kötü bir duygu aşıksan hayatın kaymış demektir:D
Quaresma Kayıtlı Üye 28 Mar 2009 #63 ---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu Henüz BeşitAŞK'tan baska tadamadık
Quaresma Kayıtlı Üye 28 Mar 2009 #65 ---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu canSu^^' Alıntı: Bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... :1:
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Mar 2009 #67 ---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu Karşılıklıysa------> süper Tek taraflıysa-----> berbat
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 28 Mar 2009 #69 ---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu иαzlı;1386335' Alıntı: hiç tawSiye eTmem Genişletmek için tıkla ... Aynen
---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu иαzlı;1386335' Alıntı: hiç tawSiye eTmem Genişletmek için tıkla ... Aynen
A$Koliq ^^ Bayan Üye 29 Mar 2009 #70 ---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu RaPizM^^' Alıntı: Karşılıklıysa------> süper Tek taraflıysa-----> berbat Genişletmek için tıkla ... aynen
---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu RaPizM^^' Alıntı: Karşılıklıysa------> süper Tek taraflıysa-----> berbat Genişletmek için tıkla ... aynen
Sahraa! Bayan Üye 29 Mar 2009 #71 ---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu anLatLmz yaşanır derLer .. iLgisizim bu konuya karşı svdim ama aşk oLmadm..
---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu anLatLmz yaşanır derLer .. iLgisizim bu konuya karşı svdim ama aşk oLmadm..
SpOoK_q!RL Bayan Üye 2 Nis 2009 #74 ---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu aşıq oLdum ama karsı tarafdan hiçç emin deiLim o yüzden hemm ii hemde kötüü
---> AŞik Olmak Nasil Bİ Duygu aşıq oLdum ama karsı tarafdan hiçç emin deiLim o yüzden hemm ii hemde kötüü