---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çok şükür Kedi severmisin?
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,642 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor En sevdiğim hayvanlardan biri Evcil hayvanın var mi
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,644 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evdeydim tüm gün Besliyorsan adı nee ))
Sez1912 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,645 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor safiş peki senin evcil hayvanın varmı ?
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,646 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır en son öldükten sonra cesaret edemedim. Duygusal bag kuruyoruz, bir süre kendime gelemiyorum Barinaklara gider misin
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır en son öldükten sonra cesaret edemedim. Duygusal bag kuruyoruz, bir süre kendime gelemiyorum Barinaklara gider misin
Sez1912 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,647 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor hiç gitmedim . gidebileceğimi de sanmıyorum çok üzülürüm ben ya keşke elimde olsa hepsine bakabilsem en büyük hayalin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor hiç gitmedim . gidebileceğimi de sanmıyorum çok üzülürüm ben ya keşke elimde olsa hepsine bakabilsem en büyük hayalin?
Luna Crisis♪ Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,648 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Meslek sahibi olabilmek bir an önce ve onu layikiyla yapmak Bir takıntiniz var mi
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Meslek sahibi olabilmek bir an önce ve onu layikiyla yapmak Bir takıntiniz var mi
BadMatmazel توغبه Prenses 6 Mar 2016 #3,649 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor çok var malesef düğünü severmisin
Luna Crisis♪ Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,650 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Pek sevmem.. Siz sever misiniz
BadMatmazel توغبه Prenses 6 Mar 2016 #3,651 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çok severim Oynamayı severmisin
Luna Crisis♪ Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,652 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Devmem Bugün keşke şunu yapsaydım dediniz mi hiç
Sez1912 Bayan Üye 7 Mar 2016 #3,653 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet keşke daha ağır konuşsaydım dedimm En büyük keşken ne peki
Luna Crisis♪ Bayan Üye 7 Mar 2016 #3,654 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Keşke kendimi daha iyi ifade edebilsem içimden geldigi gibi .. Türk dizisi izler misin
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Keşke kendimi daha iyi ifade edebilsem içimden geldigi gibi .. Türk dizisi izler misin
Deniz kızı Bayan Üye 7 Mar 2016 #3,655 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet Bos zamanlarinda neler yaparsin
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 Mar 2016 #3,656 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Takip ettiğim diziyi izlerim, forumda takılırım, bir şeyler çizerim. Foruma ne kadar zamandır üyesin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Takip ettiğim diziyi izlerim, forumda takılırım, bir şeyler çizerim. Foruma ne kadar zamandır üyesin?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 7 Mar 2016 #3,657 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor 3 ay falan oldu sanirsam Benim burda olmam seni rahatsiz ediyormu :R
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 Mar 2016 #3,658 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Elbette hayır, aksine memnunum. :R Bulunduğun yerde hava nasıl?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 7 Mar 2016 #3,659 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor :R tskler dun lapa lapa kar yagarken bugun mat ve soguk bir hava var Surekli saka yapan insanlar hakkinda ne dusunuyorsun
---> Alttaki Üyeye Soru Sor :R tskler dun lapa lapa kar yagarken bugun mat ve soguk bir hava var Surekli saka yapan insanlar hakkinda ne dusunuyorsun
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 Mar 2016 #3,660 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Eğlenceli insanları çok severim; ancak yerinde ve zamanında olmalı. :R Kartopu oynamak mı, evin içinden izlemek mi?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Eğlenceli insanları çok severim; ancak yerinde ve zamanında olmalı. :R Kartopu oynamak mı, evin içinden izlemek mi?