Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

Anlatmak istiyorum bu bendeki sana dair en güzel duyguları… Hayat hiç bu kadar güzel olmadı Derinlerimde baştanbaşa sen dolduğundan beri… Güveniyorum sana ve yaslıyorum arkası boş sırtımı sana sen bilmesende… GÖZLERİM GÖZLERİNE DEĞDİĞİNDEN BERİ…

Tükeniyorum gün be gün ...

Sonumuzun olmaması, sevgimizin suçu değil biliyorum.
Biliyorum ama ...
Sanmaki kolay vazgeçiyorum senden.
Sanma ki gözlerini silmek kolay gözlerimden, yüreğini yüreğimden
Ve sanmaki kolay vazgeçer aklım seni düşünmekten

asl7.png

''Aşk asla özür dilemek zorunda olmamak demektir.Yürekten gelir.Aşk asla özür dilemez.''

ilk olarak uyuyamamak ve bir şey yiyememekle başlarsın. Uyursan uyanmak işkence gelir. Sevdiğin birinden ayrılmanın ne demek olduğunu bilmediğin için...kimseye bir şey söyleyemezsin. Senin hakkında kötü düşüneceklerini sanırsın. Bu yüzden tek başına ağlarsın Ama sadece iyi zamanlar ve aşk anıları akla gelir. Onu aklından ne kadar silmeye çalışırsan çalış silemezsin. 365 günün her günü ondan ayrılıyormuşsun gibi gelir. Ama en çok acıtan şey o kişinin umurunda bile olmamandır. Bunu kendim yaşadım. O kişi beni çoktan unuttu ve şimdi çok mutlu. Ölmüş olmayı diliyorsun amacesaret edemiyorsun. Çünkü o kişiyi tekrar görememekten korkuyorsun. Ayrıldığın zaman böyle olursun. Kalbin böyledir. Ona neden bu kadar bağlandığını neler hissettiğini ne kadar acı çektiğini gösterir. Anlaşıldı mı?"

Soracaklar neden diye
Onca güzel içinden neden sen diye
Bilmiyorlar zaafımsın
Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye...
Uzun uzun düşünmedim
İçimden gelen sesi seni dinledim
Zoru sevmek kolay derler
Zaafım varmış ben de senle öğrendim...
Aşk gönlüme senle dolsun
Olacaklarım seninle olsun
Koca bi sevda küçük bir kalp
Kabul et sana hediyem olsun

En son ne zaman bir kadını sevdin?
Ama öyle öptün, sarıldın, uyudun falan değil; en son ne zaman bir kadını gerçekten sevdin?
Kaybetmekten korkarak, yanındayken bile özleyerek, deli gibi kıskanarak, koruyup kollayarak... Delikanlı adam korkmaz diye bir şey yok. Korkacaksın! Sevdiğin kadını kaybetmekten korkacaksın, kıskanacaksın da... Sokakta elinden tutacaksın, tanıdığın herkesle onu tanıştıracaksın. "İşte benim hayatım bu!" der gibi tanıştıracaksın. Güzel bir kadın sevmek istiyorsan onu gülümseteceksin. Çünkü dünyanın en güzel kadını mutlu bir kadındır.
Bu yüzden kirpiklerini sev bir kadının,
Avuç içlerini,
Makyajsız yüzünü,
Uyku sersemliğini...
Saçlarını kesen bir kadının çektiği acıyı anlayabilecek kadar sev bir kadını.
Ve asla bir kadının saçlarını kesmesine sebep olma...

Ne zaman bu şehirden kaçıp gitme isteği gelse, Bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum.
Gidersem dönmem çünkü biliyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri