Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> ' Öмяüмє νєяiŁєи вυ cєzα иiчє ... `` Şiir & ResimLi Şiir Arşivi ~
Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Benden geçmek kolay değil Feryat eder ateş sözlerime Yayılır nefesin çiçeklere Ay ışıldar soğuk bedeninde Günah bana hiç el değil Feryat eder dilim hüzünlere Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil Koşarım ben sensizliğe Bu son bakıssa gitmek Hiç mümkün değil Görünür bana senden kalan Bilirim ki vardır şarkımı duyan Boşunadır yakarış çizilene Geçer zaman aşk sevilince Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Senden çıkmak kolay değil Beterdir hayat acılar çekenlere Vedalar dogru değil Sevgiler yalan değil Koşarim ben bensizliğe Ağlarım yağmur düşünür seni Kapı açık... gir içeri
Elimde Bir Şah� Nereye Koysam Kendine Mat Çekiyor� Cemreler İhanet Ediyor Adına
Aslı Hükümsüz Kendini Bile Isıtmıyor
Adım Lâl Kalıyor Zemheri Ayazlarına
(D)üşüyorum..
Muhaciri Değilim Gayrı Bu Araf�ın
Ne Cennet Kokabiliyorum
Ne Cehennem Yanabiliyorum; Kendimsiz Bir Kent Kuruyorum Yokluğunun Sokağına
Baykuşlara Sakinlik Yapıyor Kentimin Issızlığı� Sesine Parazit Yapan Bir Sesle Yıkılıyorum;
Uğraşma Aşk
Kaldıramazsın!
Kumdan Kaleler Gibi Bir Rüzgârlık Değil
Bir Cümlelik Yıkımlarım� Bilmem ki Hangi Richter Ölçer Sarsıntılarımı
Artçı Sellere Verirken Sitemimi? Sana �Sus�arken
Ölüme �Su�sarken
Müptelâsıyken
Kahramanı Bıçaklanmış Masalların Aşk İçin Âşıkları Ezip Geçmişken
Susma Ömrüm! Şehâdet Getir Cinnetime...
Öznesi Sen Olan Bir Ömre Verdim Adını
Ki Ölüm Yar Olana Kadar
Tek Yâr Dediğim Ol Diye
Sana Geldim
Ölüme Yâr Etme Diye� Susma Diye Çırpınışlarımın Tek Müsebbibisin.. Biliyorum Aldırmıyorsun Dönmeyeyim İstiyorsun Sultanlığına Ve Aslında Aşk�tan Korkuyorsun Zulmetin Sırtımda Yama Olurken Yar/alarıma.
Hani Olur da Geldiğimde Bir Gün Kapanacaksa Yüzüme Şehrinin Kapıları
Her Lisanı Lâl Bırakan Bakışlarım Anlamını Yitirecekse Eğer Ve El Elini Tutacaksa Ellerin
Elimde Değil Yanacağım; O Vakit Gülüp Geçeceksen Yangınlarıma
Sarmayacaksan
Benimle Kınanıp
Benimle Yanmayacaksan
Cennetten Kovulmayı Göze Almayacaksan
Bir Sözüne Çölde Vaha Gibi Susarken Öyle Umarsız Susacaksan�
Seni Seninle Sevdim..
Seni gecelerime sığdırmak istedim;
Gecelerim sana yetmezdi ki benim…
Seni gündüzüme ışık yapmak istedim;
Güneşim kıskanırdı seni o zaman sevgilim…
Seni senden kendime istedim;
Seni kendimden bile sakınırdım be sevdiğim…
Seni küçük bir çocuk gibi sevdim;
Ama sonra: “Ya büyürsem? ...” dedim…
Ben seni sensizlikte sevdim…
Sensizliği sen bildim…
Seni sevdiğimi söyledim;
Ama seni sevmenin sende bittiğini bilemedim…
Ben içimdeki seni sevdim;
Sen ise içindeki beni senden mahrum ettin..
Ben senin neyini sevdim?
Senin içinin bensizliğini mi;
Yoksa kendi içimin sensizliğini mi be sevgilim? ...
Bir sızı var içimde...Uzun bir süredir bu böyle... Tarif edeyim istedim Sana...Hissedemeyeceğini Bile Bile..." Önce ellerini soğuk suyla yıka... Aynaya baka baka... Yokluğumu anlaya anlaya...! Buz gibi oldu değil mi? Üşüdü mü için de
Ellerin gibi? Benim senden gittiğimi... Anlayabildi mi yüreğin
benim gibi? Üşüdüyse ellerin tamam... Şimdi bir bardak sıcak çay al
Cehennem gibi... Onu iki elinle tut ısınacak gibi... Peki şimdi nasıl? Yandı mı elin? Benim de işte öyle sızlıyor içim... Her saniye böyle bir acıyla yanıyor Kalbim... Belki yine anlamadın...İstersen bir daha dene... Istersen Bir Daha...Bunu Hissetmiyorsan eğer... Bil ki!...Kalbin Yoktur üzülme...
Sarildim sen kokan sabahlara.. Unuttum geçmiş baharları seninle Her mevsim ilkbaharsın bende Dudaklarındaki buseler serinlikti ruhuma Aşk çarpıntısıyla uyandım erguvan kokan sabaha Uyandım uyuduğum uykulardan Sarıldım sen kokan sabahlara Sarılmadın sarılamadın sen bana oysa özlemim sendin ne uykular ne de düşler… Nafileydi gülüşler Yasaklar sarmış her yanı Miladı dolmuş aşkın kapısındayım Giremiyorum adımlarım geri çekiyor geri Yüreğimde yalnızlığın sen kokan korkusu Kışı tükenmiş ayazlar var yüreğimde Yasemin kokardı senle yatağım Yokluğunun neminde titriyor bedenim Taşıyamadığın bir yüktür terk edilmişlik bazen sevmek bile zulüm gelir gidenin ardından Kelimeler susar cümleler coşar Bu bir zül Bu bir sancı Olsa da sen olmalıydın her kışın baharında Özlemler son buluyor gözlerde Yalnızlık buğusu sarıyor her yanı sessiz bir çığlık Sigaramın dumanını karışırken sözlerin Düşünülmeden düşünüyorum seni İçimde aşk dışımda arkadaşsın Senin için ben mi bir şey ifade etmedim Yoksa ışığını kaybetmiş ateş böceği misali sen mi kaybolup gittin Gittin işte Kırık testi misali dökülüyorum yollara Kelimelerim vurgun yemiş Keşkeler dizilmiş dilime sensiz düşler öfkeli Sensiz acı bir kabus zaman Korkuyorum sensizliğin öksüzlüğünde bir karanlık sarmalanmış beynime… Silkeliyorum yüreğimi dökülsün senli yeri Uzatıyorum ellerimi Yokluğun dokunuyor tenime buz kesiyor tümceler Sürgüne yolluyorum ellerimi Sürgüne yolluyorum gözlerimi Sürgüne yolluyorum kendimi Sürgüne yolluyorum sende kalan neyim varsa Yalnızlığımızda buluşuyorum seninle Alıyorum söylemediğin kelimelerini Alıyorum sana söylediğim tüm cümleleri Rüzgarın saçlarına bağlıyorum Siliyorum yastığımdaki baş izini Mendilimde halen saçının teli Hadi bir yiğitlik yap sende Tak boynuna sürgünün ilmeğini Bende ne kaldıysa senden Sende sürgüne yolla şimdi bir bir kilitliyorum kendime kendime aşkın son masalını sadece yazıyorum kendime Sessizim sensizim olabildiğince Safiye Çakır
Herşey Zor Geliyor Artık .. Tıkandım .. Boğazımda BişiLer Düğüm Düğüm Nefes AL hadi Nefes AL Diyorum Ama Sadece Diyorum .. BoğuLuyorum EL uzatıp kurtarıcak Kimsem Yok DosTLarım (...) Sadece Üç Noktadan İbaret AçıkLaması Güç DuyguLarımı KaLeme ALmak Zor Kim AnLıcakki Kim DinLicekki Kim BiLecek Buraya YazdıkLarımı Roman oLsa Okunmaz Şarkı oLsa DinLenmez Dert OLsa ÇekiLmez GüLsen GüLünmez AğLasan .. AğLanmaz ki ! Sadece Bi Kaç Gözyaşı Bitirirmi Acımı Dindirirmi Kederimi BensizLik Hayata Zormu GeLicek Sanki YokLuğumu Farkedermi Tek Bir ALLah'ın KuLu Ya Arkadaş Sıfatını YakıştırdıkLarım HaLimi Hatrımı SormayanLarım HatırLarmı ki SitemLiyim Kime Neye BiLmeden Kızgınım / Kırgınım / YıLgınım Üşüyorum Artık Ben Bu Kadar Üşürmüydüm .. Sıcağa Hasret Ruhum ÖLüme Yüz Tutmuşum ..
Dil lal oldu
gönül hicrana gark oldu!
Bir merhaba demeyi ne kadar çok isterdim Yıllara sâri yutkunduğum kederin elemiyle sabahladığım gecelerin Anlamaya muktedir olmak için gösterdiğim gayretin
bin hüzünle efkârlı nefesin Esaretinde inim inim inletmiştin
ne yapsam ve nereye baksam suçlayandı o melalin
Gözlerinden dökülen yaşların meali miydim Sinem için demlediğim kederin gizeminde arandığın dikenli dilin Meşkûk bir halde
halin hazan perdesinde ve hıçkırığın bizar bırakan o kadrinde Ruhumun mahzun serinliğinde
kalbimi titreten ve ürküten o haykırışın nedenlerinde
Ne yapmıştım kalbin ülfetinden arınmıştım Suskunluğun rahlesinde sabahlara denk umman sesini aranmıştım Firakın abat olduğu
firkatin inşiraha mebni gönüllere ilham olduğu aşkı anmıştım Sevdanın yalanlarından
nefesin heyecanlı sunumlarından muzdarip olarak ağladım
Ne yapmalıyım sualiyle ve edebin kavliyle Yıllarca sabrederek
gözlerinin yargılayan halinden kaçarak halime Nakşeden ne kadar sancılarım zuhur ettiyse
bir hikmeti gerekçesi vardır mıdır diye Umut içinde
hali bizar bıraktıran sahnesinde
çilenin ulviyetine amade aşk esiniyle
Hiç yazmamıştım
yalnızlığa bırakmıştım Gülerken ağlayan
susarken yüreğin yangınlığında dalan hicrandım Halimin avareliğine şahit olan kim varsa
hastamı acaba kuşkusuyla bakıyorlardı Sense ne derler kaygısıyla ve bilmem ki her nasılsa farklı hülyaların sultasındaydın
Ne halimin derinliğine vakıftın nede ardın Hayatın sosyolojik hallerinden bihaber olan bir can olarak hardın Kuşku ve korkularınla
önyargılı savlarınla hiçbir vakit kalbin sesine kanmadın Ne kadar aynı dili konuşuyor olsak ta
duygular farklı lehçelerde olunca hoyrattın
Nasıl anlardım
hiç fırsat vermeyen candın Anlatmaya başladığım bir an
hıçkırıkların sergileniyordu an be an Bilmem ki hala ne istiyordun
esaretin pençesinde inlettiğin yetmiyordu biliyordum Çaresiz susmayı edep telakki edip
yeni yetme umutlar firar ederse dili çözülür elbet haykırışların oysa karanlığın en bela saatinde rüzgarla müptela gibi sevişirken bana sarıl diyebilmektir aşk beni incitme’lerin de ötesinde korkulara demir atmış çelimsiz bir yüreği hesapsızca sunabiliyorsan ve ellerinde küçülen hasreti sulayabiliyorsan yine ellerinle nedendir bu ürkekliğin çocuğum../..çocukluğum her defasında ispatlanan bir asalettir aslında ağlamak gözyaşlarının üstüne giydirilen rengarenk bir tebessüm olabiliyorsa palyaço utanmıyorum çıplaklığından kahkahaların ve ısrar edilmesin bir daha tütün koktuğundan parmaklarımın parmaklarım şiir kokuyor dönüp dolaşıp yine de hüzne bulaşıyorsam bu bir alışkanlık değil gözlerimde beslediğim nereye kadar duyulabilir uzaklaşan ayak sesleri..? küçük bir yürek dayanabilir mi duyarsızlığın bıçak saplanmış sarhoşluğuna..? hangi el toparlayabilir dağılan hasretleri bir sevişmenin içinde..? ki farkında olmadan "nerdeydin"? diyebilmektir aşk beklenene.. ...korkuyorum ve tüm kalabalıklığına rağmen yalnızım saatlerin içinde sevgi bir eylemdir derken aslında bana cesur olmayı öğretiyordun anne cesur olmak yetmiyor yetemiyor yüreğimdeki cesaret sevgileri kazanmaya bugün elimde üç asım var ve yetmiyor oyunu kazanmaya bir kardelen olduğumu fark ettiğimde kaybetmiştim belki hala çocuk olduğumu büyümemek için direndiğimi anlayabilir misin..? yeniden doğurabilir misin beni aynı istekle..? söylediğim şarkı sözlerilarda hissediyorum yabancılığımı bilinmeyen bir denklem olmamak için verdiğim bu savaş üşüyorum kanım yetmiyor bedenimi ısıtmaya kurutulmaya bırakılmış bir çiçek gibi unutulduğumu düşünüyorum bir defter sayfasında ismim ağıza alınmıyordur belki çınlamıyor kulaklarım ne zamandır.. oysa oysa yürekten hissederken telefona ulaşabilmesidir aşk parmakların beni anla’ların da ötesinde dalabiliyorsan gözlerin çenesi düşük derinliğine ve diyebiliyorsan sevişmelerin en duyarlı çıkışlarında beni bırakma diye nedendir bu endişe bu sitem bu bekleyiş çocuğum../..çocukluğum..? ki aslında kimliğini kaybetmeden sevebilmektir aşk kendini eksiltmeden kendine yabancılaşmadan kendini unutmadan...
Tut Ellerimden Mühürlü ellerinle tut ellerimden Bir dost eli kadar sıcak Anne eli gibi şefkatli Sevginin en derininden Tut ellerimden... Alabildiğince geniş yüreğinle Alıp başını bilinmezlere giderken Kırgınlığının gizli sebebiyle Ve mühürlü ellerinle Tut ellerimden... Tut ve ortak olsun ellerim Anlatsan sır vermez gözlerim Yüreğine yoldaş olur yüreğim Ne olur üzme bir de sen! Mühürlü ellerinle tut ellerimden... Fidan Gediz
Gözlerimin açık gitmesinden korkuyorum.
Binlerce insanla karşılaştım Kendimi anlatmakta hiç bir sıkıntı yaşamadım. Görünenle bilinen yeterliydi Fazlasına ne gerek vardı ki. Nasıl bir iz bıraktım kaygısına hiç düşmedim Bu konuda bir çabamda olmadı. Ne aldılarsa Ne kadar anladılarsa yeterliydi. Zaten sözden çok hissedilen önemliydi Nereden bilebilirdim ki Bir gün kendimi ifade etme güçlüğü çekeceğimi. Nereden bilebilirdim ki Kelimelerin bu kadar basit Bu kadar yetersiz kalacağını. Nereden bilebilirdim ki Onca dil dökmenin Onca ter dökmenin sonunda Bir arpa buyu yol kat edemeyeceğimi Seni seviyorum Hem de ölesiye diyorum Ne yüreğimdeki su yüzüne çıkıyor Ne de beklediğim tepki geliyor Sevgi kelimesi İnançsız güvensiz samimiyetten özden uzak Bayağı ağızlarda Öyle hoyratça Öyle basit ve serserice kullanılmış ki Binler kere söylesem de kar etmiyor. Ne içimdeki eseliyor Ne de umduğum tepki geliyor . Aşığım Hem de ilk gördüğümden beri Mecnun gibi Kerem gibi diyorum Ne alevim görünüyor Ne dumanım tütüyor Ne de sıcaklığım hissediliyor Aşk kelimesi Kokuşmuş yüreklerce Kudurmuş salyalı beyinlerce Hevesle iştahla şehvetle Öyle çok karıştırılmış Ve eş değerde tutulmuş ki Binler kere desem de kar etmiyor. Ne ateşimden bir kıvılcım sönüyor Ne de istediğim tepki geliyor Canımsın Şuramda atıp duran Canımsın diyorum Canımsın demek Yalakaların maymun iştahlıların Sıkışınca koyup kaçanların Dünkünü bu günküne sığınarak unutanların Pörsümüş dilinde öyle yalama olmuş ki Binler kere söylesem de kar etmiyor. Ne bir ismi sayıklayarak nefes alışım duyuluyor Ne de beklediğim tepki geliyor Uğrunda ölürüm Gözümü kırpmadan Ölürüm diyorum Ölmek demek Mutlulukta olup hüzünde giden Zevkte olup çilede biten Gülüşte olup ağlayışta kaybolan Toklukta olup açlıkta terk eden İyi gün vampirlerince öyle çok sömürülmüş ki Tatlı can patlıcana dönmüş. Binler kere desem de kar etmiyor Ne içtenliğim anlaşılıyor Ne de beklediğim tepki geliyor . Yemin etmek ne kadar sıradan olmuş. Her cümlenin başına koya koya Söz vermek ne kadar basitleşmiş. Her fırsatta duya duya Karşımda duran öyle mükemmel Öyle erişilmez ve yüce ki. Dinlemesi önemsemesi Zaman ayırması bile Bir rüyanın bir hayalin Olmayacak bir duanın kabulü kadar inanılmaz Ve bir o kadar mucizevi bir şey. Hele hele onun dilinden seni seviyorum sözünü duymak Dünyada alına bilecek en büyük hediye Yaşanabilecek en büyük mutluluk Allahın bahşettiği bu eşsiz güzelliğe Hangi söylenmemiş sözle hitap edeceğim. Deliler gibi sevdiğimi Hangi duyulmamış sözle ifade edeceğim. Aşkımın ölümsüzlüğünü Uğrunda ölebileceğimi Hangi yazılmamış kelimeyle diyebileceğim ki. Zamanla anlar Zamanla hisseder Zamanla yaşar diye Zamana da bırakamıyorum Zaman o kadar acımasız O kadar hızlı ki Gözlerimin açık gitmesinden korkuyorum. Adem Durmazer
Sensizliğe Alışırım Sandım Olmuyor .. Alışamıyorum .. Her günüm de bir parça sen varsın .. Senin kokun Senin sesin Sen Sen Sen Herşey ama herşey yalnız senden ibaret Nefes alışımda bile bir parça sen varsın sessizliğimde gizlidir aşkın Biraz Sen/Biraz Ben .. Orta yolu yok "Bizsizliğin" .. Sensizliğin anlamı yok Bizsizlik yol almışken . Sensizliğe lüzummu var ? . Şimdi bi yanım sessizliğe gömülmüşken Diğer yanım sana isyanlar da Gidişine Vazgeçişine .. Unut beni unuttur kendini Bunu borçlusun bana Güzel bir rüya'ydın hiç uyanmak istemediğim yarı uyanık / yarı uykulu tatlı doyumsuz tebessüm dü kısacası Mutluluk du Senle olmak böyle bir şeydi Biriken sensizliğime isyanlarımı yüklüyorum Bitiricem zor-kolay ne farkeder acısız mı biter ? tek hayalimdin en güzel rüya'mdın okuduğum en güzel masaldın bir zamanlar bunların tek anlamı olmuştun Şimdi ise Tuzla buz oldun .. Git bir daha dönmemecesine Dedim ya Artık Bizsizliğin orta yolu yok ..
...
Öylesine Sevdim
Öylesine Taptım Sana
Güneşin Oldu Gözlerin
Ölümüm Oldu Sözlerin
Nolurdu Beni Dertlere Salıp da Gitmeseydin
Denizin Bozgun sularına bırakmasaydın
Sil Beni Dedin
Mümkün mü Silmek?
YaSen
Sen
Nasıl Sileceksin
Aklından Silsen Kalbinden Nasıl Sileceksin
Bu Kadar Kolay mı?
Bu Kadar Az mı sevdin Beni
Ölürüm Derdin
Ayrılığımız Ölümüm Olur bırakma Derdin
Neden Bıraktın Neden !!
Seviyorum
Senin Sevmediğini Bas Bas Bağıran Kalbimde Duysam da
Sensizliğim Bedel Oldu Sevdama
Yarim Sensiz Yasak Artık Bana Sevdalar
Sevemem / Sevmem
Artık
Ben Senle Doğdum
Senle Öldüm
Bir Daha Can Bulmaz Bu Beden
Senle Beraber Gömdüm Her şeyi
Yaktım Gemileri
Dönemeyiz Eskiye
Bitmedi Desem de Bitti
Burada SON Yazıyorum kendimize
Benim Gözümden
İkimize Mutlu Bir son
Yalanmış Yaşananlar
Hepsi Bir Hayal
Hepsi Bir Hikâye
Küçükken bitmesin diye okuyamadığım masallar gibisin şimdi
Okudum ve bitti
Mutlu Değildi
Ama
..
Ben Mutlu Hatırlayacağım
Sen mutsuz Bitirsen de
Ben Mutlu Bitirdim Bu Masalı
Okuduğum
En güzel masal
En güzel hikâye'm
Şimdi
Tozlu raflarımda eskimeye yüz tutmuş anılarımla kal
Sildim bizi
Sildim Seni
Mutlu Sonla Bitti
Ve
Sonsuza Kadar Mutlu Yaşadılar ..
yüzmeyi bilmeden daldım Ne bir korku ve ne de bir hesap ruhumu hicrana sokardı
ne akıl ve ne de sır akladı Yalnızca hevesin ilgası vakıaydı Güneşin yaktığı gibi
selin yuttuğu gibi
düşün güttüğü gibiydi Nereye baksam
ahengin ilzamıyla farklılaşsam
incesaz misali edebi ansam Ölüm için derinliğin sayfalarını açsam bilinmeyenler için suallere dostluk yapsam İllegali tenin cezbine kapılmasam Her tutkuyu
hevesle korkuyu
alıp götüren umuyu aşk sanmasam Aklın selimliğinde
fikrin hakikate meftun bıraktıran bereketiyle ve vecdiyle Eşrefe nail olmanın
takvanın onuruyla yaşamanın
firkatin kadrinde kavrulmanın Neme lazımcılığın ve aymazlığın Görmezden geldiğimiz
kalbimi titretirken düşünceler yolundayım Ne söylesem
yalnızlığımla göçsem Şehredemediğim melalinin elemiyle yüzleşsem kifayet etmeyecek Hani kimsenin olmayan ve fakat her canın yüreğini burkan esin ve iksir misali Vuslatın raddesinden
işaret taşlarının gerekçesinden hala habersizliğim hakikatken Layık olmadığım halde lütfettiniz Engin hamiyetinizle payidar eğlediniz ve kalbimi ihya etmiştiniz Halin dilinden
Ey sevgi/li ! Sen hep ''Şah'' kalsana yüregimin orta yerinde… Bir birine dolanan sozlerime inat coz sadece sana beni Bak ! avuc dolusu kor devrik kelam’la geldim gozlerinin ben bakan dirhemine Akitmadan sev sadece sana beni yar… Yol olursam can diye sana Sen harf harf dusermisin icme ey sevgili Sukut olup sussam sana Sen ustune giyer misin sessiz kelimelerimi.. Kurban etsem
ben kendimi ozlemine adim adim akla kara hallerimi Sen temize ceker misin beni kendinde yar ? Sabika kaydi kabarik yuregime sen bir tahliye tebessum der misin… Dikis tutmayan bakislarda harap olan iniltilerimi keser
merhem sürer misin bendeki dehlizine yar Birak ustumu cizsin bir avuc aciz golge ! Sen kendinle bana bir yol cizer misin ? Gecmis zaman kussada kafiyesiz ezber bozan sitemler ustumuze İçtenlikle bir gozun kapali duser misin bana yar.. Baksana yar.. Talan edilmis iklimlerde gonlumun sen yani.. Kalbin teget gecmeden askına mahkum hüriyetimi Sen yazsana beni fethi zor bakislarinla yar Yar yeminler olsun nakarata gerek yok Birkerecik calsana beni kendine.. Ey sevgili ayaz tutmus heybeme dolansana kendi ellerinle Dusersek ask usursek ask olur muyuz senle..? Söylesene Ey Sevgili.. Ölür/musun Bende… Öldurür müsün Beni Kendinde… ? Egildim gecebilersen Gecsene Benden Yar.. Hem ne fark ederki Nasilsa Olürsek ask… Yasarsak ask degilmiyiz seninle.. ( Yar Uyku tutmadı Sen Tut/sana Beni )
Sana nasıl anlatsam bilmiyorum.. Ama bildiğim tek ama tek şey seni delicesine çok sevdiğim.. Seninle öyle bütünleştim ki ayrılmak değil kopamıyorum senden.. Ne seni bırakabiliyorum; ne de kendimi hiçe sayıyorum.. Bunların ikisini de yapamıyorum.. Çünkü artık düşünemiyorum.. Kafama
benliğime o kadar yerleşmişsin ki; seni oradan çıkartmak olanaksız.. Belki kendimi küçük düşürüyorum ama sevgide küçük düşme söz konusu olsa bile seve seve senin için her adımı atarım.. Seni o kadar çok sevdim ki artık aşkım senden bile öte.. Seni sevdiğimi dağlara
taşlara kısacası her yere; bütün kainata haykırmak istiyorum.. Seni Seviyorum!!
Biliyor musun; seni sevdiğimden beri artık çevremdeki her şey gözüme daha güzel daha hoş ve de daha ümit verici gelmeye başladı çünkü onlar bana seni hatırlatıyor... Dağlar gibi sende içimde çok büyük tutunulması zor bir yerdesin.. Tepeler gibi sende içimde ulaşılması zorsun.. Zirveye sadece bir kişi çıkar senin yaşamında; işte o da ben olmak istiyorum zirvede tek ben; BEN VE SEN... Su gibi berraksın ama içimdekileri de alıp götürüyorsun
yol gibi senin de sonun yok; yani seni sevmenin sonu yok... Bu böyle nereye kadar sürer bilemem tabi.. Bunu ben belirleyemem; ama şunu bil ki seninle ölüme bile varım..! Sensiz geçen bir gün değil bir salise bile düşünemez oldum.. Sen benim; benliğim
varlığım
hayatım
geleceğim
çılgınlığım
sevincim
mükemmelim
sevdiceğim kısacası her şeyim her şeyimsin...
Seni seviyorum.. Seni seviyorum.. Seni seviyorum.. Seni seviyorum.. Seni seviyorum..
Gözlerime sabah çek
ve içlenişlerime bir beyaz 'sen' kokulu cümleler
Geliyorum ! aç yollarını örüklü dillerinin
ve ıslat yıldızları yoluma parlamak için . Her adım sana doğru ve her acım sana doğdu şimdi .. Kollarımı açmış koşuyorum ! Kuşan tebessümleri gamzelerine
Belimde geceden bir kemer boynumda rüzgarın şalı ! Ve sarıl
sarıl ki gök titresin üzerime .. Sarıl
yağmur yağsın .. Sarıl mevsimlerim dönsün ... Sarıl sophia
aşk sende ölsün.. Hasretin kapısını çalmadan git bu kavuşmanın ardından
Saklan sophia
seni ecel görmesin .. Ne parmak izlerin kalsın göz çukurumda
nede ayak izin dilimin ucunda . Gelmek için git ki ; 'Son' değmesin kursağıma ... Ah
sen kıyıları en geniş sahilisin yüzümün
Dalgaların dudaklarımı parçalarken huzur üstüne huzur diksin bulutlar üzerimize
Gülüşlerin doğsun ömrümün yatağında
ve kokun batsın tenimin yastığına ... Bu hayal öyle bi sen kursun ki bedenime
Gidersen sensiz kalmasın hiç bir yanım Sophia ...