artlebedev'den Kareler...

artlebedev

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Fotoğraflar, Büyüklü-Küçüklü Kusuruma Bakmayın :) Uğraşamadım Editleme İçin :) :3dth8:

Krasnoyarsk'da Restoran'da Arkadaşımlaydım :)

cx3wx.jpg

Röportaj :) Şöyle Bakmışım : ( Ben mi bebe bisküvisi yiyorum, kim söyledi? Hayır Hayır Yalannn!! )

cx3xk.jpg

Can Sıkıntısı, Ama En Güzel Pozum Diyebilirim :hi:

cx3z4.jpg

2002 Yılından kalma bir kare:

cx3zl.jpg

Radyo Programında Rica Etmiştim Çekmişlerdi ( Görgüsüzlük İşte ) =)

cx409.jpg

Emir Yağdırıyorum (Ofis Hali)

cx419.jpg

Değerli bir dostumun çekmiş olduğu bir kare :)

cx420.jpg

Lebedev'i istiyoruzzzzz:3dth8:

cx42s.jpg

En sevdiğim şey gayfeeeee

cx437.jpg

Mac için tasarlamış olduğum çip'in tanıtımı :)

cx43t.jpg

Rapanui'de çekilmiş bir kare :)

cx44k.jpg

Stuttgart'dan bir kare :)

cx452.jpg

Ne bagıyonn. (Bir rol amaçlı kilo almıştım :)

cx45q.jpg

Çeviri: Siyah Havyar yiyorum, yedim ve yemeye devam edeceğim!!!! (Paranın gözü kör olsun emiiii:3dth8:)

cx46k.jpg

Ve Sonunda :) Pembe ile işaretlenmiş yerler, dünyada gezdiğim noktalarddır. hepsi tamamen tarafımca çizilmiştir :)

cx481.gif

Son düzenleme:
---> artlebedev'den Kareler...

Vav doldu dolu bır arsıv olmus
Gezdıgın yerler kısmı cok hos :) Allah Sevdiklerine Bağışlasın :)

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ; Çok teşekkür ederim canım :) Yaptığım işi, hoşlandığım şeyleri tek konuda toplamak istedim :)

Hepsi birbirinden etkileyici ve güzel..:) Allah sevdiklerine bagışlasın nediyelim..:)

[MENTION=77462]eslem61[/MENTION] ; Çok teşekkür ederim :) Sevdiğimiz/Sevilenimiz olsa biz kendimizi çoktan ona kurban ederdik de.. daha yok işte :)

Aile kavramını unutmayalım lütfen onlar seni şartsız seven tek insanlar..:)

[MENTION=77462]eslem61[/MENTION] ; Aile konusu benim için geçerli mi bilemem ama anne-baba'nın ne olduğunu, arasındaki aşkın ne kadar olması gerektiğini, çocuklarına ne kadar "iyi davranmaları" gerektiğini tadamayan tek çocuğumdur heralde bu forumda ...

Siman Çok Tanıdık Geldi .. Herhangi Özel Bir Şirket Kurum Kuruluş vs Çalıştın mı Tv vs..

Güzel Resimler Allah Sevdiklerine ve Sevenlerine Bağışlasın..

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ;Reklam filmlerinde çok oynadım. Ancak tr'de TV'ye hiç çıkmadım :)Kendi reklam şirketim var. Dergi kapaklarında çok görmüşsündür.. :)

98 de cekildigin ve digerleri arasinda cok.fark var.
Birsey diyeyim mi? Sende tam bir reklam yuzu var. Reklamci bir yuz reklamlari kim cekiyor? Reklam ajansi filan olsam kesin reklamlarda oynatmak isterdim. Fotograflarin bile renkli bir kisilik sergiliyor. Mimiklerin filan. Reklamciliktan anlamasamda sanirim aradiklari mimikler olurdu yani ALLAH hayirli uzun omurler versin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri