---> Aşağıdaki neyi beceremez? Becerikliyimdir :p .) Kalp kirmayi?
N Nuyageva Bayan Üye 20 Eyl 2015 #381 ---> Aşağıdaki neyi beceremez? Becerikliyimdir .) Kalp kirmayi?
Ay GöNüLLü Bayan Üye 16 Eyl 2016 #383 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Bilmiyorum. Bir gün boyunca uyumayi.
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 16 Eyl 2016 #384 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Sabah yatıp akşam kalmışlığım var.. Ama kısa günlerde.. Su yudumlarken nefes alamaz..
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Sabah yatıp akşam kalmışlığım var.. Ama kısa günlerde.. Su yudumlarken nefes alamaz..
Ay GöNüLLü Bayan Üye 16 Eyl 2016 #385 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Denemedim.ama yapamam. Üç gün boyunca susamaz.
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 16 Eyl 2016 #386 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Eskiler susma orucu tutarlarmış.. Çok isterim en azından bir gün denesem.. Üç gün muhal.. Ölmeden mezara giremez..
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Eskiler susma orucu tutarlarmış.. Çok isterim en azından bir gün denesem.. Üç gün muhal.. Ölmeden mezara giremez..
DuyGuN Bayan Üye 16 Eyl 2016 #387 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Giremem. Susuz kalamaz Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Giremem. Susuz kalamaz Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eşsiz Kayıtlı Üye 16 Eyl 2016 #388 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? kimse kalamaz 1 km yi hiç dinlenmeden koşamaz
*Lykia Bayan Üye 16 Eyl 2016 #389 ---> Aşağıdaki neyi beceremez? yok daha neee 2 km koşarım beee çiğköfte yoğuramaz.
Lilith Daughter of the Void Admin 16 Eyl 2016 #390 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Usulca şehrime bakınız, tabii ki yapabilirim. Motor yarışı yapamaz?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 16 Eyl 2016 #392 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Evvet,yapamam Kin tutamaz?
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 19 Eyl 2016 #394 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Aaaa.. Çok teessüf.. Uyurken gördüğü rüyayı anlatamaz..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 22 Eyl 2016 #395 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Yeess Çocuklara tahammül edemez.
DuyGuN Bayan Üye 22 Eyl 2016 #396 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Evet. Borek acamaz GuRuR BeNiM NeYiMe
DuyGuN Bayan Üye 22 Eyl 2016 #399 Cevap: Aşağıdaki neyi beceremez? Evet. Utu yapmak GuRuR BeNiM NeYiMe