Hyr Sen hiç uykusuz bir günün ardından dışarıda tüm gün geçirmek zorunda kaldın mı?
İnci 1907 Prenses 5 Ara 2019 #1,041 Hyr Sen hiç uykusuz bir günün ardından dışarıda tüm gün geçirmek zorunda kaldın mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 6 Ara 2019 #1,042 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Kaldım. Sevmediğin biriyle vakit geçirmek zorunda kaldın mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 6 Ara 2019 #1,044 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? xD olmadım. Gece mezarlığa gittin mi?
İnci 1907 Prenses 6 Ara 2019 #1,045 Gittim xD Ölülerden değil yaşayan 2 bacaklılardan korkarız xD Sen hiç kayak yaptın mı?
mortal00 Kayıtlı Üye 6 Ara 2019 #1,046 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? xD xD Yapmadım Geceyi hastanede geçirdin mi?
mortal00 Kayıtlı Üye 6 Ara 2019 #1,050 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Ufak bi tehlike atlatmıştım zamanında. Bir sınavından, sınava girmene rağmen 0 aldın mı?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Ufak bi tehlike atlatmıştım zamanında. Bir sınavından, sınava girmene rağmen 0 aldın mı?
İnci 1907 Prenses 6 Ara 2019 #1,051 Bir sınavından, sınava girmedfgdfgdfgdfgdfg Bir dersten sınava girmene rağmen..... olması gerekmiyor mu ???? xD 25'ten aşağı her notu 0 sayıyorsak evet Ancak rakam olarak 0 hayır xD Sen hiç kan kustun mu?
Bir sınavından, sınava girmedfgdfgdfgdfgdfg Bir dersten sınava girmene rağmen..... olması gerekmiyor mu ???? xD 25'ten aşağı her notu 0 sayıyorsak evet Ancak rakam olarak 0 hayır xD Sen hiç kan kustun mu?
mortal00 Kayıtlı Üye 6 Ara 2019 #1,052 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? 25 altı her notu 0 sayarsak yandım ben xD Benim direkt 0 almışlığım da var gerçi xD Çok iç açıcı sorulara geçtik xD Kusmadım Affedilmeyecek bir hata yaptn mı?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? 25 altı her notu 0 sayarsak yandım ben xD Benim direkt 0 almışlığım da var gerçi xD Çok iç açıcı sorulara geçtik xD Kusmadım Affedilmeyecek bir hata yaptn mı?
İnci 1907 Prenses 6 Ara 2019 #1,053 boğazım tahriş olmuş durumda öksürmekten ne yapayım sordum işte soru beğenmiyor birde sanki bu saatte senle başka oyun oynayan var sdfsdfsdf Evet yaptım. Senin hiç yalan söylemek zorunda kaldığın halde bile doğruyu söylediğin oldu mu?
boğazım tahriş olmuş durumda öksürmekten ne yapayım sordum işte soru beğenmiyor birde sanki bu saatte senle başka oyun oynayan var sdfsdfsdf Evet yaptım. Senin hiç yalan söylemek zorunda kaldığın halde bile doğruyu söylediğin oldu mu?
mortal00 Kayıtlı Üye 6 Ara 2019 #1,054 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Haklısın. Özür dilerim xD Oldu. Sinirden ağladın mı?
İnci 1907 Prenses 6 Ara 2019 #1,055 Evet xD Hiç sinirlendiğinde küfür ettiğin oldu mu? (Basit bir soru oldu gerçi ama neyse xD)
mortal00 Kayıtlı Üye 6 Ara 2019 #1,056 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Kendi kendime çok ama dışarı hiç vurmadım. Genel olarak çok küfür eden biri değilimdir zaten. Gülmemen gereken bir yerde gülme krizine girdin mi?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Kendi kendime çok ama dışarı hiç vurmadım. Genel olarak çok küfür eden biri değilimdir zaten. Gülmemen gereken bir yerde gülme krizine girdin mi?