---> - Asinin gözünden. Ne güzel anlaşmış içimle. Eskilerden kalma.
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 12 Eyl 2015 #41 ---> - Asinin gözünden. Ne güzel anlaşmış içimle. Eskilerden kalma.
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 12 Eyl 2015 #42 ---> - Asinin gözünden. Dileğimin nişanından sonra yorgunluk kahvesi keyfi. Ve fincanım da çıkan kalp :3dtk4:
---> - Asinin gözünden. Dileğimin nişanından sonra yorgunluk kahvesi keyfi. Ve fincanım da çıkan kalp :3dtk4:
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 12 Eyl 2015 #43 ---> - Asinin gözünden. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 12 Eyl 2015 #44 ---> - Asinin gözünden. Saçımın bu halini bi yandan özledim bir yandan da uzun saçlarıma hayranım. Ne yaman bu çelişki :ki:
---> - Asinin gözünden. Saçımın bu halini bi yandan özledim bir yandan da uzun saçlarıma hayranım. Ne yaman bu çelişki :ki:
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 19 Eyl 2015 #45 ---> - Asinin gözünden. Söz yüzüğüm. Mustafam :love3:
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 19 Eyl 2015 #47 ---> - Asinin gözünden. Nuyageva' Alıntı: Güzeller Genişletmek için tıkla ... Tabi ki güzeller :forumtrancekro9dx6:
---> - Asinin gözünden. Nuyageva' Alıntı: Güzeller Genişletmek için tıkla ... Tabi ki güzeller :forumtrancekro9dx6: