Alttaki Üyeye Soru Sor

---> Alttaki Üyeye Soru Sor

remix

fantastik kitap türü mü polisiye kitap türü mü?

Günde 2 maksimum 3 saat kadar

online oyun oynar mısınız?

Oynarım ;
Lol,Metin2,Wolfteam,Legend Online , Euro Truck 2 Online , Goley Seafight ve daha nice oyunlar hepsini oynadım bu aralar pek girmiyorum ama :) Ayrıca Steam'danda oyun satın alıp online oynuyorum.

Peki ya sen oynuyormusun oynuyorsan hangileri ?

Oynuyorum ama bende kalsın :vala_02:

Arabesk dinler misinz

Oynarım ;
Lol,Metin2,Wolfteam,Legend Online , Euro Truck 2 Online , Goley Seafight ve daha nice oyunlar hepsini oynadım bu aralar pek girmiyorum ama :) Ayrıca Steam'danda oyun satın alıp online oynuyorum.

Peki ya sen oynuyormusun oynuyorsan hangileri ?

offf offf bu konuyaa girdikkk madem eskileri yad edelim. hersey onunla basladı ve hicbiri onun yerini tutmadı zevkini vermedi. arkadaslıgıda birlik beraberligide takım olmayıda kalleşligide ondan ögrendik. premiumsuz oldugumuz icin hafta sonu olmasına ragmen sabahın 6 sında kalkar oyuna girmeye çalışırdık. evet evet o Knight Online. tripkolik- sonu gelmez calarken arka fonda apostle slot 2 de parti sırasında beklemeyi özledim valla. kısacası hayat offlline knight online idi bizim icin. şimdilerde lol ve cs go oynuyorum

knight oynadınmı ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri