---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Düğün yapardım hemen. :R
Silencio Kayıtlı Üye 16 Nis 2016 #161 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Düğün yapardım hemen. :R
SoudaL Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun Kayıtlı Üye 17 Nis 2016 #162 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Arabayı değiştirirdim
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Nis 2016 #163 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Kendime yeni bir telefon alırdım,borçlarımı kapatırdım,güzel bir laptop alırdım,bir de araba alırdım. Huzur içinde ölürdüm.
---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Kendime yeni bir telefon alırdım,borçlarımı kapatırdım,güzel bir laptop alırdım,bir de araba alırdım. Huzur içinde ölürdüm.
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Nis 2016 #164 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Çift gitmiş bi' mübarek siliversin bunu. Son düzenleme: 17 Nis 2016
---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Çift gitmiş bi' mübarek siliversin bunu.
Silencio Kayıtlı Üye 21 Nis 2016 #165 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Herkesi toplar tatile çıkarırdım.
~AnıL~ Kayıtlı Üye 23 May 2016 #166 İlk önce dilencilere evsizlere yardım ederim ondan sonra cami yaptırırım mesela yani. Giderim Bar, pavyonda yerim.
İlk önce dilencilere evsizlere yardım ederim ondan sonra cami yaptırırım mesela yani. Giderim Bar, pavyonda yerim.