Aradığım aşkı bulamıyorum :(

SoNNeFeX

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar size danışayım dedim 15 - 20 tane kızla çıktım ama hepsi kısa süreli ilşkilerdi ve genellikle ayrılan bn oldum. En uzunu 2 hafta sürdü. Sorun bendemi acaba neden sevemiyorum en başta uzun sürer diye çıkıyorum sonra soğuyorum yardımlarınızı bekliyorum 6 aydır kimseylede çıkmadım ne yapmalıyım : )

---> Aradığım aşkı bulamıyorum :(

Biraz kıymet bilin dicem ama :)

Bilemiyorum ben terkedildim de bkç gün önce sinirliyim bu aralar erkek milletine..

Aşk yok dicem şimdi ruh halime vericeksin..

Allah yolunu açık etsin :)

Biraz kıymet bilin dicem ama :)

Bilemiyorum ben terkedildim de bkç gün önce sinirliyim bu aralar erkek milletine..

Aşk yok dicem şimdi ruh halime vericeksin..

Allah yolunu açık etsin :)

Aşk varda :=) biz bulamıyoruz işte buldukmu o bizi istemiyor :D böylece aşk yok oluyor : )

Aşkı sen arama ..

Arayınca bulunmaz çünkü..

Akışına bırak bence biraz o seni bulsun..

Bende senin kız versiyonundum bi zamanlar :D:D

O sana gelio sen ugrasma :D

bNcede zateN oLacaksa oLuoo demektiR hem 6 ay bo$ kaLdın die sitem ediosuN seN bNcee xD noLcak yaa amaN xD o seNi buLuR zaTnn ( :

arkadaşlara katılıyorum..ilacın zaman..
sabret er yada geç çıkacaktır karşına (;

ne güzel işte kendine zaman tanımışsın. aceleye gerek yok . aşk seni bulur zamanı geldiğinde

Uzun Çıkıp aşık olmak , sevmek , sorumluluğa sahip olmak ıstıyorsan karsındakıyle gerçekten bunu yapabıleceğine öncelıkle kendını ınandırmalısın .

Eğer Hayatının Aşkını Bulmak ıstıyorsan aramayı bırak zamanı geldığınde o senı bulacaktır.

bizamanlar bende senin gibiydim fazla sevgilim olmadı sadece 3 tane oldu ve birinden çok ağır darbe yedikten sonra bir daha sevmemekten aşık olmamaktan korktum çünkü duygularımı kaybetmiştim birilerini zorla sevmeye çalıştım ama olmadı gerçekten dur durduğun yerde o seni bulacaktır aynı bende olduğu gibi şuan ALLAH bozmasın çok mutluyum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri