---> Alttakine İftira at.. Iftiraaaa kim dedi bunu:) Ödevinini ablana yaptırıyorsun
Azra Hane Bayan Üye 7 Ağu 2014 #821 ---> Alttakine İftira at.. Iftiraaaa kim dedi bunu Ödevinini ablana yaptırıyorsun
madem Kayıtlı Üye 7 Ağu 2014 #822 ---> Alttakine İftira at.. ablam yoook ketılda yoğurt kaynatıyormuşsun
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Ağu 2014 #823 ---> Alttakine İftira at.. yok artık iftiranın böylesiii okulda hep uyuyomuşsun
Skaikru Kayıtlı Üye 7 Ağu 2014 #824 ---> Alttakine İftira at.. Doğru valla bu sene full uyudum Ido Tatlıses hayranıymissin
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Ağu 2014 #825 ---> Alttakine İftira at.. aşığım onaaa <3 hahaha çizgi film izliyomuşsun
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Ağu 2014 #827 ---> Alttakine İftira at.. sevdiğim insanları kıskanırım evet :R aşıkmışsın
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 7 Ağu 2014 #828 ---> Alttakine İftira at.. bızde ne arar la kucukken besıktaslıymısısn
Azra Hane Bayan Üye 7 Ağu 2014 #829 ---> Alttakine İftira at.. Kim demisş se yalan demiş Sakarmışsın.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 7 Ağu 2014 #830 ---> Alttakine İftira at.. yalan mı kendınız yazmıssınız Azra Hane' Alıntı: Beşiktaşşşş Var mı bakan xD Genişletmek için tıkla ... sakarımdır azıcık bu gece sabahlayacakmıssın
---> Alttakine İftira at.. yalan mı kendınız yazmıssınız Azra Hane' Alıntı: Beşiktaşşşş Var mı bakan xD Genişletmek için tıkla ... sakarımdır azıcık bu gece sabahlayacakmıssın
Azra Hane Bayan Üye 7 Ağu 2014 #831 ---> Alttakine İftira at.. Kim demişse dogru demiş Arabların tekerliklerini patlatım kaçmışsın.
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 8 Ağu 2014 #832 ---> Alttakine İftira at.. Senin gibj bir onu olunca kaçacam tabi hahaha Altaki çabuk parala ri mj ver
---> Alttakine İftira at.. Senin gibj bir onu olunca kaçacam tabi hahaha Altaki çabuk parala ri mj ver
Azra Hane Bayan Üye 8 Ağu 2014 #833 ---> Alttakine İftira at.. Yok daha neler Sinirli olunca her yeri mafvedermişsin.
' Beşiktaşk Bayan Üye 8 Ağu 2014 #834 ---> Alttakine İftira at.. yok canım daha neler gökgürültüsünden korkuyormuşşun ?
Azra Hane Bayan Üye 8 Ağu 2014 #835 ---> Alttakine İftira at.. Kim demişse dogru demiş Annesinin gizlice rujunu kullanmış
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 8 Ağu 2014 #836 ---> Alttakine İftira at.. Det ben öyle şeyleri sevmem bir kere len hahaha karıştır ma Altaki senin küçüklu günü de sevmez dim
---> Alttakine İftira at.. Det ben öyle şeyleri sevmem bir kere len hahaha karıştır ma Altaki senin küçüklu günü de sevmez dim
Azra Hane Bayan Üye 8 Ağu 2014 #837 ---> Alttakine İftira at.. Kim demisş Uçagı kaçıracağın sırada bomba var diye ihbar yapmışsın.
mortal00 Kayıtlı Üye 9 Eyl 2014 #839 ---> Alttakine İftira at.. Ne demezsin bayılırım. 4 yaşındaki kuzenimle beraber hiç kaçırmadan izleriz :72: Alttaki, sudan korkuyormuşsun
---> Alttakine İftira at.. Ne demezsin bayılırım. 4 yaşındaki kuzenimle beraber hiç kaçırmadan izleriz :72: Alttaki, sudan korkuyormuşsun
M Moreas Bayan Üye 22 Nis 2016 #840 ---> Alttakine İftira at.. Yok hayır. Duyduğuma göre herkesten nefret edermiişsin