---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Çook. Bu forumdan biriyle yüz yüze görüştün mü ?
mortal00 Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #961 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Çook. Bu forumdan biriyle yüz yüze görüştün mü ?
mortal00 Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #963 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Çalışarak girdin mi diye sor asıl . Bu huyum yüzünden mezun olamıyom hala. Ünlü biriyle tanıştın mı?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Çalışarak girdin mi diye sor asıl . Bu huyum yüzünden mezun olamıyom hala. Ünlü biriyle tanıştın mı?
Turquaze Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #964 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Evet.Yavuz Bingöl'le kısa bir sohbet. Yazılıma ilgin var mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #965 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Bir zamanlar vardı ama şuan hiç yok. Aldatıldın mı?
İnci 1907 Prenses 20 Kas 2019 #968 Gerçekte değil ama eğitim vermişlerdi öyle şey ettim. Sen hiç birine ilk yardımda bulundun mu?
mortal00 Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #969 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Bulunmadım. Çalışmazsan kalacağını bildiğin bir sınava hiç çalışmadan girdin mi?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Bulunmadım. Çalışmazsan kalacağını bildiğin bir sınava hiç çalışmadan girdin mi?
İnci 1907 Prenses 20 Kas 2019 #970 Ya ben göz atmadan asla sınava girmem. Kalacağımı da bilsem göz atarım. Analiz yeteneğim güçlüdür. Mutlaka çıkacak soruları tahmin ederim xD Sen hiç karnene 0 getirdin mi?
Ya ben göz atmadan asla sınava girmem. Kalacağımı da bilsem göz atarım. Analiz yeteneğim güçlüdür. Mutlaka çıkacak soruları tahmin ederim xD Sen hiç karnene 0 getirdin mi?
mortal00 Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #971 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Keşke ben de öyle olsam :M Getirmedim. Vizesinden 0 aldığın bir dersi verebildin mi?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Keşke ben de öyle olsam :M Getirmedim. Vizesinden 0 aldığın bir dersi verebildin mi?
İnci 1907 Prenses 20 Kas 2019 #972 Vizede 15 aldığım bir dersi finalde 95 alarak CC getirdiğim oldu xD Sen hiç gülerken birden ağladın mı?
Vizede 15 aldığım bir dersi finalde 95 alarak CC getirdiğim oldu xD Sen hiç gülerken birden ağladın mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #973 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Vizesinden 0 aldığım dersin bütünden 100 alıp vermişliği var benim de xD Yok yaşamadım öyle bir şey. Kolunu kullanamayacak kadar sakatladın mı?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Vizesinden 0 aldığım dersin bütünden 100 alıp vermişliği var benim de xD Yok yaşamadım öyle bir şey. Kolunu kullanamayacak kadar sakatladın mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #975 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? İçmedim Geceyi dışarda geçirdin mi?
mortal00 Kayıtlı Üye 20 Kas 2019 #977 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Alkol kullanmadığım için hiç sarhoş olmadım dolayısıyla yere de kapaklanmadım. Birine yumruk attın mı?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Alkol kullanmadığım için hiç sarhoş olmadım dolayısıyla yere de kapaklanmadım. Birine yumruk attın mı?