---> artlebedev'den Kareler... Bir tek bana teşekkür etmemişsiniz hıhh
'hayaL Bayan Üye 12 Eyl 2012 #41 ---> artlebedev'den Kareler... Bir tek bana teşekkür etmemişsiniz hıhh
artlebedev Kayıtlı Üye 12 Eyl 2012 #42 ---> artlebedev'den Kareler... [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Sizi çok seviyorum <3 Hayranım adeta.. o yüzden ne diyeceğimi şaşırdım, tek teşekkürle yetinmek istemedim Lady'm...
---> artlebedev'den Kareler... [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Sizi çok seviyorum <3 Hayranım adeta.. o yüzden ne diyeceğimi şaşırdım, tek teşekkürle yetinmek istemedim Lady'm...
'hayaL Bayan Üye 12 Eyl 2012 #43 ---> artlebedev'den Kareler... Aman estf..hayranlık neyimiz var bizde sizleri sevdik kuru bir teşekkür yeterdi) hem zaten espri yapmıştım gözünüzden kaçmıştır Son düzenleme: 12 Eyl 2012
---> artlebedev'den Kareler... Aman estf..hayranlık neyimiz var bizde sizleri sevdik kuru bir teşekkür yeterdi) hem zaten espri yapmıştım gözünüzden kaçmıştır
LiFe Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #45 ---> artlebedev'den Kareler... Allahına Kurban Turist ömerin İngilizcesi Bende gezyorum ama İlleri şehirlere Daha başlamadım İngilizce Bilseydim İngilizce yazardımda samimi olsun diyerekten hiç netten bakmadım Emirliklere Gitmişsin Kralın kasrını Gördünmü Ahsen Ahsen
---> artlebedev'den Kareler... Allahına Kurban Turist ömerin İngilizcesi Bende gezyorum ama İlleri şehirlere Daha başlamadım İngilizce Bilseydim İngilizce yazardımda samimi olsun diyerekten hiç netten bakmadım Emirliklere Gitmişsin Kralın kasrını Gördünmü Ahsen Ahsen
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #46 ---> artlebedev'den Kareler... Bunlarda benden kareler panpa. Burda karşı komşunun kızı züleyhayı keserken arkadaşlar çekmiş Bu karede Honolulu da tatildeyken Burdada arkadaşlarla kahvede batak atarken
---> artlebedev'den Kareler... Bunlarda benden kareler panpa. Burda karşı komşunun kızı züleyhayı keserken arkadaşlar çekmiş Bu karede Honolulu da tatildeyken Burdada arkadaşlarla kahvede batak atarken
LiFe Kayıtlı Üye 15 Eyl 2012 #47 ---> artlebedev'den Kareler... Batak Oynarken İyi poz Yakalıyamamışlar Olaya Çok adapte olmuşsun
artlebedev Kayıtlı Üye 15 Eyl 2012 #48 ---> artlebedev'den Kareler... C'abonBô' Alıntı: Bunlarda benden kareler panpa. Burda karşı komşunun kızı züleyhayı keserken arkadaşlar çekmiş Bu karede Honolulu da tatildeyken Burdada arkadaşlarla kahvede batak atarken Genişletmek için tıkla ... Yaşın sanırım 14-15 civarı??
---> artlebedev'den Kareler... C'abonBô' Alıntı: Bunlarda benden kareler panpa. Burda karşı komşunun kızı züleyhayı keserken arkadaşlar çekmiş Bu karede Honolulu da tatildeyken Burdada arkadaşlarla kahvede batak atarken Genişletmek için tıkla ... Yaşın sanırım 14-15 civarı??
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 15 Eyl 2012 #49 ---> artlebedev'den Kareler... artlebedev' Alıntı: Yaşın sanırım 14-15 civarı?? Genişletmek için tıkla ... Önce sen insanlarla dalga geçmeyi, enayi yerine koymayı bırak, sonra beni sorgula. Allah a emanet
---> artlebedev'den Kareler... artlebedev' Alıntı: Yaşın sanırım 14-15 civarı?? Genişletmek için tıkla ... Önce sen insanlarla dalga geçmeyi, enayi yerine koymayı bırak, sonra beni sorgula. Allah a emanet
artlebedev Kayıtlı Üye 15 Eyl 2012 #51 ---> artlebedev'den Kareler... )) Yakıştıramayabilirsin. Ben buyum. Senin yakıştırıp yakıştıramaman yada senin benim davranışlarıma not vermen için yaşamıyorum ben.
---> artlebedev'den Kareler... )) Yakıştıramayabilirsin. Ben buyum. Senin yakıştırıp yakıştıramaman yada senin benim davranışlarıma not vermen için yaşamıyorum ben.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 16 Eyl 2012 #52 ---> artlebedev'den Kareler... Ne diceğimi bilemedim Başarını mı , Kişiliğini mi , Komikliliğini mi öveyim bilemedim Neyse Allah seni sevdiklerine bağışlasın
---> artlebedev'den Kareler... Ne diceğimi bilemedim Başarını mı , Kişiliğini mi , Komikliliğini mi öveyim bilemedim Neyse Allah seni sevdiklerine bağışlasın
artlebedev Kayıtlı Üye 16 Eyl 2012 #53 ---> artlebedev'den Kareler... [MENTION=24720]35bucuk[/MENTION]; yorum için sağol
Berry* Bayan Üye 16 Eyl 2012 #54 ---> artlebedev'den Kareler... C'abonBô' Alıntı: Bunlarda benden kareler panpa. Burda karşı komşunun kızı züleyhayı keserken arkadaşlar çekmiş Bu karede Honolulu da tatildeyken Burdada arkadaşlarla kahvede batak atarken Genişletmek için tıkla ... C'abonBô nokta atışı yapmış. Bu mesaj bile daha inandırıcı bu konudan. Son düzenleme: 16 Eyl 2012
---> artlebedev'den Kareler... C'abonBô' Alıntı: Bunlarda benden kareler panpa. Burda karşı komşunun kızı züleyhayı keserken arkadaşlar çekmiş Bu karede Honolulu da tatildeyken Burdada arkadaşlarla kahvede batak atarken Genişletmek için tıkla ... C'abonBô nokta atışı yapmış. Bu mesaj bile daha inandırıcı bu konudan.
LocKe GururLan Bayan Üye 9 Ocak 2013 #55 ---> artlebedev'den Kareler... C'abonBô' Alıntı: Bunlarda benden kareler panpa. Burda karşı komşunun kızı züleyhayı keserken arkadaşlar çekmiş Bu karede Honolulu da tatildeyken Burdada arkadaşlarla kahvede batak atarken Genişletmek için tıkla ... :3dgxk::3dgxk:
---> artlebedev'den Kareler... C'abonBô' Alıntı: Bunlarda benden kareler panpa. Burda karşı komşunun kızı züleyhayı keserken arkadaşlar çekmiş Bu karede Honolulu da tatildeyken Burdada arkadaşlarla kahvede batak atarken Genişletmek için tıkla ... :3dgxk::3dgxk: