Ankaralı Üyelerimiz Buraya !!

---> aNKaRa da olan kisiler buraya

Oo güzel konu :D Ankaralilarin fun i da vardi :D oraya da uye olunuz dostlar :)) gosterelim gucumuzu DF ailesine butun Ankaralilar toplaşarak :)))

Şeyi biliyo musunuz Dikimevi Abidinpaşa falan :D bilirsiniz tabi oralarda oturuyorum ben de

Oo güzel konu :D Ankaralilarin fun i da vardi :D oraya da uye olunuz dostlar :)) gosterelim gucumuzu DF ailesine butun Ankaralilar toplaşarak :)))

Şeyi biliyo musunuz Dikimevi Abidinpaşa falan :D bilirsiniz tabi oralarda oturuyorum ben de

Akdere'ye giderken gördüm sanki .)Yanlis miyim? Gülüm ben pek anlamam fun man nasil yapilir de basayim mührü .))

Ne yapiyon gii sen dikim evinde oo sen çok uzaksin yaa orda hapishane müzesi var xD çok güzel

Kac defa niyetlendim sehit Muhsin Baskan'in kogusunu görmek icin ama nasip olmadi :( Gidicem insAllah...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri