Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> ' Öмяüмє νєяiŁєи вυ cєzα иiчє ... `` Şiir & ResimLi Şiir Arşivi ~
Karşımdasın. Elimi uzatıp dokunabiliyorum sana. Ne büyük mutluluk bu... Gördüğüm en güzel şeysin. Senden öte tanımladığım başka hiçbir şey yok. Her şey senin adınla anılıyor benim dünyamda. Bütün çiçekler sen
bütün yıldızlar sen... Bir sanat eserisin
bakmaya doyamadığım. Tanrının bana armağanısın
ve artıyor her geçen gün sana hayranlığım. Yüzünde kuşlar
gözlerinde hayatın ta kendisi var. Öyle gerçeksin ki... Gözümü açıyorum sen
kapıyorum sen... Hiç bitmeyen serüven... Günümün en keyifli anı
uykumun en tatlı rüyası... Seni soluyorum
havadasın. Seni kokluyorum
doğadasın. Hele şimdi sonbaharsın. Ya da sonsuz bahar. Seni yaşıyorum
canımdasın. Canımsın... Sarılsam sana
bin yıl geçse
bir an bile ayrılmasak... Ten tene
yürek yüreğe sonsuz baharın en aşk dolu iki yaprağı olsak... Ağaç ağaç gezip
yeşersek
açsak. Yere düşsek
kalksak... Seni bilsem
bir tek seni. Seni görsem
bir tek seni... Sesin sarhoş etse beni... Öyle içimdesin ki... Bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim
veremem. Sensiz geçecekse geçmesin zaman
istemem. Seninle yeniden doğdum
yeniden doğuşun kanıtıyım ben. Senden önce geçen zamanı
sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim
kimmişim bilememişim. Şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile. O yol yüründü ve bitti
artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde. Yorgunluk nedir bilmeyeceğim
hiç şikayet etmeyeceğim ve bir tek adımda bile tökezlemeyeceğim uzun
aşk dolu bir yol... Öyle aklımdasın ki... Ah
sensiz kalmıyor muyum bazen yıkasım geliyor gördüğüm bütün duvarları. Ardında seni bulurum sanıyorum. Ne ayrı koyduysa bizi
zaman ya da yollar
bir kalemde silesim geliyor. Sana dokunmamı engelleyen ne varsa
bir kadehi yere çarpıp tuzla buz eder gibi parçalamak istiyorum. İsyanım taşıyor
kendi öfkemden korkuyorum. Ve kavuşmak... Bunu düşünmek içimde kırılmış bütün aynaları tamir ediyor. Mavi bir yağmur başlıyor
ıslanıyorum. Maviye boyanıyorum. Öyle özlüyorum ki... Sen ol
hep ol
benimle ol
bende ol... Sendeyim ben
yüreğimi koydum yüreğinin üzerine. Aşk bu
başka isim arama. Hem de en koyu
en deli
en tutkulu... Öğreneceğim çok şey var sana dair. Bilmediğim çok şey var. Ama bir şeyi öyle iyi biliyorum ki... Seni öyle çok seviyorum ki...
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil
yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp
geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen
benim en değerli yerimde
yüreğimde olmalıydın
orada kalmalıydın.
Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek
ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı
ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin.
Şimdi sonbahar
kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle. Çiçek çiçek açtın yüreğimde. Gökkuşağı zayıf kaldı
senin renklerin karşısında. Taze bir yaprak gibi yeşildin. Açelyaydın pembeliğinle. Üzerine çiğ taneleri düşmüş sarı güldün. Kırmızıydın bir ateş gibi. Ve maviydin... En çok bu renkle anmayı sevdim seni. Denize tutkundum
denizi sensiz
seni denizsiz düşünemedim.
Seni severken dünyayı da sevdim ben
insanları da... Kendime bile dar gelirken
içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık. En kızgın
en tahammülsüz olduğum anlarda bile
seni düşünmek yetti bana. İçimdeki sevinç yüzüme yansıdı
güldüm. Beni güldüren senin sevgindi ve ben kaygısız
içten gülüşün ne demek olduğunu
nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle.
Her şeye rağmen sevdim seni. Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yoktu. Koca bir kente
koca bir ülkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden tuttuğunda patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi. Menzil sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirdim. Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim
kül ederdim. Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm. Ve o göle bir tek sen girebilirdin.
Sevdim ve hayrandım da... Her halin çekti beni. Duruşunu
uyumanı
gülmeni
kızmanı
şaşkınlığını
saflığını
kurnazlığını
çocukluğunu
olgunluğunu sevdim. Sesini de sevdim suskunluğunu da. Küçük oyunlarını
kaprislerini
sitemlerini
korkularını sevdim. Seni ve o doyumsuz sevdanı
uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman. Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı.
Seni severken yorulmadım. Çünkü sen yaşam kaynağıydın. Her gün yenilendim. Seninle çoğaldım
büyüdüm. Eksik kalan neyim varsa tamamladın. Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin.
Sevdim işte ötesi yok...
Sana akıyorum
hiçbir şey bu akışı geri çeviremiyor. Çünkü sen her taraftasın. Sağımda
solumda
arkamda
karşımda. Ne yana dönsem
ne yana yol almaya kalksam ulaşılacak her noktada sen duruyorsun. Sana akıyorum
çünkü senin yolunda yürüyorum. Önüme çıkan hiçbir sapak
hiçbir kavşak ilgilendirmiyor beni. Yürümenin en zor olduğu yol bu belki de. Ama tozundan
toprağından
çakılından
çalısından şikayetçi değilim ben bu yolun. Sana ulaşmak için attığım her adımla mutlu oluyorum. Sana akıyorum
çünkü hayatın akışı kadar doğal sana akışım. Doğa
her cinsin yaşayabilmesi için nasıl kurallar koymuşsa
benim yaşamamın da var olmamın da kuralı sensin. Sana akıyorum
çünkü sesin de cismin de kuşatmış durumda beni. Senin kuşatmana karşı savunma yapmıyorum. Kalemin bütün kapıları açık. Yıkıcı bir kuşatma olmadığını biliyorum. Böyle bir teslimiyet rahatsız etmiyor beni. Sana akıyorum
çünkü yüzüne
gözlerine
ellerine baktıkça kendimi görüyorum. Sesine yüklediğin gizli anlamları çözerken hep kendimden bir şey buluyorum. Sana akıyorum
çünkü paylaşacak daha çok şeyimiz var. Bugüne kadar paylaştığımız her şey
daha sonra paylaşacaklarımızın da habercisi. Hayatın herhangi bir yerinde bir çiçeği birlikte tutup
birlikte koklamak
sonra o kokunun bize verdiği hazla sıkı sıkı sarılmak istiyorum sana. Sana akıyorum
çünkü bir insanı tutkuyla
beklentisiz
delice sevmenin ne anlama geldiğini biliyorum. Birini böyle seveceksem
bu sadece sen olmalısın. Sana akıyorum
çünkü seninle yaşamak sonu hiç gelmeyecek bir şölene benziyor. Bu şölenin tadını çıkarıyorum. Böylesine keyifli
böylesine eğlenceli bir şöleni yarıda bırakıp gitmek istemiyorum. Sana akıyorum
çünkü 'hayatın uslanmaz ruhusun' sen. İşte ben bu ruha aşığım aslında. Seninle yenileniyorum
seninle yüreğime çöreklenmiş ne kadar kötülük varsa arınıyorum. Sana akıyorum. Bütün coşkumla... Aşka dair ne varsa benimle birlikte onlar da akıyor sana. Benim gibi coşkun bir denizi aktığı yolu çok iyi bilen bir ırmağa çevirebilecek tek güç sendin. Orada kal. Ayrılma yolumun üzerinden. Sana ulaşamasam da bu yolda olmak bile yeterli bana...
Seni seviyorum çünkü
Her sabah kalktığımda Yaşamak için tek neden
sen varsin Fakat seni sevmek için binlerce nedenim var
Seni seviyorum çünkü
Bu siyah beyaz dünyada tek renk sensin
Bir ressamın fırçasından çıkmış gibi. Ama alelade bir renk değil
Gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan bir renk.
Seni seviyorum çünkü
Bu soğuk günde içimi ısıtan bir esinti gibisin. Hafiften esiyorsun
iliklerime işleyerek. Sonrada kaybolup gidiyorsun
Daha nereden geldiğini anlamadan
Seni seviyorum çünkü
Seni sevmekten başka bir şey gelmiyor içimden. O kadar doğal ki bu duygu Ruhumun derinliklerinde
Sanki doğduğumdan beri var. Sadece ortaya çıkmak için seni bekliyordu.
Seni seviyorum çünkü
Sensiz bir yaşamı artık düşünemiyorum Sensiz bu kuru dünyada yaşamaktansa
Ölümün soğuk nefesini öpmeyi Bir daha hiç seni görmemektense Hayata arkamı dönmeyi tercih ederim.
Seni seviyorum çünkü
Ne zaman bir aşk şiiri duysam
Mısralardan sen akıyorsun. Ne zaman eski bir şarkı gelse kulağıma
Gitar telleri arasından süzülen notalar
Seni getiriyor bana.
Seni seviyorum çünkü
Sen hep benimsin. Gözümü kapatmam yeterli… Orada sen benimlesin Gözümü kapatmam yeterli… seni görmem için. Tatlı narin tenini...
Seni seviyorum çünkü
Belki de ilk defa bir kadının kokusu beni çılgına çeviriyor İçimden ODYSEUS'a türkü söyleyen deniz kızları da Onun aynı kokusuyla mı baştan çıktılar acaba diyorum.
Seni seviyorum çünkü
Gözlerinin içindeki binlerce yıldız
Gecenin karanlığını delip geçiyor. Sana bakarken kendimi yıldızlara tepeden bakıyor gibi hissediyorum
Seni seviyorum çünkü
Benliğim sana ait. Sen onu buruşturup çöpe de atsan
Kalbine yakın bir yere de koysan. Tanrım! O kalbine yakın sıcak yerde olmak isterdim...
Seni seviyorum çünkü
Sen sensin. Ama sen beni Ben olduğum için seviyor musun? Onu kim bilir.
Seni seviyorum çünkü
Seni sevmeyi seviyorum. Seni koklamayı seviyorum. Sana dokunmayı seviyorum.
Seni seviyorum çünkü
Saçların ellerimin arasından kayıp giderken
Dünyadaki cenneti bulmuş gibiyim. Bir an elimde tutuyorum o cenneti. Bir an sonra belki de Tamamen ellerimden kayıp gitmiş olacak.
Seni seviyorum çünkü
Ben hiç bir kadın için şiir yazmadım
Bu hep tuhaf gelmişti. Ama şimdi Senin için şiir yazmamak tuhaf geliyor.
Seni seviyorum çünkü
İçimde bir umut var. Bu şiiri belki başucuna koyarsın. Kim bilir belki yanına da kırmızı bir gül...
Seni seviyorum çünkü
Tanrı çiçekleri yaratırken Seni de onlarla beraber yaratmış Papatyadan güzel
Zambaktan asil
Manolyadan tatlı
Gülden daha güzel kokulu.
Seni seviyorum çünkü
Güzelliğine melekler imreniyorlar. Dünyada ise
Ölümlüler arasında Galiba bir tek benim gibi bir iki şanslı Onu fark edebiliyor.
Seni seviyorum çünkü
Ölene kadar Yok olana kadar Seninle olsam
Bu herhalde bir ceza gibi gelir
Daha çok senle olmadığım için.
Seni seviyorum çünkü
Senin tarafından sevilme fikri bile Bir insanı hayatı boyunca mutlu edebilecek kadar güzel ve...
Seni seviyorum çünkü
Seni anlatmak için mısralar yetmiyor. Düşünüyorum bir gecede bunu yazarken
Acaba kaç şair seni anlatmak için Binlerce mısra yazdı.
Seni seviyorum çünkü
Senin gülümsemen güneşin doğuşu gibi
İnsana her şeyi unutturuyor
Sadece seyredip tadına varma hissi uyandırıyor.
Seni seviyorum çünkü
Bu kadar nedenden sonra bile Seni ne kadar sevdiğimi anlatamadım...
Bir şey var sende bir şey
bulamıyorum. Beni nasıl bu hale getirdin
anlamıyorum. Yüzümde bir gülücük
içimde sonsuz enerji
güne keyifle başlayıp
keyifle bitiriyorum. Aşka küskün yüreğimde yeniden kelebekler uçuyor. Neredeyse yaz bitecek ama ben sanki baharı daha yeni yaşamaya başlıyorum. Bir şey var sende adını koyamıyorum. Nereye baksam seni görüyorum. Kiminle konuşsam sen oluyorsun. Sen olunca
başka hiçbir şey umurumda olmuyor. Senin adını heceliyorum. Yanımdasın
değilsin fark etmiyor. Her anımda seni yaşıyorum. Bir şey var sende
nedir bilemiyorum. Seninleyken bile seni özlüyorum. Yollarım hep sana çıkıyor
ben sana yürüyorum. En güzel çiçekleri toplayıp demet demet sana vermek istiyorum. Gök kubbenin en hoş sedası olup dünyaya sadece senin adını haykırmak
sadece sana duyduğum hayranlığı anlatmak istiyorum. Bir şey var sende
bir türlü anlayamıyorum. Uçsuz bucaksız
masmavi bir deryasın sanki ve ben yüzlerce fırtınayla savaşmış geminin yorgun kaptanı gibi senin kıyılarına vuruyorum. Maviyi bir tek sana yakıştırıyorum. Sen mavi oluyorsun
ben sana bakarken kendimi kaybediyorum. Sessizlik dağılıyor
sesin kulaklarımdan yüreğime akıyor
bütün şarkıları sana armağan ediyorum. Bir şey var sende
dilimin ucunda
söyleyemiyorum. Yalnız gecelerime inat
şimdi karanlığı milyonlarca yıldızla aydınlatıyorum. Her yıldız sensin
gecemin yıldızı
kalbimin yıldızı
sevdamın yıldızı
ömrümün yıldızı oluyorsun. Yoksan
kaldırıyorum başımı göğe
senden milyonlarcasını görüyorum. Her gece yıldızlarla sevişiyorum. Bir şey var sende
soramıyorum. Seni kimse görmesin
kimse bilmesin istiyorum. "Bana kal
benim ol" diye adaklar adıyorum. Yalancı aşkları
tükenmiş sevdaları kendi tarihimin sayfalarına gömüp yeni bir defter açıyorum
bir tek seni yazıyorum. Yaz yaz bitmez öykülerin kahramanı oluyorsun
senin maceralarını anlatıyorum. Bir şey var sende
tanımlayamasam da işte ben o şeyi arıyorum. Seni
nefes nefese gecelere
deli sevişmelere
sevdaya uyanan sabahlara
bitimsiz günlere davet ediyorum. Gel benimle
aşkın da
tutkunun da en koyusunu yaşayalım. Bir kalbi keşfetmenin hazzına yeniden varalım. Bir tende erimek neymiş
hatırlayalım. Menzilimiz olmadan
nereye varacağımızı sormadan
aşkın rehber olduğu bir yolculuğa çıkalım. Buradayım
İnsanın içine işleyen bir ayaza ev sahipliği yapan kış sabahında
seni düşündüğümde içime yayılan sıcaklığın
dışarıdaki iki metre karı bile eritebileceğini düşünüyorsam... Uykudan yüzümde mutlu bir gülümseme ile kalkıp benimle birlikte uyanan güne senin adını veriyorsam... Evimin bütün duvarlarında senin yüzünü görüp
bana baktığını hissediyorsam... Ve bu beni her gün hep aynı şekilde heyecanlandırıyorsa... İçtiğim çayın şekeri
sigaramın dumanı
kahvaltımın her lokması sen oluyorsan... Sokakta bana bakan her insan
yüzümdeki tarifsiz sevinci görüp hayrete düşüyorsa... Sevdiğin şarkıyı defalarca başa alıp bıkmadan defalarca dinleyebiliyorsam... O şarkının her sözüne seninle ilgili ayrı bir anlam yüklüyorsam... Yüzlerce kişinin arasında bile kadehimi sadece senin şerefine kaldırıyorsam... Başımı döndüren şeyin aslında içki değil
sana olan aşkım olduğunu biliyorsam... Yorucu bir günün sonunda ufacık bir sözünle
bir gülüşünle uzun bir tatilden dönmüş gibi enerji doluyorsam... Ve o enerjiyle hiç uyumadan günlerce çalışabileceğimi duyumsuyorsam... Gün boyu saatleri
dakikaları sayıp 'Neden geçmiyor bunlar' diye hayıflanıyorsam... Ve hep seninle buluşacağımız anı bekliyorsam... Kitap okurken seni düşünmekten kendimi alamayıp aynı satırı defalarca tekrar ediyorsam... Sonra sana bunu anlattığımda birlikte ne kadar güleceğimizi düşünüp keyifleniyorsam... Seninle ilgili planlar yapıyorsam... Sadece varsayımlara dayalı olsa bile o planları mükemmelleştirmek için her ayrıntının üzerinde dakikalarca düşünüyorsam... İzlediğim filmdeki başrol oyuncularının yerine kendimizi koyup 'Biz olsaydık böyle yapardık' diyorsam... Yüzyıllardır sevgililerin kullandıkları klasik sözcüklerin benim duygularımı anlatmaya yetmediğini fark ediyorsam... Yine de bunları söylemekten hiç ama hiç bıkmıyorsam... Aşkımın coşkusunu sana yansıttığımda senin de bana aynı coşkuyla karşılık vereceğini biliyorsam... Kahkahanın en güzelini seninle atacağımı
yemeğin en güzelini seninle yiyeceğimi
içkinin en keyiflisini seninle içeceğimi düşünüyorsam... 'Hayatının en anlamlı şeyi ne' diye sorduklarında tereddüt bile etmeden senin adını verebiliyorsam... Sen benim için vazgeçilmez olmuşsun demektir...
Ölüme yaklaşıyorum soluksuz,hayalsiz,ümitsiz.Aşkın rengini giymişim üzerime, dolaşıyorum sırtımdan vurmuş sokakalarda.Eriyor bedenim nankör ruhumda.Beni kabul etmeyen hain yüreğini, şimdi adını alçaklıkla nitelendirdiğin yalancı sevdalar doldururken ben pişman olacağın günün hayalini kuruyorum.
Sana o gün geri dönmeyeceğim.Yağmur altında ıslanmış bedenini zevk içerisinde izleyeceğim ve sana kapı açmayı bırak, şemsiye bile vermeyeceğim.Son bir nota esturmanımda çalınan.Bardakta kalan son damla gibi...
Sensizliğin orucunu tutuyorum.Bana geri döndüğün gün aşkınla bozacağım orucumu.Tanrım!!Açlıktan ölüyorum,yardım et!Gözlerini istiyorum bir tek senden.Her gördüğüm ıslak bankta bir kere daha lanet ediyorum.
Olmadı,yakışamadık seninle biz bu aşka.Oysa ben olur diyordum ama sendeki vefasız yürek engelledi sana açık olan bu elleri.Gitmekle kendin kaybettin,ben ise kazandım. Aşkın ne illet olduğunu anladım.Sevdikçe olgunlaştım,sevdikçe de vuruldum.Şimdi " Aşka inanmıyorum" diyebiliyorsam sana teşekkür etmeliyim.Yoksa iş işten geçmiş olacaktı ve benim yüreğim çoktan kayıplara karışacaktı.
Yorgunsun biliyorum ama ben ölüyorum aşkım.İnsanın içinden hep yapamayacağı şeyler geçer ya ben de sana seni seviyorum demek istiyorum ama diyemiyorum.Ağlamak istiyorum gözlerimi sana ödünç vererek,ağlayamıyorum.Zaman bir defter olsa ve ben o defter yapraklarını istediğimde geri çevirsem...Seninle olan günlere,geri gelmiyor..
Olmuyor be aşkım!Yabancı ellere dokunduramıyorum tenimi.Nasıl olsa bu yazıyı okumayacaksın.Onun için bu yazıda gurura yer yok.Ağlıyorum,geri dönmeni istiyorum,yalvarıyorum... Bilirim bir gittin mi dönmezsin.Şimdi karşımda olsan sana ne söylerim biliyor musun?
_ Sen,olmayacak duaya amin dediğim ve aynı zamanda da benim günah işlemimi sağlayan tek varlıksın.Seninle cenneti dolduramazdık biliyorum ama cehenneme de razıydım.Cehennem ateşinin aşk ateşinden güçlü olduğuna inanmıyordum.Şimdi öyle düşünmüyorum.Aşk ne yaşanacak kadar kolay ne de yaşanamayacak kadar zor bir olay.Ben bu aşkı yaşayamadıysam suçlusu sensin.Senden nefret ediyorum,aşktan da.Başka ellerde mutluyum.Hayatımda hiç yalan yok en azından terk edişler yok.Seni artık özlemiyorum. Hayır,asla! Aşkımı martılara yem olarak veririm ama yine de sana vermem.
Kapısından geçenlere Aşk’ın sırları ve değeri sorulan kapıda durmuştum... Ve önümden çok zayıflamış
yüzü hüzünlü yaşlı bir adam iç çekerek geçti ve şöyle dedi: “-Aşk bize ilk insanlardan beri bağışlanmış bir güçsüzlüktür...” Yiğit bir genç karşılık verdi: “-Aşk bugünümüzü geçmişe ve geleceğe bağlar...” Ardından kederli yüzlü bir kadın hıçkırarak şöyle dedi: “Aşk mağaralarda sürünen kara engereklerin ölümcül zehiridir... Zehir çiy gibi taze görünür
susuzlar aceleyle içer onu; ama bir kere zehirlenince hastalanır ve yavaş yavaş ölürler...” Ardından çatık kaşlı
kara giysili
sakallı bir adam geldi: “-Aşk gençlikte başlayıp biten kör cahilliktir...” Sonra yolunu asasıyla bulan kör bir adam konuştu: “-Aşk ruhlardan varlığın sırlarını gizleyen kör edici bir sistir... Yürek tepeler arasında sadece titreşen arzu hayaletlerini görür ve sessiz vadilerin çığlıklarının yankılarını duyar...” Çalgısını çalan genç bir adam şarkı söyledi: “-Aşk ruhun çekirdeğindeki yangından saçılan ve dünyayı aydınlatan bir ışıktır... Hayatı bir uyanışla diğeri arasındaki güzel bir düş olarak görmemizi sağlar...” Ve paçavraya dönmüş ayaklarının üzerinde sürüklenen güçsüz düşmüş çok yaşlı bir adam titrek bir sesle şunları söyledi: “-Aşk mezarın sessizliğinde bedenin dinlenmesi
sonsuzluğun derinliklerinde ruhun huzura ermesidir...” Ve onun ardından gelen beş yaşındaki bir çocuk gülerek dedi ki: “-Aşk annemle babamdır
onlardan başka kimse bilmez aşkı...” Ve böylece Aşk’ı tarif eden herkes kendi umutlarını ve korkularını bıraktı önüme sır olarak... O anda bir ses duydum: “Hayatı iki yarıya ayrılmıştır; biri donar
bazen içine attıkları kemiriyor insanı. ya hayatına hiç almayacaksın ya da sildin mi zerre kadar iz bırakmayacaksın. yoksa gecenin bir yarısı öyle bir sızlatır ki içini dünya başına döner.
yine hüzün uğradı geceye. sabah gittikçe uzaklaşıyor benden. o da sevmiyor beni herkes gibi. yalnızlık ağızda çoğalan tatsız lokma
ne yutabiliyorum ne de atabiliyorum.
adı hasret
sızısı sonsuz
yatağım onsuz... titrek bir iç çekişi hakim bedenime
daralıyor ruhum. Ecel gelse eğeceğim boynumu önüne bir koyun gibi. gözlerimi kapatmak geçiyor içimden sonsuz bir uykuya
uyumak
uyumak... ve bir daha uyanmamak... ne güzel bir vuslat demi ölüm denen meçhul son. ama biliyorum ki her iki dünyada da olmayacak yanımda.
hey gidi hırçın rüzgar neden bu kadar acımasızca vuruyorsun pencereme. sen de mi intikam alıyorsun benden aklınca. oysa benim gözlerim sende değil
hep aralık bıraktıgım kapımda. o gelecek
gıcırdatarak silecek ölüm sessizliğini odamdan.
çek git şimdi
dövünme deli deli
insafsızca vurma kendini oradan oraya. yalnızlığımı da al git buralardan...
gizli bir mektup sıkıştrayım cebine. git onun kapısını döv usulca. gözyaşlarımı gotür. o yağmuru çok sever bilirim. penceresinden sız içeri. bir su gibi avuçlasın beni
Üşümeden gel...
Bugün yeşil düştü bahçedeki dala...
Gözlerinin kalbime sektiği günden beridir;baharlar hayalini boyar içime. Birkaç damla daha düşerse de aldırma sen.En fazla on gün daha sürer bu soguklar.Ondan sonra da düşerse birkaç damla
benden bilirsin. Gözlerim sular bu aşkı....
Bilmem kaç mevsim daha rüzgara teslim yüzer kalbimiz...? Ya bu çılgın yelken?Hangi yıldırımda çatırdar direği....? Gün gelip bir fırtına düşürünce ikimizi farklı yöne
; 'büyüdük' der geçeriz.
Bugün yeşil düştü bahçedeki dala....
Gözlerinin kalbime doğduğu günden beridir;kelebekler göç eder içime. Bir hüzün değerse de gözlerime
aldırma sen.En fazla bir busen kadar kısa sürer bu hüzünler.Ondan sonra da hala hüzünlüsün dersen
Bilmem kaç mevsim daha İstanbul taşır bu aşkı...?Ya bu amansız sihir?Hangi tılsım bozar 'biz' diyebilmeyi...?Gün gelir bir kahve telvesinde 'biz' bir yudum olarak eridiğimizde