Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

♥ Benim için bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir. Ben seni seviy♥rum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.

♥ Sevmek zor iş, ne maaşı var ne sigortası, Bir ayrılığı var bir de gözyaşı..

♥ Sen Benim kadınımsın, yarınlarıma umutlarımsın, sen benim hayat kaynağımsın, yarınlarım için bir merhabasın¦ seviyorum seni aşkım..

♥ Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim.

♥ Bir muammadır AŞK. Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, AŞK.

♥ Her gün senin için ağlıyorum, Senin için yazıyorum sözlerimi ve resmine okuyorum Aşk Dolu Sözlerimi, Seni ne kadar Sevdiğimi bilmeni istiyorum Seni Çok Seviyorum..

♥ Aşk sevipte kavuşamamaktır. Eğer kavuşursan bir süre sonra o duyguları yitirdiğini göreceksin..

♥ Aşk trafik lambaları gibidir. Yeşil ışıkta geçecek kadar aşık olursun. Ama sarıda hep bir engele takılma ihtimali için hazırlıklı olursun. Kırmızı ışık yandığında ise aniden duracak

♥ Kırık bir hayatın sakat kalmış bir oyuncusuyum, Kalbim Kırıldı sakat kaldım Aşk Acısını Çektim ağladım, Seni bulmuşum hayatta susarmıyım sanıyorsun? Sana sevgim delice susturamaz beni kimse, seviyorum seni ölümüne¦

♥ Aşk sen, aşk ben, aşk özlem, aşk acı, aşk ölüm demek. Aşk, her an düşünmek demek. Ben aşkın uğruna ölümü göze aldım. Aşkın ne yeri ne zamanı ne de yaşı

♥ Seven çeker acısını sevmeyen ne bilsin. Bana aşktan söz etme sevmek kim sen kimsin.

♥ Mutlu olmak kimin umrunda, sen yanımda ol yeter.

♥ Gülüşünü seversin, sesini seversin, sohbetini seversin. Sevmek için illa ki yüzünü görmek şart değil; Yüreğinde duruşunu seversin.

♥ Bir insan aşık olunca; kıskanır, bağırır, kısıtlar, hesap sorar, sahiplenir¦ ama; anlayana işte¦

♥ Bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm..

♥ Yeşil ağaçların sevgi kokan dalı gibisin, el değmemiş suların en saf örneğisin, sen benim dilberim sen benim biricik bebeğim sin seviyorum seni bebeğim..

♥ Aşık olupta onun acısını çekene sorun aşk nedir? diye, aşkı boş sözlerle tarif edemezsiniz! Kalbin acı çekiyorsa anlarsın ancak aşkı..

♥ Bazen rüyalarımda seni görüyorum, O zaman sana aşık olduğumu anlıyorum, Sana deliler gibi aşık oluyorum, Söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum.

♥ Saatler geçsede Acımasız, Seni unutturmuyor bana hiç bir dakika, odamda yalnılığımı paylaşıyorum kalbimle, kalbim anlatıyor seni ben dinliyorum sevgiyi, Odamda Sessizliğin Müziği Kalbimde Sen Gözyaşlarımda resmin, Seviyorum Seni..

Bu yaşamda üç şeyi sevdim. Seni sensin diye sevdim, Kalbimi seni sevdi diye sevdim, Ümit etmeyi belki seversin diye sevdim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri