ArkadaŞlar Herkez Sevgİlİsİnden Nasil AyrildiĞini Yazzsin

hımm bnmki biras garip:D şmdi.. bis onla 2 ay falan ayrı kalmıştık bnde o arada biriyle barıştım ama tamamen msn aşkı..o bursada bn istanbuldsa snra dayanamadım eski çıktığımı(ereni:))aradım onunla barıltık bursadakindende anıında ayrıldım qitmiş intihar etmiş:Dsonra mecbur bursadakiyle barışmak zorunda kaldım ama erenlede ayrılmadım ama tabi eren olayı nasıl bilmiomm ama çaktı:D:D bitti dedi:(:(:(:'(

benimde aşık olduğum melissa tuna diye bir kız arkadaşım vardı ve öldü ve kader bizi böyle ayırdı hemde acımadan

ben bitirdim sıkıldım çünkü kızdan:Dbana söledikleri artık inandırıcı gelmedi baydı yani :D

HNGSIINI SORUYORSUN :p

nbr aşkım dedi
bnde ayrıldık ßß dedim :D sonra sildım antalyadandı kız bnde tatıldeydım aydına glrkn syledım bunları:D

Şimdi ki 7.sevgilim :D 6.sevgilim olan Damla'dan nasıl ayrıldığım çok basit :D Beni Polat Alemdar'dan kıskandı kapris yaptı küfür etti bana..Ben de yol verdim :D Keremcemci erkekler bul ben böyleyim dedim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri