Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

Kalbimiz bir olmuş anlaşılan. Bil ki ben de özledim ama söyleyemiyorum sana. Bıraksınlar beni,bıraksınlar istiyorum. Ben de çok sevdim,benim de var kalbim. Her şeyi silip atmak,yok saymak,unutmak var. Tutsan ellerimden,geçmişi unutamam ki.Hiç kimse bilmez,hiç kimse sevmez,şimdi sen de yoksun yanımda.

Öpünce geçmeyecek yaralar açıyorsun kalbimde.
Kirpiklerimden düşüyorsun bu gece.
Canımı acıtıyorsun ama farkında değilsin.
Belki de farkındasındır, bu daha acı olur.
En çok kullandığım söz “neyse” oldu bu sıralar.
Sen şimdi gittin ya, neyse.
‘Biz’leşiyorken ‘herkes’leşip gittin ya, neyse.
İlk konuşmamız şiirlerdi seninle.
Sana ‘gitmeyeceksin öyle değil mi’ diye sorduğumda
‘Şiirle geldik birbirimize giden şiir olur’ demiştin.
Şiir oldun.
Şiir olsun sana, aşk ağır gelir.

Gerçekten sevmişsen birini, gitse bile kıyamazsın... En büyük hakaretleri hak eder, en derin nefretleri hak eder ama kıyamazsın. Ne desen hak eder ama tek kelime etmeye el vermez için, susarsın...
En kötüsü de ne biliyor musun?
Üzüldüğünü görsen canın yanar, mutluluğunu görsen kahrolursun...

Kokunla uyumak.

Sadece bir gece.

Kalan tüm gecelerin yerine.

Hep sorular sordular, cevaplarını merak etmediler.
Ben hep doğru bildiğimi yaptım.
Kendi alın yazımla yaşadım hayatı.
İyi ol dediler, kötü nasıl olunur bilemeden.
İyi misin? dediler bir kere bile gerçekten nasılsın? demeden.
Ben iyi bir adam olamadım.
İyiler ilk görüşte tanınmaz.

"Bir kadının güzel görünmesi için makyaj yapması değil,
mutlu olması gerekir.."

En çokta hayal kurmanın ustası oluyor insan burada;
Öyle güzel yerleştiriyorum ki mutluluklara ikimizi,
hiç bir ses bozamıyor gülümsemendeki güzelliği.

En çokta özlemenin ustası oluyor insan burada;
Öyle çok özlüyorum ki seni,sana dokunacağım gün hep aklımda...

En çokta sevmenin ustası oluyor insan burada ;

Öyle çok aşığım ki sana, mesafeler koymuyor artık bana...

Serkan Kahraman

“- Seni seviyorum dedi mi sana?
- Demedi. Ama seviyor gibiydi. Bana öyle geliyordu yani. Tamam benim gibi sevmiyordu belki ama sevecekti. Beni sevmesi için gereken her şeyi yapıyordum. Tek istediğim umudumu kırmaması ve bana biraz güvenmesiydi.

- Öyle olur mu lan? Sevmek denilen şey böyle bir şey değil. Süs bitkisi gibi ışığı suyu sağlayınca yeşertip büyütemezsin onu. Sana karışık gibi görünen şey aslında çok basit. Birini seviyorsan seversin sevmiyorsan da sevmezsin. Bazen de ikisi birbirine karışır.

- Peki abi, sevip sevmediğini nasıl anlarsın?

- Bak o biraz karışık işte. Bir sevgilim vardı benim. Sürdü bir süre. Geçmiş zaman. Neyse bir hafta sonu beraberdik bununla. Gezdik, yedik, içtik falan. Sonra pazar akşamı trene bindirip uğurladım Ankara’ya. Trenden inince aradı hemen beni. Sanki az önce yanından ayrılmışım gibi değil de aylardır görüşmemişiz gibiydi. Bir ara peş peşe seni seviyorum dedi. Seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum… Çok hoşuma gitti elbet. Biraz daha konuşup kapattık.

- Ee, sonra?

- Salı günü ayrıldık, yine bir telefon konuşmasıyla. Eski sevgilisi aramış bunu, buluşmuşlar. Sonra aslında birbirlerini unutamadıklarını fark edip tekrar denemeye karar vermişler. Ne deniyorlarsa artık. Bozuldum tabi. Ağladım, yalvardım, tehdit, küfür kıyamet.. Ama faydası olmadı tabi.

- Yani yalan mı söylemiş? Sevmiyor muymuş seni?

- Bilmiyorum. Başta öyle zannettim tabi. Sonra zaman geçince şöyle düşünmeye başladım. Belki o ana kadar ve öncesinde gerçekten sevmiştir beni. Hatta belki insan aynı anda iki kişiyi bile sevebiliyordur. Yani belki yalan söylememiştir.

- Yani abi?

- Yanisi şu. Sen artık bir şey yapma. Bırak. Eğer seviyorsa seviyordur. Sevmiyorsa da sevmiyordur. Üzerine gitmenin, sıkıştırmanın hiçbir faydası olmaz. Bırak. Sevecekse seni, sever. Sevmeyecekse de ne yaparsan yap sevmez. O yüzden hezeyana kapılıp saçmalama.

- İyi de abi ben onu çok seviyorum.

- Biliyorum. Bakma inanmaz gibi durduğuna, bence o da biliyordur. Ama şunu unutma bu tek başına hiçbir işe yaramaz. Eğer birini seviyorsan ve o seni sevmiyorsa bundan çok güzel kaos çıkar. Bir sürü şiir, sağlam bir roman ve anlatacak bir sürü hikaye çıkar. Uykusuz geçen geceler, parklarda içilen şaraplar, yerli yersiz kıskançlık krizleri çıkar. Ama sevgine karşılık çıkar mı? O biraz zor işte..”

10458017_857011700993608_108563517912606787_n.jpg

İlk aşk unutulmazmış. Peki ya son aşk? Ölürken ruhunuzun bedeninizden sökülen o son parçası? Camilerde omuz omuza duran kambur ihtiyarların kalbi büsbütün boş mu sanıyorsunuz? Peh. Aşk, gençlerin oynadığı fakat ihtiyarların bildiği bir oyundur.

“Adın üç kere geçti, saçma sapan bir filmde.
Yalnız olsam, çok ağlardım ama annem bakıyordu.
‘Anne’ dedim,
Hadi çay koy da içelim.”

Beni anlamadın demeyeceğim.
Beni anladın.
Zaten en dayanılmaz acı buydu.
Sen beni anladın, anladığın halde canımı yaktın ..

Nasıl biriydi diye sorarlarsa beni, ‘beni çok sevdi’ de."

Sen de öyle hatırla beni.

Onunlayken yapmadığın, ertelediğin her şey için..

Saçınızın ucu kırılsa kendine dert edecek adamlar sevin;
Merhamet, bir adama en çok yakışan şeydir..

Özlüyorsun ama gelsin istemiyorsun. Mesaj atsın istiyorsun ama konuşmak istemiyorsun. Deliler gibi sesini duymak istiyorsun ama aramak istemiyorsun. Umrunda değil, ama aklına geldiğinde kalbindeki o sızıyı yok edemiyorsun. Sevmek mi acaba bu? Unutmak mı yoksa yavaş yavaş?

Bilemiyorsun..

Depresyonda olup olmadığımdan emin değilim. Yani, mutsuz değilim. Ama mutlu da değilim. Gün içinde espriler yapıp gülebiliyorum. Fakat bazı geceler yalnız kaldığımda, nasıl hissedildiğini unutuyorum..

O artık yok. Belki de hiç olmadı. Unuttum gitti.O da ayrı konu…
Sen de unut bütün olanları. Kapalı dükkana kira ödedik işte..

Merhaba, sesine, gülüşüne, bakışına en çok da yüreğine aşık olduğum adam.Bugün sabah ilk işim seni tekrardan sevmek oldu biliyor musun ? Üşenmedim hiç, tekrar tekrar aşık oldum.Sesini dinledim, mesajlarını okudum.Yine tebessüm ettim, yine seni sevdim.
Düşündüm sonra, nasıl ne zaman girdin hayatıma da en değerli kişi oldun benim için ? Tam yere düştüğümde, tam her şeyden vazgeçtiğim an sen çıktın karşıma. Ellerini uzattın, hiç tanımadan sarıldım sana bende.Bilmiyorum, belki de o an ihtiyacım vardı sana, inan gerçekten hiç bilmiyorum.
Öyle bir vakitte çıkıp geldin ki, ben ilk defa zaman ilerlesin istedim.İlk defa tüm zamanımı sana harcamak istedim.
İlk defa sahiplenildiğimi, ilk defa bu kadar sevdiğimi fark ettim. Söylesene, neden geç geldin bu kadar ?
Neyse, önemli değil zaten ne zaman geldiğin.Gitme sadece, bunu istiyorum senden.Hep bende kal.Sımsıkı sarılırım sana, hiç bırakmam inan ki.
Benimsin sen sevdiğim, sadece benim.
Hep benimdin zaten,
Hadi şimdi sus ve sarıl bana,
ve öyle kal.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri