Asi Ruh"un Sevgilisini Açıklıyorum...

---> Asi Ruh"un Sevgilisini Açıklıyorum...

hahaha

koptum xD

süper olmuş konu ya akın kusura bakma ama + replik bi konu bu xD

komiklerde acılan en komik konulardasn birsi olmuş. xD

+REP teşekkurler
OOO Yenge Sen Benim Diğer Sayfadaki Mesajımı Es Geçmişsin hahaha

©ﻕΞתς яΞiš;2113827' Alıntı:
Semih , Akın ve Anıl ; sizde az da olsa hatırım var değil mi ?

Nereye Bağlıcan Konuyu Alper Abey xD

©ﻕΞתς яΞiš;2116070' Alıntı:
Hatırım varsa açıklayın şu ses ve görüntünün sahibini hahaha

gerekLi yerLere gitmiştir umarım oda acıkLar inşallah hahaha

Valla ben de tam aynı şeyi yazmak için girmiştim konuya :11: evet Akın seni dinliyoruz :D

Msn Ve Forumda Ses Ve Videodaki Kim Sorusu Gittikçe Çoğalmaya Basladı..

Ne Meraklı Üyelerimiz Var xD

Bizde Açıklayalım Dedik :)

Ses Ve Görüntüdeki Kişi Bendeniz Asi Ruhtur. xD

İlk Seste Elimden Geldiğince Ses Değişikliği Yapmaya Çaliştim . . Üzerinde Oynadım .. :) Sebebi Cansu Gibi Daha Önceden Sesimi Duyan Arkadas Bu Ses Onun Demesin Diye. xD Nitekim Cansuda Semih Dedi Kendinden Emin Birşekilde xD

Videoda İse Gördüğünüz Gibi. :) O Sesi Çıkarırken Nefesimi Nerden Aldığımı Hatırlamıyorum xD Kafamda Bere Elim Telde Gözüm Birşey Görmüyorhahaha

Videoyu Hazırlayan Semihe Çok Teşekkür Ediyorum Ellerine Sağlık Nuri Alço Müziğide Çok Uydu Gibi Sanki Bana xD

Anıl Sanada Teşekkür Ediyorum Bebem İyi Çekmişsin Resimi :50:hahaha

Sesim Ve Video Hakkında Hertürlü Eleştiriye Açığız Ama Kötü Yorumlar Olmasın hahaha

Anıl Sen Geldin Aklıma Birdeen Eleştiriye Açık Olan Ama Kötü Yorumlar İstemeyen Ulvi Puha xD

vayyy organizasyon senden soruluyo desene bnde himese ait o ses die düşünüyodum xD

emeğine saglık seninde akın xD

İlk Seste Elimden Geldiğince Ses Değişikliği Yapmaya Çaliştim . . Üzerinde Oynadım .. :) Sebebi Cansu Gibi Daha Önceden Sesimi Duyan Arkadas Bu Ses Onun Demesin Diye. xD Nitekim Cansuda Semih Dedi Kendinden Emin Birşekilde xD

Videoda İse Gördüğünüz Gibi. :) O Sesi Çıkarırken Nefesimi Nerden Aldığımı Hatırlamıyorum xD Kafamda Bere Elim Telde Gözüm Birşey Görmüyorhahaha

Videoyu Hazırlayan Semihe Çok Teşekkür Ediyorum Ellerine Sağlık Nuri Alço Müziğide Çok Uydu Gibi Sanki Bana xD

Sesim Ve Video Hakkında Hertürlü Eleştiriye Açığız Ama Kötü Yorumlar Olmasın hahaha

Anıl Sen Geldin Aklıma Birdeen Eleştiriye Açık Olan Ama Kötü Yorumlar İstemeyen Ulvi Puha xD

o sesi cıkartmak için teknolojik aletler bile yetersiz kalır ben öle bi ses ilk kez duyuyorum hahahahahaha

vayyy organizasyon senden soruluyo desene bnde himese ait o ses die düşünüyodum xD

emeğine saglık seninde akın xD

Himes mi Sevgilim Olamaz O Benim Tipim Değil hahaha

Kendime Aşığım xD

Rica Ederiz :)

Akın sesine gurbannn

EyvAllah Ciğerim.. :)

Reelde Duysan Bir Şarkı Söyliyim İsmail Yk Gibidir hahahaKro Diyeceksiniz xD

o sesi cıkartmak için teknolojik aletler bile yetersiz kalır ben öle bi ses ilk kez duyuyorum hahahahahaha

Emeğe Saygı Denen Birşey Var Arkadasım xD

Kendimi Travesti Gibi Hissettim Videoyu İzleyip O Sesi Duyunca xD

görüntüdekinin sen olduğuna emindim de Valla ses semihin sanıodum xD

beresiz resimlerini de görmek dileğiyle.. (Valla meraktan diyorum) xD

hahahahahahahahahahahaha

Yalan Yk Ağa Benim Reelde Böyle Bir Sesim Yok xD

görüntüdekinin sen olduğuna emindim de Valla ses semihin sanıodum xD

beresiz resimlerini de görmek dileğiyle.. (Valla meraktan diyorum) xD

Emin Olduğun İçin Msnden Sürekli Söyle Diyip Durdun xD

Beresiz Resimimi Ben Bile GöremezsenKen Sen Nasil Görecen xD Resim Çekilmeyi Sevmiyorm xD Buğra Aksam Anlatır Sana Nasil Bir Tip Olduğumu hahaha

Akın insanı sonrada senin sesin demedim mi deli etme beni :D Kimin sesi olduğunu anlamak için neler yaptığımı anlattım sana :D

Eğer merakımı gidermeseydim yani senin sesin olduğunu anlamasaydım sen söylemeden ben senin başının etini yiyor olurdum. ''Nitekim'' ben sana gelip bir şey soylemeden sen gelip o ses ve görüntü benimdi dedin :D

Şimdi sus :D

Akın insanı sonrada senin sesin demedim mi deli etme beni :D Kimin sesi olduğunu anlamak için neler yaptığımı anlattım sana :D

Eğer merakımı gidermeseydim yani senin sesin olduğunu anlamasaydım sen söylemeden ben senin başının etini yiyor olurdum. ''Nitekim'' ben sana gelip bir şey soylemeden sen gelip o ses ve görüntü benimdi dedin :D

ooo xD
ağır cevap hahaha

Üç Gündür Söylemedik.. Bir Gün Basımızın Etini Yedin Zaten.Hatta Tripte Attın xD

Ne Çabuk Unutuyorsun Yaptıklarını Bebe xD

Ben Açıkladığımız İçin Gelip Dedim. Söylemezsen Söyleme Dyip Afra Tafra Yapmıstın Önceki Gün..:)

Uzatma Şimdi xD

Emin Olduğun İçin Msnden Sürekli Söyle Diyip Durdun xD

Beresiz Resimimi Ben Bile GöremezsenKen Sen Nasil Görecen xD Resim Çekilmeyi Sevmiyorm xD Buğra Aksam Anlatır Sana Nasil Bir Tip Olduğumu hahaha

aman iyi be bişeyi de yalvartmadan hemen yapsan ölürsün :M xD

Üç Gündür Söylemedik.. Bir Gün Basımızın Etini Yedin Zaten.Hatta Tripte Attın xD

Ne Çabuk Unutuyorsun Yaptıklarını Bebe xD

Ben Açıkladığımız İçin Gelip Dedim. Söylemezsen Söyleme Dyip Afra Tafra Yapmıstın Önceki Gün..:)

Uzatma Şimdi xD

Bu önceki gün dediğin perşembe günü öğlen oluyor. Ben zaten trip attıktan sonra araştırdım. Cuma günü nete girmedim. Bugunde sana kimdi diye sormadım. Neden diye düşündün mü o güzel kafanı yorup ? Hayır. Biliyordum ondan sormadım.

Tamam kes artık :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri