artlebedev'den Kareler...

---> artlebedev'den Kareler...

Aaa yorumlara bakmadan yazmistim yukardaki yorumu ama reklam filimlerinde oynamissin zaten. Vay be ne analiz kabiliyeti carmis bende :)

Güzel kareler, hoş fotograflar ve anlamlı fotograflar Allah ailenize bagışlasın

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]; Gerçekten tebrik ederim :)

dalga gecme yaaaaa...
ya gercektende bir konuya baktigim zaman eger birsuru yorum varsa yorumlari okumam ki, hangi birini okuyayim :) konuya bakar yorum yaparim, yorumu gonderdikten sonra sayfayi yukari dogru cikarirken yorumlari goz ucu ile gorurum...
orda reklamda oynadigini yazdigini gordum oyle goz ucu ile. ne bilim yani onu okuyupta yorumumu yazmamistim.

Tanışma konunda 87 doğumlu olduğunu yazmışsın.
1998 tarihinden kalma fotoğraf dediğin yerde 11 yaşında olman gerekiyor ama orda baya 20 li bir delikanlı var. :)
Dikkatimi çekti. O fotoğraf 11 yaşında olamaz bence. Yanlış tarih söyledin sanırım farkında olmadan. :H

Son düzenleme:

2002 olaak tarih. oraya yuklemek istedigim bir fotograf vardi cocuklugumdan sonradan vazgcmistim koymaya. onun yazisi kalmis :)

16 oluyor :) yapimda benim gercekten sorun var. anne tarafindan kaynaklaniyor. hormon fazlaligi(yanilmiyorsam) gibi bir hastalik :) 12 yasimda tras olmaya basladim ben :)

16 oluyor :) yapimda benim gercekten sorun var. anne tarafindan kaynaklaniyor. hormon fazlaligi(yanilmiyorsam) gibi bir hastalik :) 12 yasimda tras olmaya basladim ben :)

İlginçmiş. :H Geçmiş olsun cidden öyle bir rahatsızlık söz konusuysa. Gerçi gayet sağlıklı görünüyorsun.
Neyse dikkatimi çekti sormak istedim sadece. :hi:

rahatsizlik demeyelim, aksine genclik donemlerimde benim icin cok artisi oldu :) anladin sen onu :)

Kıskançlık iyi birşey değildir biliyorum ancak şu gezmiş olduğunuz yerleri görünce içim gitti .
Allah sevdiklerinize bağışlasın .

Çok Teşekkür Ederim :) 117 Ülke ve Bu Ülkelerin İçinde Toplam 768 Şehiri Gezdim (Ayıptır Söylemesi) :3cy15: :D

Keşke ayrıntıya girmeseydiniz.
Gidebilen var gidemeyen var . Bende 1-2 ülkeye gittim diyesim geliyor ama çekindim o sayılar karsısında.
Kıskanan var , sinir olan var falan diyerek uzaklaşıyorum fazla kirletmeyim , içten içe yaşarım ben kıskançlığımı .p
Aynı iyi dileklerimle uzaklaşıyorum .

[MENTION=99591]Düş'eş[/MENTION] Sorun Ettiğin Şeye Bak ... İstersen Senide Gezdireyim Aynı Yerlerde...? Yaşadıklarımı Yaşatayım Sana?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri