Aşk acısı unutmanın yolları !

bence hersey bizim elimizde eger unutmak istersek tabi benim için basit unutmak hemde çok basitt nasıl die sorarsınız asla ne birine yalvarırım ne de aaglarım giden gitmiştir ve bitmiştir hesabı bencede böle olmalı zamanda yalan... zaman biziz tabi degerlendirirsek....

bnce unutulmaz ki unutamıorum ayrılığı... bilmiorum bn hala unutmanın yolunu bulmuş diilm...

gerçek bi aşk varsa ortada ve uzun bir ilişki yaşandıysa
asla unutulmaz diyebilirim
üstünden bayağı zaman geçip karşına yeni birinin çıkması belki unutturabilir
ama o kişinin de seni sevdiğine inandırması gereklidir
yani sen bi acıdan kurtuluyum derken
başka bi aşk acısının başlangıcı yapmış olursun
gerçi ne gerek var o kadar bağlanmayada
bu devirde bunu hakedecek kimse yok bence...ne yazıkki:(

herşey ßeyinde ßiter eğer ßenim için bitmişdir diyebiliyosan kolay unutursun ama hala onla geçirdiğin anıları düşünürsen işin uzun.... :D

BEKLEYEN DERVISH BEKLEMEKDEN GEBERMIS DEEMISLER EN IYISI UNU SEVMEDIGI SOYLE WE ONLA KONUSMA HATTA AGIR LAFLAR ET ONU KENDIDEDN SOGUT WE BASKASIYLA GONUL EGLENDIR O ZAMANDA UNUTAMADINMI KESIN SEN SIRIL SIKLAM ASIKSIN :D ODA SENI HALA SEVIYORSA WE SENI BEKLIYORSA EWLENIN :d

derin bir mevzu girdim madenm bir yorum yapayım zaman zaman herşeyın en guzel ilacıdır + beyninde biter herşey siz onu bitırmek istıyorsanı biter ama 24saat anılara gomerseniz kendınızı asla unutamazsınız ben mesela 3yıl oldu aşkımı kaybedeli şimdi onsuzluk canımı yakmıyo artık anılarımın uzerıne gittim korkularımın onsuzluğun heranını asla kacarak değil bile bile canımı yakarak yaşadım ve acı ile tedavi yontemi tavsiye ederım biten bir ilşkıden kacmayın aksine uzerıne gidin onu gorunce yolunuzu değişdırmeyın bir iki defa bu canınızı yakacakdır ama 3cude noırmal gelmeye başlayacak :)hatta gun gelecek onun yanından gecdini bile fark etmeyeceksiniz

aci biseyler yaparak dinecek bisey deilki .. acik bi yara deilki merhem suresin gibi bisey bu...

Hic bisey yapmicaksin.. acimi cekmen gerekio cekiceksin ,,aglamanmi gerekio otur agla aglayabildigin kadar... sen aciyi deil aci seni unutucaktir zamanla...

caramio sana katılmıyorum bence acı cekmek zulumdur nefse ben düşünmem düşünmezsem mutsuz olmam bölece acı olmaz sonunu düşünen mutlu olamaz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri