---> Alttaki Üyeye Soru Sor İlk defa duydum.. Bir yiyeceğe karşı alerjin var mı?
Luna Crisis♪ Bayan Üye 2 Mar 2016 #3,341 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor İlk defa duydum.. Bir yiyeceğe karşı alerjin var mı?
MertCanBey Kayıtlı Üye 2 Mar 2016 #3,342 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır yok . Gece müzik dinlermisin yoksa kafa mı dinlersin sessiz sakin ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır yok . Gece müzik dinlermisin yoksa kafa mı dinlersin sessiz sakin ?
Luna Crisis♪ Bayan Üye 2 Mar 2016 #3,343 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çoğu zaman dinlerim en sevdiğiniz renk?
MertCanBey Kayıtlı Üye 2 Mar 2016 #3,346 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hoşuma giden bir dal ise severim mesela ; Aşk sevgi dram hikayeleri ve romanları teknoloji dergileri vs. Kaçta uyumayı düşünüyorsun ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hoşuma giden bir dal ise severim mesela ; Aşk sevgi dram hikayeleri ve romanları teknoloji dergileri vs. Kaçta uyumayı düşünüyorsun ?
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 2 Mar 2016 #3,347 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sabah 6da. Cem adrian dinliyor musun?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Mar 2016 #3,348 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır. Şekerli mi Şekersiz mi ?
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 2 Mar 2016 #3,349 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sekersiz Huzur ne demek sana gore?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Mar 2016 #3,350 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Secde. en sevmediğin huyun ?
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 2 Mar 2016 #3,351 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ani sinirlenmem En sevdigin yemek?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 2 Mar 2016 #3,352 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sarma ve kebap Müzik listende olmasa da sevdiğin bir şarkı?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 2 Mar 2016 #3,353 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor muzik listem yokki benim :R film izlemeyi seviyormusun
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 2 Mar 2016 #3,355 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır Kaçta uyandın ?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 2 Mar 2016 #3,356 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor okul var diye mecburiyetten 7.45 Isvecte aile/ kardesler arasi cinsel iliskiyi yasallastirmaya calisiyorlar.. bunun hakkinda ne dusunuyorsun?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor okul var diye mecburiyetten 7.45 Isvecte aile/ kardesler arasi cinsel iliskiyi yasallastirmaya calisiyorlar.. bunun hakkinda ne dusunuyorsun?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 2 Mar 2016 #3,357 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ensest sapıklıktır diye düşünüyorum Allah ıslah etsin diyorum iş mi eş mi sence?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ensest sapıklıktır diye düşünüyorum Allah ıslah etsin diyorum iş mi eş mi sence?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 2 Mar 2016 #3,358 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor ikiside Evlilik hakkinda fikrin ?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 2 Mar 2016 #3,359 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Valla çok iyi düşünülmesi gereken bir hadise bence Düşünmüyorum aslında evlenmeyi Annen mi baban mı?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Valla çok iyi düşünülmesi gereken bir hadise bence Düşünmüyorum aslında evlenmeyi Annen mi baban mı?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 2 Mar 2016 #3,360 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor En nefret ettigim sorulardan biriydi bu kucukken (cocuguma soran olursa doverim herhalde ) ikiside korktugun bi hayvan?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor En nefret ettigim sorulardan biriydi bu kucukken (cocuguma soran olursa doverim herhalde ) ikiside korktugun bi hayvan?