---> Alttakine İftira at.. çoook :D kar yagınca buzda kayardın ?
M Massacre Kayıtlı Üye 27 May 2014 #801 ---> Alttakine İftira at.. çoook kar yagınca buzda kayardın ?
Queen2 N.❤ Prenses 27 May 2014 #802 ---> Alttakine İftira at.. Buraya kar yağmıyor ki için fesatmış
M Massacre Kayıtlı Üye 27 May 2014 #803 ---> Alttakine İftira at.. çoook anneni bile babandan kıskanırmıssın
M Moreas Bayan Üye 27 May 2014 #804 ---> Alttakine İftira at.. BAZEN EVET Sevgiline yalan söylemişsin
M Massacre Kayıtlı Üye 27 May 2014 #805 ---> Alttakine İftira at.. çok =) sevgilinin arkasından iş çevirmişsin
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 27 May 2014 #806 ---> Alttakine İftira at.. Asla Sevgilinin yapma dediği herşeyi yapmışsın =
M Massacre Kayıtlı Üye 27 May 2014 #807 ---> Alttakine İftira at.. maalesef sevdiğin ama uzak oldugun biri var
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 27 May 2014 #809 ---> Alttakine İftira at.. Bozuk paraya aklım ermez benim Sevdigim ama uzak oldugum birileri var evet ... Sinemaya gitmeyi sevmezmissin...
---> Alttakine İftira at.. Bozuk paraya aklım ermez benim Sevdigim ama uzak oldugum birileri var evet ... Sinemaya gitmeyi sevmezmissin...
M Massacre Kayıtlı Üye 27 May 2014 #810 ---> Alttakine İftira at.. evde sistem var ablam be gerek duymuyorum =) sesli müzik severmissin
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 27 May 2014 #811 ---> Alttakine İftira at.. Türüne Baglı ama pek severim diyemem basım agrır hemen Bu Forumu halanın oglundan duymussun?
---> Alttakine İftira at.. Türüne Baglı ama pek severim diyemem basım agrır hemen Bu Forumu halanın oglundan duymussun?
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 28 May 2014 #812 ---> Alttakine İftira at.. Halamın oğlu tövbe bismillah. Baba Tarafından Akrabam olsa forumda bir dakika durmam Köfte Patates Ketçap Mayonez Kola Severmisin Dememe gerek varmı Alttakiii
---> Alttakine İftira at.. Halamın oğlu tövbe bismillah. Baba Tarafından Akrabam olsa forumda bir dakika durmam Köfte Patates Ketçap Mayonez Kola Severmisin Dememe gerek varmı Alttakiii
Silencio Kayıtlı Üye 18 Haz 2014 #813 ---> Alttakine İftira at.. Severim Sen buralar pek sevmiyorsun.
M Moreas Bayan Üye 12 Tem 2014 #814 ---> Alttakine İftira at.. Doğru çıktı. Sen insanları çok üzmüşsün
' Beşiktaşk Bayan Üye 12 Tem 2014 #815 ---> Alttakine İftira at.. yok canım onuda kim çıkarmış:hi: için çok fesatmış
M Moreas Bayan Üye 7 Ağu 2014 #816 ---> Alttakine İftira at.. Aaa yok daha neler yaa Birinin canını çok yakmışsın?
Azra Hane Bayan Üye 7 Ağu 2014 #817 ---> Alttakine İftira at.. Onlar beni yaktı iftira xD Gizlice evden kaçmışsin.
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Ağu 2014 #818 ---> Alttakine İftira at.. valla kuru iftira gizlice annenin eşyalarını giymişşin ?
Azra Hane Bayan Üye 7 Ağu 2014 #819 ---> Alttakine İftira at.. Ama o küçükken di xD Babadan gizli araba kullandın.
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Ağu 2014 #820 ---> Alttakine İftira at.. yok herseferinde yan koltukta babam olur :R geceleri altına işiyomuşsunn