Asi Ruh"un Sevgilisini Açıklıyorum...

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar günlerdir msn sohbetlerinde,toplu konuşmalarda ve sohbet bölümünde coğu kişi ASİ RUH"UN sevgilisini merak ediyordu..Israrla soruldu ama kesinleşmeden sölememiz doğru olmazdı...Şimdi sizleri kırmayıp bu meraka bir son verme vakti geldi..Lütfen bilgisayarınızın sesini yükseltip dikkatlice izleyin..

hahaha

Msn Ve Forumda Ses Ve Videodaki Kim Sorusu Gittikçe Çoğalmaya Basladı..

Ne Meraklı Üyelerimiz Var xD

Bizde Açıklayalım Dedik :)

Ses Ve Görüntüdeki Kişi Bendeniz Asi Ruhtur. xD

İlk Seste Elimden Geldiğince Ses Değişikliği Yapmaya Çaliştim . . Üzerinde Oynadım .. :) Sebebi Cansu Gibi Daha Önceden Sesimi Duyan Arkadas Bu Ses Onun Demesin Diye. xD Nitekim Cansuda Semih Dedi Kendinden Emin Birşekilde xD

Videoda İse Gördüğünüz Gibi. :) O Sesi Çıkarırken Nefesimi Nerden Aldığımı Hatırlamıyorum xD Kafamda Bere Elim Telde Gözüm Birşey Görmüyorhahaha

Videoyu Hazırlayan Semihe Çok Teşekkür Ediyorum Ellerine Sağlık Nuri Alço Müziğide Çok Uydu Gibi Sanki Bana xD

Anıl Sanada Teşekkür Ediyorum Bebem İyi Çekmişsin Resimi :50:hahaha

Sesim Ve Video Hakkında Hertürlü Eleştiriye Açığız Ama Kötü Yorumlar Olmasın hahaha

Anıl Sen Geldin Aklıma Birdeen Eleştiriye Açık Olan Ama Kötü Yorumlar İstemeyen Ulvi Puha xD

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Asi Ruh"un Sevgilisini Açıklıyorum...

hahaha ayy Koptumm yaaa Süper yapmışsınız xD

emeginize sağlıkkk hahaha

:kopkop: karabasanlamı çıkıyosn :kopkop:

Puhaaaa :kopkop:

Akın kanka alacaqın olsun şunun için bizi yalvarttın kendine 10 saat hıhh2

Allah siziiii :11:
saf gibi günlerdir ben de bunu merak ediyodum be xD saatlerce boşuna yalvardım desene hahaha
alemsiniz Valla süper olmuş video koptum burda :11: yalnız o ses ve görüntü kimin onu da söleyin :D

Allah siziiii :11:
saf gibi günlerdir ben de bunu merak ediyodum be xD saatlerce boşuna yalvardım desene hahaha
alemsiniz Valla süper olmuş video koptum burda :11: yalnız o ses ve görüntü kimin onu da söleyin :D

begenmene sevindik :D

üzümü ye bağını sorma hahaha

hahaha demek konu hazırlıyorum dediğin buydu :D:D sesede ayrıca öldüm gülmekten :D
eline sağlık aşkım xD

Ses ve görüntü semih beyin sanırım :D

Ama var ya alacağınız olsun. Dün o kadar yalvardık soyleyin diye :D

Süper olmuş ya hahaha

Bnde çok begendim hele o kafasındaki şey çok yakışmış. Aşık oldum galiba :|:| hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri