---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sevgi. Gitmek istediğin bir ülke?
Earl Freyja Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,601 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sevgi. Gitmek istediğin bir ülke?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Mar 2016 #3,602 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor ABD - Alaska Yanından ayırmadığın eşyaların?
Earl Freyja Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,603 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Telefonum. Son 5 senede hayatında ne değişti?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Mar 2016 #3,604 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor İnsanların bendeki yeri değişti ve benim tecrübe sahibi olmam diyebilirim. Sinemada tek başına korku filmi izler misin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor İnsanların bendeki yeri değişti ve benim tecrübe sahibi olmam diyebilirim. Sinemada tek başına korku filmi izler misin?
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,605 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor izlemem tek başına sinemada film izledin mi
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Mar 2016 #3,606 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor İzlemiştim bir kez. Sinemada ilk gittiğin film?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Mar 2016 #3,608 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Pokemon. xD Türkiye'de keşfetmek istediğin şehirler?
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,609 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor gitmediğim her şehri merak ediyorum Türkiye'de mağara gördün mü hiç, gezdin mi
---> Alttaki Üyeye Soru Sor gitmediğim her şehri merak ediyorum Türkiye'de mağara gördün mü hiç, gezdin mi
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Mar 2016 #3,610 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet Burdur - İnsuyu Mağarasına gitmiştim. Ne tür film izlersin?
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,611 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Romantik - Dram Mahsun Kırmızıgül filmleri arasında izlediğin veya beğendiğin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Romantik - Dram Mahsun Kırmızıgül filmleri arasında izlediğin veya beğendiğin?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Mar 2016 #3,612 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çoğu filmi güzel ancak Güneşi Gördüm filminden çok etkilenmiştim. En büyük hayalin nedir?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çoğu filmi güzel ancak Güneşi Gördüm filminden çok etkilenmiştim. En büyük hayalin nedir?
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,613 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor atanmak şuan için sonra da evlenmek zor hayallerim yok senin nedir?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Mar 2016 #3,614 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Benim en büyük hayalim Psikolog olmak; olur mu bilmem. Çocuk sahibi olmak istiyor musun?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Benim en büyük hayalim Psikolog olmak; olur mu bilmem. Çocuk sahibi olmak istiyor musun?
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,615 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor istiyorum 3 4 tane davulun sesi uzaktan hoş mu gelir
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Mar 2016 #3,616 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Anlamına takılmayacak olursak ben yakından da severim, özellikle bateriyse. p Ne tür müzik aleti dinlemeyi, çalmayı seversin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Anlamına takılmayacak olursak ben yakından da severim, özellikle bateriyse. p Ne tür müzik aleti dinlemeyi, çalmayı seversin?
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,617 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor bağlama, saz çok severim dinlemeyi kendim org çalabiliyorum xD sen peki?
K Kalebent Kayıtlı Üye 6 Mar 2016 #3,618 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Piyano 3 ü bir arada mı sade mi?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Mar 2016 #3,619 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ben enstrüman çalmıyorum ancak bas gitar ve bateriyi severim. Kendinde sevmediğin özellerin var mı; varsa neler?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ben enstrüman çalmıyorum ancak bas gitar ve bateriyi severim. Kendinde sevmediğin özellerin var mı; varsa neler?
Luna Crisis♪ Bayan Üye 6 Mar 2016 #3,620 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet var. Inatçılık ve birazda kinciyim maalesef Eger doğuştan gelen bir yetenek seçebilseydiniz ne olurdu
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet var. Inatçılık ve birazda kinciyim maalesef Eger doğuştan gelen bir yetenek seçebilseydiniz ne olurdu