Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

İpinden kopmuş tesbih taneleri düşer gibi zamanın peşine Siz tesbihinizi çekersiniz Zamanın ipi gibi kopuverir birden!
Mevsimler resimler hayaller dağılıverir Toplarsınız Zaman ipine dizer gibi dizersiniz taneleri Halıların üstünde gezinir gibi çocukluğunuzu gençliğinizi arar gibi ararsınız tesbih tanelerini Vitrinlerin önü/arkası… derken bir yorgunluğun adı olur bakışlarınız Annemin üzülen tesbihini saya saya dizdiğini dize dize saydığını hatırladım Bir tesbih iki tesbih tanesi eksik mi çıkardı ne! Tatlı tatlı gülümserdi ve sonra yine önceden dağılmış tesbih tanelerinden eklerdi Mavili kırmızılı cicili bicili zamanın türlü çeşitli hallerini anlatır gibi bir tesbih olurdu elimde

Şimdi sat kaç?

Bu soruyu bana sormayın; çünkü şimdi saat kendime çok var !
Çünkü şimdi saat dünü (az öncemi) çoktan geçmiş!
Çünkü şimdi saatlerimin hepsi (belki) çoktan durmuş (da) kurulmayı bekliyor!

Geceleri bir başka olur yalnızlık ..Dozu biraz daha artar sanki sancının..Burulur da yürek dünün anısına düştüğünde..Bir şeyler kanar içinde yaranın....

Geceleri Bir Başka Olur
Isınır da zaman dağılır yalnızlığa..Geceleri bir başka olur karanlık.Bir masum korku çöker içine insanın.Özlemem dediği anlar takılır da aklına.Hangi pişmanlık hangi diyetle ödenir.Yarılır da yürek savrulur karanlığa..

Geceleri bir başka olur suskunluk..Arzulara düşünce bir mavinin kokusu..Ellerde başlar üşüme tepeden tırnağa.Bir nefeste yanılır soluk soluk.Kavrulur da yürek sarılır boşluğa ..

Geceleri bir başka olur yalnızlık…

Kendi dikine çakılı yalnızlığımızın kollarında aşk..Sırata çıkan yolculukların dudağında bir haykırış..Sızılar sürdüğümüz ıslanmış yanaklarımızda yaş
Bir zemheri sallantısında geliyor yüreğimize kış...Çıplak sözcükler biriktirdik hummalı ruhumuzda.Kendi surlarının limitlerini aşamıyor kaybedenler
Sırlar odasında fısıltılar büyüyor sonsuzluğumuza.Asırlardır toprakta sessizliğe aşina mı gidenler

Çabaladıkça kavuşmalara çamura dalar ayaklarımız..Sevdaların resmi duvarlarımızda niteliksiz bir tortu.Ömre yetmedi ah ha söktü ha sökecek şafaklarımız Kıyısını arayan bir kırık daldı aşk anlamsız yokluktu..Çareler tükettik gelgitlerle hep sonsuzluğa kavuştu hicran..Çığlıklar ektik ovalara sırlar öğüttük aşkın değirmeninde..Umut büyürken gün tükendi nafile içlenişlere döndü devran

Yorgun bedenler eğirdik yıllarca yaşamın kanlı kirmeninde...

Sövgüler sürdük kimi nasırlı dudaklarımıza acıdı hep sol yanımız.Onulmaz yaralar büyüttük içimizde çaresizliğe dem oldu derman.Bulutlar geçti sargılı bedenimizden gitmedi dağlardan dumanımız..Kılı kırk yararak tükendik ahire taşındı ulaklarla aşk denen ferman.

Gidiyorum bu diyardan..Yaşamaya mahkum bırakıldığım.Bütün sıkıntıları ardımda bıraktım.
Hayalimin peşinden gideceğim...

Yakalarım diye umut ederek..Ne kredi borcu olacak oralarda.
Ne de avrat dırdırı...

Ne telefon sesi duymak var orada..Ne de zerre _ i miktar kadar yaşam pisliği.Her bir şeyleri ardımda bıraktım...

Gidiyorum alıp başımı buralardan..Şapkamı bile almadan çırılçıplak..Dünyaya geldiğimde ben ağlamıştım...

Ben giderken şimdi..Bitimsiz mutluluklar diyarına.
Dünyada bıraktım günahlarımı
Cezası olsa da çeker giderim.

Arkamdan ağlasa da tüm sevenlerim.
Ardımda bıraktım uçar giderim.

aşkın oyasının şavkı düşerdi nehirlerime...Ağaçların kara gövdesine yaslanınca sen.Büyülü gözlerinin isyanı dağlardı içimi..Ellerini dudağının ovalarına götürürken...Yalnızlık suları basardı göğsümün terini..Işıkları sönmüş bir kentin sel/ası olurdum..Avuçlarım kan olurdu içerdim kehanetini..Yoksul düşlerimde arasan beni bulurdun...

Onurlu bekleyişlerin kıymığı acıtırdı bizi..Ertelenmiş günlerin takvimleriyken sızı
Mor sarılışlarımızın bitmeyen o yankısı..Kavrardı aşk çaresiz anlarda nabzımızı.

Gözlerimiz birbirine kamaşırdı ışıksızlıkta..Aynalarda donuk yüzlerdik asil fukaralıkta.Kırılırdık birbirimize atarken aynı damarda.Biz sabrımızı acıda sınayan dağlar gibiydik..Bütün anların yaşanmışlığına sığdık yine de.Kendi saraylarımızın mahzenlerinde yitmedik..Sıkıştık şu kocaman dünyanın ahir labirentinde
Her vedada büyüdük birbirimizden hiç gitmedik....

Sen Bit/me Diye

DudakLarımı Kanattım

Bir Kez oLsun Sen Bit/me Diye

İçmedim Seni Ey YAR..

Varsın
Vasrsın !
Olmuyor ben sen değilim ki atamıyorum seni ...
Hadi şimdi öldürdüğün sewdiğine son kez sarıl
Artık bakamıcam gözleri güzelim sana !
Nasılda koyuyor bu bana..
Ama artık geldi ElWEDA !
Kandırma kendini sewdim diye..
Benim oldun diye..
Seni sewdim / bizi sewdim diye..

Kaldırın artık yıpranmış bedenimi ...
Yok olayım ıslanmış toprakların içindeki koyu karanlıkta..
Tıkandım !

Ben kimi sevdim???Kim beni sevdi de gönlümün gözü yaşlı...Ben kimi sevdimKim beni sevdi de gönlümün tahtına bana bunları yaşatan sahip oldu...Beni çelişkiler içinde bırakanGündüzümü gecesine katanGördüğüm bütün yüzlerde aradığımGönlümün SultanıGönül tahtımın Sahibi BenimsediğimVarlığını bilip yokluğuyla savaştığım ADINI KOYAMIYORUM...BU YAŞADIKLARIMIN VE YAŞATANIN....

KİMSİN SEN??? KİM??? KİM????

ask.jpg

Yüreğimin Titrediği Her Akşam * Nefesimi Kana Kana İçime Çektiğim Her Akşam * Ruhumun Bambaşka Diyarlara Götürüldüğü Her Akşam ..
-Seni Hissediyorum Koskocaman ...

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers vozol
Geri