^shékér kıs^
Bayan Üye
---> Asi Ruh"un Sevgilisini Açıklıyorum...
:|
anıllll hahaha
senin corabın yawrum
:|
anıllll hahaha
senin corabın yawrum
Ben biliyorum kimi sevdiqini arkadaslar
Saqol hemso kapak olsun akına umarım akıllanır artık
Dinsizin Hakkından İmansız Gelir
Aferin KanKa güzel iş
Klasik rezil olmuş Akın lafları.
Geçen biz msn konuşmasını koyduğumuzda da aynı şeyi yapmıştın. Artık başka savunmalarla bekliyoruz seni bebek
İtiraf istiyoruzzzz
Teşekkür anıl
akının rezilliğinin daniskasıdilime düştün akız
akınla benim konuşmalarım koyulsa ne olur artık düşünemiyorum (aşkım falan)
ama anıl aferim koçum iyi yapmışsın rezil oldu uyuz
teşekkürler anıl
+ Buna Bağlı Olarak Diğer Konuda Rezil Oldu Düşüncesiyle Bana Gülenler Biz Balıkçı Olsaydık Balıklarımız Siz Olurdunuz xD
Videoyu Hazırlayan Himese,Bu Şaka Yolunda Bize Eşlik Eden Anıla Ve Bu Zekice Şakayı Düşünen Kendime ( Kendini Beğenmiş Demekte Serbestsiniz xD ) Teşekkürü Borç Bilirim hahaha
Videodaki Ses Ve Görüntünün Bu Kadar Merak Konusu Olacağı Planlarımız Arasında Yoktu.xD Onuda Uygun Bir Zamanda Açıklarız
Durmak Yok Şakalamaya Devam
Güzellik Göreceli Bir Kavram.Benim Karsı Cinse Bakıs Açım Nefes Alsın Yeter xD:kopkop: karabasanlamı çıkıyosn :kopkop:
Puhaaaa :kopkop:
Akın kanka alacaqın olsun şunun için bizi yalvarttın kendine 10 saat hıhh2
Allah siziiii :11:
saf gibi günlerdir ben de bunu merak ediyodum be xD saatlerce boşuna yalvardım desene hahaha
alemsiniz Valla süper olmuş video koptum burda :11: yalnız o ses ve görüntü kimin onu da söleyin
hahaha
bencede ya o ses ve görüntü kiminn :kopkop:
Ama var ya alacağınız olsun. Dün o kadar yalvardık soyleyin diye
Süper olmuş ya hahaha
Bir İsim İçin Olusan Gündemi Görünce Ses ve Videodaki Kişi İçinDaha İyi Bir Kamuoyu Olustururuz xD:160:
söle bee xD
Puhaha Ne Uğraşması Ne YazığıxDhahaha Ay aLLahimm xD ugraşmayin ya cocukLa yazikxDxD
Puhaha Ne Uğraşması Ne YazığıxD
Sen Anlayamamıssın Olayı.
Biz Kendimiz Ayarladık Zaten Bunu Bende İçindeyim İşinhahaha
Diğer Konuyada Epey İnanan Oldu.Şakalandılar yAni Gariblerim xD
Dün Yalvardığın Dakikaları Unutma hahahakime reziL oLcam be çohhta fifi xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.