---> - Asinin gözünden.
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 30 Ağu 2015 #22 ---> - Asinin gözünden. Umay Umayın kitabından.
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 30 Ağu 2015 #24 ---> - Asinin gözünden. bluee' Alıntı: Güzel konu olmuş +rep Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
---> - Asinin gözünden. bluee' Alıntı: Güzel konu olmuş +rep Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 30 Ağu 2015 #25 ---> - Asinin gözünden. Yamukta olsa kalp işte
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 30 Ağu 2015 #30 ---> - Asinin gözünden. Resmen poz verdi bana çekerken
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 30 Ağu 2015 #31 ---> - Asinin gözünden. Atalya- Kaş Kalkan Seyrekçakıl plajı.
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 30 Ağu 2015 #32 ---> - Asinin gözünden. Antalya - Onların değimiyle domat :ki:
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 30 Ağu 2015 #33 ---> - Asinin gözünden. Momijim Antalya da :kikiki:
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 9 Eyl 2015 #34 ---> - Asinin gözünden. Teyzeme dogum günü süprizi
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 9 Eyl 2015 #35 ---> - Asinin gözünden. Eee dogum günü olurda gençler kutlama yapmaz mı?
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 9 Eyl 2015 #36 ---> - Asinin gözünden. Papatyalar diyorum,dünyanın kalbi gibi.
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 9 Eyl 2015 #37 ---> - Asinin gözünden. Şişşşt sessizzzz, momijim şekerleme yapıyorrrr.
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 12 Eyl 2015 #38 ---> - Asinin gözünden. Kitabın sonunu bir türlü getiremedim
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 12 Eyl 2015 #39 ---> - Asinin gözünden. Eskilerden kalma bir fotograf.
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 12 Eyl 2015 #40 ---> - Asinin gözünden. Eskilerden kalma bir fotograf.