batmışım bu dünyanın derdine , derdine , derdine heyy heyyyyyyyy
garabell Kayıtlı Üye 2 Ağu 2008 #42 aşk kendine güweniosan çünkü sonundaa ayrılıkta war we aşıksan ayrıldığında çok acı çekebilirsin ama terside olabilir tabi cesaret
aşk kendine güweniosan çünkü sonundaa ayrılıkta war we aşıksan ayrıldığında çok acı çekebilirsin ama terside olabilir tabi cesaret
only_you Bayan Üye 8 Ağu 2008 #43 korkuyorum çünkü aileme ters bi olay yakalanırsam biterimhahahahahaha ama ailem olmasa asla korkmam neden korkim ki
korkuyorum çünkü aileme ters bi olay yakalanırsam biterimhahahahahaha ama ailem olmasa asla korkmam neden korkim ki
T tuğçes Bayan Üye 19 Ağu 2008 #44 eznora arkadaşıma katılıyorum aşık olmaktan değilde olduktan sonra onu kaybetmekten çok korkuyorum
İnci 1907 Prenses 12 Ocak 2009 #50 korkuyorum ama sanırsam artık çok gec bnm için çünkü oldum gibi bişey
A$Koliq ^^ Bayan Üye 24 Mar 2009 #51 ---> aşık olmaktan korkuyor musunuz? evet çok korkuyorum daha öncekiler qibi karşılıksız olmasından
G Gülümse. Bayan Üye 24 Mar 2009 #52 ---> aşık olmaktan korkuyor musunuz? O benden korksun Korkulcak bişi diil bnce
SpOoK_q!RL Bayan Üye 24 Mar 2009 #53 ---> aşık olmaktan korkuyor musunuz? a$ıq oLmaqdan qorqmuyorum o ßenden qorqsun
Aybike Bayan Üye 28 Mar 2009 #55 ---> aşık olmaktan korkuyor musunuz? Kesinlikle hayır.Bence aşk herkesin özgürce yaşaması gereken bir duygu.Aşığım ve 3 yıldır birlikteyiz çok mutluyum hep böyle devam eder inşallah
---> aşık olmaktan korkuyor musunuz? Kesinlikle hayır.Bence aşk herkesin özgürce yaşaması gereken bir duygu.Aşığım ve 3 yıldır birlikteyiz çok mutluyum hep böyle devam eder inşallah
meRve^^ Bayan Üye 29 Mar 2009 #56 ---> aşık olmaktan korkuyor musunuz? korkmuorm ama oLamıorm asık oLmak istiorm ama oLamıorm offf
İnci 1907 Prenses 30 Mar 2009 #58 ---> aşık olmaktan korkuyor musunuz? aşktan veya aşık olmaktan korkmuyorum bn ötesinden korkuyorum baglanmaktan yada kaybetmekten ... ölümlü dünya sonuçta en güzeli karşılıksız sevgi ya
---> aşık olmaktan korkuyor musunuz? aşktan veya aşık olmaktan korkmuyorum bn ötesinden korkuyorum baglanmaktan yada kaybetmekten ... ölümlü dünya sonuçta en güzeli karşılıksız sevgi ya
qüLsüm Bayan Üye 30 Mar 2009 #59 ---> aşık olmaktan korkuyor musunuz? ne korkcam yhaa dünyanın en harika duygusu bence... ama karşıLıksız aşk için aynı şeyi söLiemiicem
---> aşık olmaktan korkuyor musunuz? ne korkcam yhaa dünyanın en harika duygusu bence... ama karşıLıksız aşk için aynı şeyi söLiemiicem