalışmamız hep birbirimizi Başka gözlerle de bakabilmeyi öğrenmemiz hep yaşama

Bana aşkı sordular ben seni düşündüm bugün Nasıl sevdiğimizi içimizi ısıttığımızı o sevgiyle Ayrı geçen saatleri günleri uzun uzun sabırla sayıp ta birlikte olduğumuz anları nasıl kovaladığımızı aceleyle

Kimselerde bulamadığımız ve bulamayacağımız o karşılıklı ilgiyi şefkati hatırladım Güveni dostluğu benzersiz

Tek seninle paylaştım herşeyi İçimde nasılsam sana öyle anlattım kendimi Sevmenin bu olduğuna inandım seninle Kusurumla güzelimle tanıttım kendimi dürüstçe olduğum gibi Sen de bana öyle geldin hep ve biz böyle sevdik olduğumuz gibi

Mutluluğumdan döktüğüm o gözyaşlarım geldi aklıma Yüreğimde var oluşunun yaşamıma ne büyük destek olduğunu hatırladım Beni yenileme çabandan hiç vazgeçmeyişini unuttuğum değerlerimi yeniden kazandırmaktaki o isteğini sorunlarımızı birlikte çözüşümüzü herşeyi paylaşmamızdaki o özeni

Kışı yazı baharı seninle sevdim kendimi yeniden sevdiğim gibi Kışın kardelenleri baharda tomurcukları yazın maviyi gördüm Gün kadar geceyi de sevdim seni severken Yıldızların bulutların o kadar da uzak olmadığını gördüm seninle Ayrı şehirlerde tek gökyüzünü aynı gözlerle görmenin güzelliğini tattım Güneşi doğdurup her sabah sana yolladım kendi gün batımlarımda

Bana aşkı sordular birtanem aklıma sana olan aşkım geldi Yüreğimizde söndüremediğimiz o yangınımız geldi Uzaklığın sadece aramızdaki kilometrelerde olduğunu sevdikçe daha çok yaklaştığımızı hatırladım özledikçe de daha çok sevdiğimizi

Dilimizde dolaşan şarkı sözlerilar geldi aklıma karşılıklı yazdığımız şiirler Kelimelerin yetmediği alfabenin tükendiği anları hatırladım İçimizdeki tarifsiz coşkuyu sevgiyi gözlerimizle nasıl anlattığımızı sonra Ve sarıldığımızda birbirimize birleşen kalp atışlarımızı Yokluğumuzda kokularımızı nasıl duyumsadığımızı düşündüm düşünürken de burnumun sızlayışını

Bana seni sordular sevgilim aşk'ı sen diye bildiğim seni anlattım bugün

sen garip tek başına
yalnız savaşırmışsın onunla
bazen yenerek bazen ise yenilerek...

Biz seninle ölür gibi öpüsmeli öpüsür gibi bölüsmeliyiz hayati
hesapsiz mekanlarda ve zamansizca....
Ayin karanlik yüzünü düsün günesi kucakladigim ani düsün
basini gögsüme yasladigindabelki de ömrümde ilk defa gecmisteki hoyrat
sevdalara sende yum gözlerini
sevda ile dagla yüregimiben sendeyim kazindim bir kez yüregine
bundan böyle ihanetin adinin bile anilmadigi bir ülkede
hayalini azaltmadan;bir bahari ve sonraki bilmem kac bahari benimle
birlikte yasamak istiyorsanve maviyiaskin mavisini
yalanci kirmiziya inathayatin rengi yapmak istiyorsan;
cagir beni GELIRIM...

Benim Kalbim hala sana atiyor.
Ve simdi.. yillardir kendimden bile sakladigim 2sözcük zorluyor dudaklarimi
´´Seni Seviyorum .

“Seni istemiyorum” dedin; sustum...
“üzgünüm” dedin sustum...
“Konuşsana” dedin sustum...
Sustun...
Sustum bak yine gözlerini okudum...
Sus derken beni istiyorlar konuşma derken sensiz olamam diyorlar...

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers vozol
Geri