99 depremine çocukken yakalandım.... Kötü bir deneyimdi. Alttaki sen hiç yurt dışına çıktın mı?
İnci 1907 Prenses 15 Kas 2019 #941 99 depremine çocukken yakalandım.... Kötü bir deneyimdi. Alttaki sen hiç yurt dışına çıktın mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 15 Kas 2019 #942 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Çıkmadım. Sevdiğin birini yarı yolda bıraktın mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 15 Kas 2019 #944 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Yaptım. Trafik kazası geçirdin mi ?
mortal00 Kayıtlı Üye 18 Kas 2019 #949 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Geçirmedim. Ağır bir kavga ettin mi ?
İnci 1907 Prenses 20 Kas 2019 #950 Çocukken etmişimdir çok agresif bir çocukluğum vardı çünkü. Sen hiç dövme yaptırdın mı?
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #951 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Evet . Sen hiç aldatıldın mı ? (konunun son mesajı olabilir )
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #953 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Evet . Sen hiç ateş böceği gördün mü ?
İnci 1907 Prenses 20 Kas 2019 #954 Eveeet hatta bir keresinde evimin içine kadar girmişti xD Sen hiç yanlış yüzyılda doğduğunu düşündün mü?
Eveeet hatta bir keresinde evimin içine kadar girmişti xD Sen hiç yanlış yüzyılda doğduğunu düşündün mü?
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #955 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Tam emin değilim ama kesinlikle yanlış coğrafyada doğdum Sen hiç forumdan biriyle kavga ettin mi ?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Tam emin değilim ama kesinlikle yanlış coğrafyada doğdum Sen hiç forumdan biriyle kavga ettin mi ?
İnci 1907 Prenses 20 Kas 2019 #956 Birkaç kişi ile ettim. Davamda haklıydım da fakat karşımdakiler gereksizlerdi. Boşuna efor sarf etmenin pişmanlığını yaşıyorum. Sen hiç intikam aldın mı ?
Birkaç kişi ile ettim. Davamda haklıydım da fakat karşımdakiler gereksizlerdi. Boşuna efor sarf etmenin pişmanlığını yaşıyorum. Sen hiç intikam aldın mı ?
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #957 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Kasten yapmıyorum inan olaylar öyle gelişiyor. Sen hiç boğulma tehlikesi yaşadın mı ?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Kasten yapmıyorum inan olaylar öyle gelişiyor. Sen hiç boğulma tehlikesi yaşadın mı ?
İnci 1907 Prenses 20 Kas 2019 #958 Yüzme bilmeden denize girmiştim. Çok büyük bir dalga gelmişti ve gerçekten boğulmaktan kurtuldum. Sen hiç tek başına sinemaya gidip film seyrettin mi?
Yüzme bilmeden denize girmiştim. Çok büyük bir dalga gelmişti ve gerçekten boğulmaktan kurtuldum. Sen hiç tek başına sinemaya gidip film seyrettin mi?
mortal00 Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #959 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Çoğu zaman tek giderim zaten. Koca salonda tek başıma izlemişliğim bile var. Kardan adam yaptın mı ?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Çoğu zaman tek giderim zaten. Koca salonda tek başıma izlemişliğim bile var. Kardan adam yaptın mı ?
İnci 1907 Prenses 20 Kas 2019 #960 Ne büyük tesadüf aynı ben xD Yapamıyom ben ya kardan adam, yeteneksizim ben. Sen hiç yanlış durakta indin mi?
Ne büyük tesadüf aynı ben xD Yapamıyom ben ya kardan adam, yeteneksizim ben. Sen hiç yanlış durakta indin mi?