Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevmek kadar sevilmenin de değerli olduğunu, tek başına sevginin ya da aşkın bende bir şey ifade etmediğini söyleyebilirim sanırım. Sosyal canlılarız bunlar gerekli kavramlar muhtemelen ama başıma bir şey gelmeyecekse doğaya duyduğum sevginin insanlara duyduğum sevgiden bin kat fazla olduğunu itiraf edebilirim sanırım xD
Bir yerde okumuştum 2 kezmiş. Ben kontenjanımı doldurdum siz yola devam edin xD sdfsdfsdf
Şaka bir yana çok sevdiğim bir anime karakterinin bir sözü var, der ki: "Eğer birini baştan adamakıllı seversen, o kişi senin ilk aşkın olmaz mı?" Yani bence de çok mantıklı bir cümle. Bunun sayısı olduğunu düşünmüyorum.
Şu sıralar evlenmiş, çocuğu olup bizim tayfadan kurtulabilmiş bir can dostum var. Her haltı beraber yediğimiz, yaklaşık 20 senelik. Değeri ayrıdır bende.
Şehir değiştirmek sence doğru bir karar mı? İnsana iyi gelir mi?
Tebdili mekanda ferahlık vardır diye boşuna dememiş atalarımız bence doğru bir karar. İnsana elbette iyi gelir. Şu an bulunduğun yer sana zaten iyi gelmiyorsa daha ne kadar kötü olabilir ki? Dene...
Alttaki 25 yıl sonunda kendini nerede, nasıl hayal ediyorsun?
Yağmurun sesi, yağmur sonraki toprağın kokusu, rüzgarın sesi, kar yağdıktan sonraki dinginlik ve ışığın yere yansıması... Kazaklar, ağzımdan duman çıkması, kahvenin daha güzel olması. Kitap okumanın zevki bile bir başka kışın. Çok seviyorum çok.
En sevdiğin filmin en sevdiğin repliğini yazar mısın?