aşık olmaktan korkuyor musunuz?

Benim konuşmamdan alıntı yaparak cevap yazıp genel konuşuyorsun öyle mi?
İlginç bir yöntem .) Neyse kolay gelsin sizlere.

Forum kurallarını çok iyi biliyorsan tahrik edici bir uslupla konuşup userlerinle tartışmaya girmek yerine uzatmadan konuyu kesmen gerektiğini de bilmeliydin. Neyse tabii saygı duymak lazım.

evett bi yerde aşk kokusu alıyorsanız ve kendinize güveniniz biraazz...kaçın ordan kaçın kaçın kaçınnnn...:)

aşık olnca çok mutlu oluom onu düşünüom hayaller kuruorum çok güsel oluo ama aşk=acı demek mutlaka ağlatıo bni aşk

bence korkulacak bişey değil aşk gerçi hiç aşk yaşamadım sadece gördüğüm kadarıyla söylüyorum aşk bence kalpte söylenen güzel bir şarkının sözleri gibidir onu beslersin büyütürsün tıpkı bir çocuk gibi aşk karşılıksızdıryalnızda yaşanır en güzel aşk kendi içinde kimsenin bilmediği aşktır ey aşkkkk sen nelere kadirsin :))))) bakalım kısmet belki birgün banada aşkı tattıracak biri çıkar kimbilir....??

aşık olmaktan değil de aşık olmadıgım halde oyleymişim gibi düşünenlerden , yanlış anlaşılmaktan korkuyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri