Aşk acısı unutmanın yolları !

aci biseyler yaparak dinecek bisey deilki .. acik bi yara deilki merhem suresin gibi bisey bu...

Hic bisey yapmicaksin.. acimi cekmen gerekio cekiceksin ,,aglamanmi gerekio otur agla aglayabildigin kadar... sen aciyi deil aci seni unutucaktir zamanla...
supersın zuzum seni ayakda alkışlıyorum olay budur abi

bak Ben Senİn Abİnİm Bence Olay Bu Deİl Bence Mutlu Ol Ayrildigin İÇİn ÇÜnkÜ Yenİ Mutluluklara Yol Acilmistirrrrrr

aci biseyler yaparak dinecek bisey deilki .. acik bi yara deilki merhem suresin gibi bisey bu...

Hic bisey yapmicaksin.. acimi cekmen gerekio cekiceksin ,,aglamanmi gerekio otur agla aglayabildigin kadar... sen aciyi deil aci seni unutucaktir zamanla...

hayatını herzaman mutlu mesut yaşayamazsın hayatının belli bir düzene girmesini istiyorsan acıyı da çekmesini bileceksin insanoğlunun hamuru yoğrulurken acı unutulmamıştır acı çekmekte bir noktada tat veriyor hayata çiğdemcim yorumun için teşekkürler katılıyorum sana

bir insan aşkını nasıl unutur anlayamıyorum.aslında unutulur.ama sizce nasıl olur ? kırarak ve döverek mi? yoksa öfkeyle mi ? yoksa uzak durarak mı? uzun cvp lar istiyorum çünkü bu bölüme yoğunluk olabilir.hepimiz bu tür aşk acılarından geçmişizdir.bunları da anlatabilirsiniz. :40:

COK BASIT BISEY HARBIDEN BAK GIDECEKSIN BI FITNESS YERINE YAPACAKSIN SPOR VUCUT IYI OLDUMU DALACAKSIN DIGER KIZLARA HARBIDEN BAK COK CABUKL UNUTULUYO

Unutmak biraz zamn alıyo arklar..Takmasan bile qece yataqa yattıqında hemen aklına qelio..Zor unutmak hmde çok zor !

ya bu çok zor bişey gerçekten sevdiysen dahada zor ..
ama zamnla unutmasanda tamamen silemesende alışıosun ..!

ask acısı kolay kolay unutlmaz ozellıkle ayrılmaya yakın kısıler sensız yasayamam olurum falan derler ama yarıldıktan bellı bır sure sonra mutlaka o acılar unutuluorr sonucta ıse sadece o cekılen acılardan alınan dersler kalıor akılda

güzel aslında da çok acı çektirio ya ben çok çektim walla hala da çekiorum seviosan dayancan ne yapcan öyle ha deyince unutulmuo ki ama keşke öle olsaydı :(

Mansur Ark - Gazla Gitsin

Üzdü mü gazla gitsin
O seni çok üzülüyor zannetsin
Kırdı mı unut gitsin
Unuttuğunu görsün dellensin
Gerdi mi gazla gitsin
O seni çok üzgün zannetsin
Yordu mu unut gitsin
O seni evde uyuyor zannetsin
İçinde stres varsa bunu bilemem
Seni çok seviyorum bunu gizleyemem
Herşeye tamam yalana gelemem
İşine gelmedi mi gazla gitsin
Seveceksen sev adam gibi sev
Sevince minik aşkım olur dev
Birkaç saat bile olsa bana yeter
Benim evim bunun için en uygun yer
İstedin mi herşey olur istedin mi
Bekledin mi o gelir bulur seni
Sevindin mi belki oda sever seni
Sevmedi mi gazla gitsin

diye bi şarkı var;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri