---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? okulu bırakıp iş kurardım
Silencio Kayıtlı Üye 20 Kas 2013 #121 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? okulu bırakıp iş kurardım
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 25 Kas 2013 #122 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Daireler villalar alır parayı değerlendirirdim xD
---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Daireler villalar alır parayı değerlendirirdim xD
BadMatmazel توغبه Prenses 25 Kas 2013 #123 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? kesinlikle Dubai ya giderim tatil yaparim araba alirim ev alirim
---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? kesinlikle Dubai ya giderim tatil yaparim araba alirim ev alirim
crimsoN Kayıtlı Üye 25 Kas 2013 #124 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Dünyanın en huzurlu yerinden bir ev alır orda yaşarım.
---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Dünyanın en huzurlu yerinden bir ev alır orda yaşarım.
XPeke Kayıtlı Üye 25 Kas 2013 #125 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? bütün satılık evleri alır evsizlere verirdim. kış günü inşaatlarda sabahlayanları gördükçe içim yanıyor
---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? bütün satılık evleri alır evsizlere verirdim. kış günü inşaatlarda sabahlayanları gördükçe içim yanıyor
Silencio Kayıtlı Üye 1 Ara 2013 #126 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Ev alırdım
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Ara 2013 #127 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? ooo neler yapmamkı
M Moreas Bayan Üye 21 Ara 2013 #128 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Dünya turu atarım
Silencio Kayıtlı Üye 22 Ara 2013 #129 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Dünya Turu yaprdım
Apocrypha Bayan Üye 23 Ara 2013 #130 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? avustralyaya giderim
XPeke Kayıtlı Üye 23 Ara 2013 #131 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? yuhh hangi bankayı soydun der polise sikayet ederdim [MENTION=162440]Mirelle[/MENTION]
---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? yuhh hangi bankayı soydun der polise sikayet ederdim [MENTION=162440]Mirelle[/MENTION]
Apocrypha Bayan Üye 23 Ara 2013 #132 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? XPeke' Alıntı: yuhh hangi bankayı soydun der polise sikayet ederdim [MENTION=162440]Mirelle[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... Halkbank kardeşim ayakkabı kutularını yürüttüm içinden dolarlar çıktı şlaşsknldnhfjdkfçffs
---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? XPeke' Alıntı: yuhh hangi bankayı soydun der polise sikayet ederdim [MENTION=162440]Mirelle[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... Halkbank kardeşim ayakkabı kutularını yürüttüm içinden dolarlar çıktı şlaşsknldnhfjdkfçffs
Silencio Kayıtlı Üye 24 Ara 2013 #133 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Seyahate çıkardım
'Gülümse :D Prenses 25 Ara 2013 #134 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? vosvos alıp modife ederdimm
Silencio Kayıtlı Üye 26 Ara 2013 #135 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? bağış yapardm
M Moreas Bayan Üye 26 May 2014 #136 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Ölümcül hastaları tedavi ettirirdim.
M Massacre Kayıtlı Üye 26 May 2014 #137 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? zaten var kanka sdhdfasfsadg
Silencio Kayıtlı Üye 18 Haz 2014 #138 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Hayır işlerine yatırırdım.
Lilith Daughter of the Void Admin 18 Haz 2014 #139 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? Laptop alırdım.
M Massacre Kayıtlı Üye 18 Haz 2014 #140 ---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? ben vereyim sen istediğini yap bu ara canım hiç bişey istemiyor
---> Alttaki Üye Sana İstediğin Kadar Para Versem Napardın ? ben vereyim sen istediğini yap bu ara canım hiç bişey istemiyor