Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

GeLmeyecek misin yine,perişan vaziyetteki Üsküdar SahiLine
Dokunmayacak mısın o karanLık kayaLıkLardaki adamın eLLerine
GeL,bir de seni büyüLesin bu daLgaLar aşkı fısıLdarken saf tenine
SöyLe ey sevdiğim,bu gece de dün gece gibi geLmeyecek misin yine.

wah waahh konumu kırletmeseydın barii...
banlanmıssın zaten :(

Sonsuza kadar yaşamak istemem, seninle bir gün yaşayayım ben kelebek misali bir günlük ömrüm olsun oda seninle olsun, bir gün bir ömre bedel seninle ne dünyayı isterim ne cenneti benim dünyamda sen cennetimde..

Bütün şairler sana mı aşıktı ki her okuduğum şiirde, dinlediğim ezgide sen vardın..

Ya tam açacaksın yüreğini, ya da hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın; ya siyahi, ya beyazı seçeceksin.. -Şems-i Tebrizi
Aşk Sözleri, Aşk Sözleri 2016, Aşk Mesajları

♥ Bana kimse sen gibi baktı mı bilmem, ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım¦!

♥ Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül bir elimde tabanca ile ya gülü alıp benim olursun ya tetiği çeker beni vurursun.

♥ Ve biz seninle tarih boyu geç kalınmış aşkız, hiç vaktinde yetişemedik hayal kırıklıklarımızı taşıyan vapurun kalkışına..

♥ Sensiz ölmem Bu hayatta Korkma Senin için yaşarken Nasıl ölürüm Seni bensiz Bırakırım? Senin için Yaşamaya Başlamışım Ben Sensiz Olmama istesen de istemesen de Seviyorum seni Delice!¦

♥ Aşk; rahat rahat yetişip bindiğin vapura erken mi kaldık? demektir.

♥ Sen benim Meleğim sin Senin için Besteledim hayatımızın Şarkısını Seninle bir ömür boyu giderim Korkmam Asla, Sana Güveniyorum Bu hayat Senin Bunu Unutma Sen Benimsin Seviyorum Seni Sonsuza Denk Kimse Giremez Aşkımızın Arasına..

♥ Ne sıradan bir sevgiyi yaşayacak kadar basit biriyim.Ne de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri.

♥ Seni Canımdan çok Seviyorum Seni Hayatla Paylaşamayacak kadar Kıskanıyorum Seni Helalim geleceğim Olduğun için Saklıyorum kendime içimde Yaşıyorum Seni Seviyorum bebeğim..

♥ Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım.

♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü..

♥ Herkes aşkını bilmeli görmeli sevmeli ki hayat aşk olsa herkes uçsa göklere çıksa dünyanın en güzel kraliçesi gelse de beni yine seni bulur seni severim.

♥ Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır.

♥ Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim

♥ œÇok sevilmeye değil, œhep sevilmeye ihtiyacım var.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri