Alın size koskocaman bi fıkra arşivi (+ rap :D )

Bir gün ögretmen Aliye sormus.

-"Ali bes üc daha kac yapar?"

Ali hemen parmaklari ile saymaya baslamis ve :

-"Sekiz hocam." demis

Tabii ögretmen parmaklari ile saydigi icin kizmis ve :

-"Ellerini cebine koy öyle say!." demis.

Tekrar sormus:

-"Bes bes daha kac yapar?

Ali eli cebinde tekrar saymaya baslamis ve söyle demis

-"Hocam on bir yapar!."

Adamin biri bir gün iki saat gözükmedikten sonra karisinin yanina bara gitmis. Karisi adama çikismis:

-Nerde kaldin körolasi! iki saattir yoksun!" demis.

Adam demis ki:

-"Simdi sirasi degil, eve gidip hemen bavulunu hazirla arkadasim seni kapida bekliyor. Seni kumarda kaybettim" demis.

Karisi hiddetle:

-"Bunu nasil yaparsin!:" demis.

Adam da gayet sakin bir sekilde: -"Hile yaptim karicigim!."

Bir köyün imami ögle namazini köylüye kildiriyor tam secdeye giderken imam osuruyor. Tabii bunu bütün köylü duyuyor. İmam bu olayi kendine yediremiyor, köyden ayrilma karari aliyor ve köyden ayriliyor. Aradan 15 sene geçiyor,köyünü özlüyor ve geri dönüyor.

Köyün girisinde 18 yaslarinda bir çocukla karsilasiyor :

-"Sen kimlerdensin?", diyor, cocuk söylüyor.

İmam : -"Peki sen kaç yasindasin?" diye soruyor.

Genç çocuk : -"Valla pak emin degilim ama imam osurdugunda 3 yasindaymisim"

Adamcagiz bypass ameliyati geçirmis..

-"Bol bol sebze yiyeceksin!. Günde sekiz saat uyuyacaksin, yorulmak yok!"

demis doktoru.

-"Pekii, seks.. Seks yapabilir miyim?" diye sormus, adam

-"Sadece karinla!" demis doktor..

-"Peki ama neden?" diye sormus adam!

-"Fazla heyecanlanman dogru olmazda ondan

Genç deve annesine sormus

-"Anne niye bizim ayaklarimiz bu kadar büyük?"

Anne cevap vermis:

-"Çölde kuma batmamak için."

Genç deve tekrar sormus:

-"Peki kipiklerimiz niye bu kadar gür.

Anne tekrar cevap vermis:

-"Çölde kum firtinalarinda kum kaçmasin diye."

Meraki yatismamis olan genç deve bir soru daha sormus:

-"Bizim niye hörgüçlerimiz var."

Anne deve sabirla yanitlamis :

-"Çölde çok uzun süre susuz idare edebilme için suyu hörgüçlerimizde depolariz."

Sonunda dayanamayan genç deve sormus :

-"Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne halt yiyoruz??"

Çok cimri bir aile vardir. Bu ailenin bütün fertleri cimridir.

Çocuk okuldan dönüste otobüse binmeyip otobüsün pesinden kosar. Eve geldiginde bunu babasina iftiharla anlatir.

-"Baba, ben bugün otobüse binmeyip otobüsün pesinden kostum. Böylece otobüse verecegim para cebimde kalmis oldu" der.

Babasindan yaptigi bu hareket sonucu iltifat beklemektedir fakat umdugunun tersini görür.

Babasi çocuga

-Ulan salak oglum! Taksinin pesinden kossaydin ya, daha fazla para kalirdi cebinde"

Adamin biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasini görür. Bir bakar ki 3 milyar küsür lira fatura. Beyninden vurulmusa döner. Hemen ayrintili fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamin arkadaslarina ve dostlarina aittir.

Adam :

-"Bu nasil olur? Ödeyecegiz mecburen" der.

O sirada gözü papaganina takilir. Bir an tereddüt eder.

-"Yok canim hayvancagizin günahini aliyorum" der içinden ama süphe de devam etmektedir.

-"Ya yapmissa", "Yok, yok yapmamistir...."

Gece papagani gözlemeye karar verir. Papagan kafesinden çikar ve telefonun basina gidip rehberi açar, adamin arkadaslarini tek tek arayip saatlerce konusmaya baslar.Adam sinirden çildirmis bir sekilde papagani yakalar ve kanatlarindan duvara çiviler. Papagan çarmiha gerilmis bir vaziyette duvarda asili kalmistir. Adam sinirle papagani azarlar

- "Bir hafta burada asili kal da aklin basina gelsin. Çek bakalim cezani !"

Adam gider. Papagan bir bakar karsi duvarda çarmiha gerilmiş Isa durmakta.

Hemen muhabbete koyulur

- "Birader sen ne kadardir buradasin?"

- "2000 yildir buradayim" der Isa.

Papagan hayretler içinde kalmistir

- "Ohaaaa!.. Nereyi aradin lan öyle?"

Zengin bir adamin tek oglu varmis.Adam ogluna ne is kurduysa hepsini batirmis.Adam en sonunda ogluna bir sosis fabrikasi kurmus, sonra oglunu fabrikada gezdiriyormus.

-"Bak oglum, öküzü burdan vereceksin, makinenin öbür tarafindan sosis olarak alacaksin" demis.

Sonrada cocuk

-"Peki sosisi bu taraftan versen öbür taraftan öküz olarak cikar mi?" demis

Bunun üzerine adam da:

-"Maalesef oglum o teknoloji simdilik sadece ananda var.."

Torun, çiftliginde yasayan 90 yasindaki dedesini ziyarete gitmis, hafta sonu..

Sabah kahvaltida dedesi ona sahanda yumurta yapmis..Adam bakmis tabakta yag ve yumurta disinda bazi seyler var..

-"Dede" demis.. "Bu tabak temiz mi?.."

-"Soguksu bu kadar temizler" demis, dedesi..

-"Otur da kahvaltini yap.."

Ögleyin dedesi mangalda et yaparken, gene bakmis, tabakta siyah lekeler..

Gene sormus..

-"Dede, bu tabagin temiz oldugundan emin misin?.."

-"Soguksu bu kadar temizler" demis, dedesi.. "

İkide birde bana bunu sorup durma.. "

Aksam yemege oturmuslar. Torun tabaga bakmis gene, tam agzini açacakken yutkunmus, susmus.. Yemis yemegini..Gece yarisina dogru, dedesine veda edip yola çikmak isterken, kapinin önünde

uyuklamakta olan köpek dikilmis ayaga..

Yolunu kesmis ve dislerini göstererek hirlamaya baslamis.Torun seslenmis..

-"Dede, köpegin beni birakmiyor.."

Televizyonda futbol maçi seyreden dede, kafasini bile çevirmeden bagirmis:

-"SOĞUKSU .. gel oğlum gel!.."

Bir gün Tarkan haremine kadinlari almis.

Kurt da kapi araligindan Tarkani izliyormus.

En sonunda kurt dayanamayip odaya girmis

-"Ulan pust! Tarkan, savasta orda burda her yerde atil kurt dersin. Söyle bi durumda bikere de katıl kurt desen olmas mi?"

Adamin birini kuduz köpek isirmis ama adam çok ihmalci oldugu için, bu gün igne olurum, yarin igne olurum derken is isten geçmis. Doktora bas vurup da gerçegi anlayinca hemen bir kagit kalem isteyip uzun uzun bir seyler karalamaya baslar. Doktor uzun süre beklemis, bi ara dayanamayip hayretle sormus:

-"Vasiyetnameniz bu kadar uzun mu?"

-"Vasiyetname hazirladigimi söyleyen kim doktor? Ben isiracagim kimselerin listesini yapiyorum !"

Iki rahibe varmis biri matematikçi biri mantikli.Bunlar bir aksam karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantikliya dönerek

-"Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor su anda aradaki mesafe 50 metre" der.

Bunun üzerine mantikli rahibe bunun tek mantikli açiklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtir.Rahibeler daha hizli yürümeye baslarlar. 2 dakika sonra matematikçi rahibe:

-"Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor, su anda 30 metre arkamizda... O zaman mantik olarak kosmamiz gerekir."

Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe

-"O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre.O zaman mantik olarak bizi yakalayacak birimiz saga digerimiz sola saparak kiliseye ulasmaya çalisalim en az birimiz kurtulur.".

Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantikli sola dogru kosmaya baslar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas içinde beklemeye baslar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantikli rahibe gelir.

Matematikçi sorar

-"Ne oldu ne yaptin ?"

-"Adam beni takip etti artik mesafe üç-bes adima kadar azalmisti, mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu...

-"Eeee..."

"Mantik olarak ben durdum adamda durdu."

-"Sonra..."

-"Mantik olarak ben etegimi kaldirdim oda pantolonunu indirdi."

-"Peki daha sonra...."

-"Daha sonra ne olacak etegini kaldirmis bir rahibe pantolonunu indirmis bir adamdan DAHA HIZLI KOSAR..."

Oflu hoca Cuma namazında içki içenleri fena azarlıyordu:

-"Paranızı sokağa atıyorsunuz! Kazanan kim? Meyhaneci...

En büyük dükkan kimin? Meyhanecinin...

En güzel ev kimin? Meyhanecinin...

Ya en güzel araba? Meyhanecinin.

Bu paralary veren kim? Ha sizin gibi kafasızlar..."

Aradan 2 hafta geçer, bir adam koşarak hocanın yanına gelir ve ellerine sarılıp öperek:

-"Allah razy olsun hocam, senin verdiğin içki vaazı sayesinde hayatım kurtuldu.."

Hoca memnun:

-"Aferin, içkiyi bırakmanın mükafatlarını ahirette de göreceksin oğlum." der. Adam düzeltir:

-"İçkiyi bırakmadım hocam, MEYHANE AÇTIM!"

Sarışın bir afet, gunde 4 paket Camel iciyormus.

Neyse bu kadin yazin tatil icin Turkiye gelmis.

En buyuk derdi de yuzerken sigara icememekmis, hatta o yuzden cogu zaman yuzmuyormus bile.

Fakat bu arada bir adam dikkatini cekmis kadinin.Adam denize giriyor, yuzuyor yuzuyor ilerideki bir kayaligin uzerine cikiyor

mayosundan bir sigara ve cakmagini cikarip keyifli keyifli sigarasini icip tekrar yuzerek geri geliyormus.Bir, iki, uc artik kadin dayanamamis gidip adama bu isi nasil basardigini sormaya karar vermis ve sormus da.

Megerse adam sigarasini ve cakmagini bir prezervatifin icine koyuyormus ve prezervatifi dugumleyip mayosunun icine koyarak bu isi basariyormus.Bizim kadin bunu duyar duymaz hemen solugu bir eczanede almis. Eczaci ne istedigini sormus o da

-"I want abox of preservative please" demis.

Eczaci bir kutu preservatif cikartmis. Kadin cok sigara koymayi planliyor ya bakmis bakmis gozune biraz kucuk gelmis,

-"No, No bigger than this" demis. Neyse adam bir boy buyugunden bir paket daha cikarmis kadin bakmis bakmis yine gozune kestirememis,

-"No, No bigger than this" demis, adam bir boy daha buyugunun cikarmis kadin onu da begenmemis neyse en buyuk boyu cikarmis onuda begenmemis,eczaci artik dayamamis

-"Sorry is it for your horse?" diye sormus.

Kadin da bu soru uzerine : "No, no it is for my Camel" demis.

Adam New Yorkta luks bir randevu evinin kapisini calar:

Merhaba, Samantha ile gorusmek istiyorum.

Bir dakika efendim.

Adami iceri alirlar.Bir sure sonra cok guzel bir kadin merdivenlerden iner:

Beni aramissiniz.

Evet. Geceyi seninle gecirmek istiyorum.

Tamam ama benim tarifem biraz pahalidir. Geceligi bin dolar.

Parasi onemli degil. Geceyi seninle gecirmek istiyorum.

Beraberce yukari cikarlar. Geceyi birlikte gecirirler. Ertesi gun adam yine randevuevine gelir.

Samantha ile gorusmek istiyorum.

Beyefendi baska kizlarimiz da var.

Umurumda degil, Samantha ile gorusecegim.

Samantha gelir :Yine mi sen!

Evet.Geceyi seninle gecirmek istiyorum.

Yalniz fiyatimi hatirliyorsun degil mi? Bin dolar.

Hic onemli degil. Ben geceyi seninle gecirecegim.

Birlikte yukari cikarlar,o geceyi de beraber gecirirler.Ertesi gun,ayni adam, ayni randevuevi:

Merhaba, Samantha ile gorusmek istiyorum.

Samantha asagi iner:

Tanrim, yine mi! Bak, devamli musterilere indirim falan yapmiyorum. Fiyatim ayni, bin dolar.

Onemli degil. Geceyi seninle gecirmek istiyorum.

Yine yukari cikarlar. Islerini bitirdikten sonra:

Benden bu kadar hoslanman cok guzel ama anlayamiyorum. Uc gece ustuste bana bin dolar odedin. Nerelisin sen?

-"Tel Aviv."

Tel Aviv mi? Benim kizkardesim de Tel Avivde yasiyor.

-"Biliyorum, sana getirmem icin bana üçbin dolar verdi.."

ya yuh be ben 10 mesaj arka arkaya attım dıe ban yemısıtm sen 52 tane yanı yuh be kkardesım

Atesli bir ask gecesinden sonra, Pinokyonun kiz arkadasi sikayet etmis..

-"Bir daha seninle sevismeyecegim.. Fena halde tahris ediyorsun.. Içime kiymiklarin saplaniyor."

Pinokyo dogru babasi Gepettoya kosmus..

-"Bir çare bulmazsan derdime hiç kiz arkadasim kalmayacak" diye.

-"Çare basit" demis Gepetto..Sana sadece bir parça zimpara kagidi lazim.."

Aradan birkaç hafta geçmis. Gepetto Baba Pinokyoya rastlamis yolda..

-"Nasil gidiyor, kizlarla hayat simdi?" diye sormus.

-"Kizlar mi?" demis Pinikyo.

"Kizlara ihtiyaci olan kim?.."
Padisah birgun bir ferman yayinlayarak o haftaki cuma namazinda orada yasayan herkesin bulunmasini zorunlu kilmis. Dort bir yana haber salinmis ve cuma vakti gelmis. Bizim Temel disinda butun ahali cumaya katilmis. Ertesi gun padisah sadrazami yanina cagirip sormus:

-Dunku cumaya ahaliden katilmayan var mi ?

- Evet efendim, bir kisi katilmadi. Temel.

- Tez getirin o deyyusu karsima

Temeli bulup yaka paca padisahin huzuruna cikarmislar.Padisah,Temel ve Sadrazam kaldiginda Padisah sormus,

- Soyle bakalim neden gelmedin dunku cuma namazina ?

- Cok onemli bir isim vardi padisahim

- Himmm demek onemli bir isin vardi. Oyleyse sana olmeden once uc dilek dileme hakki taniyorum. Soyle bakalim ilk dilegini.

- Yok padisahim ben en iyisi dilek dilemeyeyim siz beni oldurun.

- Dile lan deyyus cabuk adami cileden cikartma.

- Peki. Eeee sey padisahim. Ben sadrazamin karisina hastayim, madem oyle olmeden once bir yatsam onunla.

Tabi bunu duyan sadrazam olaya siddetle karsi cikmasina ragmen, padisahin "Bosver takma kafana nasil olsa olecek" gibi sozlerinden
sonra istemeye istemeye razi olmus. Ardindan sira ikinci dilege geldiginde Temel de yine ayni naz ve padisahin azarlamasi. Sonunda

Temel ikinci dilegini soylemiş.

- Eeee sey padisahim ben sizin kariniza da hastayim,olmeden once onla da...

- Ne diyorsun lan sen (falan padisah kopurmus)

Tabii bu kez de sadrazam telkinde bulunmus ve Temel Padisahin karisiyla da... Veee sira gelmis ucuncu dilege

- Soyle bakalim su ucuncu dilegini de bitirelim artik su isi.

- Yok padisahim soylemeyeyim, ilk ikisini soyledim ama bunu nasil soylerim bilmiyorum.

Ilk ikisinden daha kotu ne olabilir ki diye dusunen padisah kizarak

- Oglum soyle bak iskence yaptiririm, soyletirim

- Peki efendim, demis Temel ve devam etmis,

- Ben sadrazamla size de hastayim.

Ardindan kisa bir sessizlik ve Sadrazam :

- Padisahim ben sanki Temeli namazda gorur gibi oldum. Hatirliyor gibiyim.

Padisah :

- Nasil hatirlamazsin lan essoglu essek yanimda oturuyordu.!

Bir gün dagda gariban bir çoban zengin agasinin yüzlerce koyununu
otlatirken yanina birisi yaklasmis. Temel:

- Hey hemserim kolay gelsin. Sana burda kaç koyun oldugunu söylersem

banabir koyun verirmisin. Gariban çoban biraz düsünmüs ve aklindan

"Ulan ben bile burada kaç koyun oldugunu bazen sasiriyorum bu adam nerden bilecek demis" ve Çoban:

- Tamam bilirsen al bir tane koyunu götür. Temel:

- Tam 548 koyun var. Çoban:

- Hemsehrim dogru bildin. Bir koyunu al götür.

Tabi o adam gitmis
koyunlarin arasina dalmis ve en irisini sirtlamis götürürken çoban
seslenmis.

Çoban: - Hey...! dur bakalim bende senin nereli oldugunu bilirsem koyunu geri
birakacak misin. Temel kabul edince coban:

- Sen Trabzonlusun.

- Peki nereden anladin?

- 548 tane koyun içinden davar köpegini sirtlayip götüren Trabzonludan baskasi olmaz da ondan

____________________________________________________-

Adamin birinin japonyaya yolu dusuyo. İsini hallediyo gece oluyo diyo ki hadi geldik ta buralara bi capkinlik yapalim diyo...

iste resepsiyona bildiriyo durumu... hemen aninda cook enfes ilik gibi bi gey$a geliyo... tIk tIk tIk...basliyolar...kadin bi ara cangcingcong diye baariyo...adam da dusunuyo

-"ulan kariyi acayip yaptim" kendiyle gurur duyuyo... Ertesi gecede durum ayni. Yine baska bi gey$a yine tIk tIk tIk. fakat bu geysada ayni bir ara yine cangcingcong diye baariyo...

adam yine mukemmel hallettim diyo. Neyse amcamiz ertesi gun golf sahasina gidiyo..

bi arkadasi cagirmis. Arkadasi diyo ki gel beraeber oynayalim. Adam diyo ki ben hic anlamam. Gel gel ogrenirsin diyor. Basliyolar adam bizimkine acikliyo...

-"Bak su topa vur ve su delige atmaya calis"

adam bi vuruyo. Tesaduf ya tak diye top delige giriyo...Orda bulunan butun seyirciler cangcingcong diye baariyo. Adam diyor:

-"ben anlamam. Ne demek istediler cangcingcong diye ?"

Adam da bizimkinin suratinabakiyo ve

"Yanlis delik" diyo..

Bir gun bir cocuk ve babasi taksi ile bir yere gitmektedirler.Cocuk tabi merakli her onune geleni babasina sorar. Cocuk caddenin kosesinde bir kadin gorur ve babasina soror :

-Baba bu ne ? baba bu ne ? Babasi cevap verir:

-Oglum , o is kadini is yapar..

Tam bu sirada taksici arkaya doner ve derki :

-Oglum baban sana yalan soyluyo , o ****** , onu düzersin.

Baba hic bir sey demez ve bizimkiler yola devam ederler. Iki cadde sonra cocuk kosede bir adam gorur ve babasina sorar:

-Baba bu ne ? baba bu ne ? Babasi cevap verir:

-Olum o is adami is yapar. Taksici yine arkasini doner ve derki :

-Oglum baban sana yalan soyluyo ,o pezevenk , o ****** satar.

Baba yine sabreder ve susar ve yola devam ederler. Iki dakka sonra bizim oglan kosede bir ev gorur ve sorar:

--Baba baba bu ne ? Babasi ogluna cevap verir :

-Oglum orasi is hani, orda ablalar, amcalar is yaparlar.

Taksici buna da atlar ve derki :

-Oglum baban sana yalan soyluyoo , orasi kerhane , orda o ******lari düzersin...

Bizim baba yine "Yaaa sabir " der ve yola devam ederler. Oglan 10 dakka gectikten sonra yolun kenarinda misket oynayan iki uc tane cocuk gorur ve babasina sorar :

-Baba bu ne bu ne ?

Sonunda bizim baba ogluna cevap verir:

-Oglum onlar ****** cocugu , buyugunce taksi soforu olucaklar

iki kadin dertlesiyormus...

- Sorma hayatim demis biri, basima oyle bir felaket geldi ki, anlatilir gibi degil.

- Hayrola, ne oldu?..

- Kocam yuzde 100 iktidar kaybina ugradi. Seks hayatim tamamen sona erdi.

Lafi oteki kadin almis

- Guzelim demis, sen gene de haline sukret!..

Ya benim durumum?..Benimki yuzde 300 iktidar kaybina ugradi!..

"Yuzde 300" lafini duyan birinci kadin itiraz etmis:

-Hic oyle sey olur mu ayol? Yuzde 100 kaybi anlarim da, yuzde 300 kayip nasil

olur?

ikinci kadin anlatmis:

-Benimki gecen gun merdivenden iniyordu... Birden ayagi kaydi, yere dustu. Hem parmagini kirdi, hem dilini isirdi!

Hımbıl bir herif barda oturmus sıkkın bir yuzle bira icip duruyor.

Yanindaki sormus:

- Dostum senin sıkkın bir halin var..

- Evet, demis adam, karım canımı sikiyor.

Hangi yarisa girsek beni yeniyor. Jogging, bovling, tenis, bezik. Aklina ne gelirse...

- Sana bir fikir vereyim, demis oteki, karini cis yarisina davet et bu defa mutlaka sen kazanirsin.

Himbil adam sevincle evin yolunu tutmus. Karisina

-"Var misin bu yarisa?" diye sormus.

-"Varim" demis kadin. İcebildikleri kadar bira icmisler ve gecenin karanliginda yarismak icin bahceye cikmislar. Once hanimefendi cisini yapmis. Soyle bir metre kadar bir uzakliga ulasmis. Sira adama gelmis. Tam baslayacak:

- Yooo, demis kadin...

- Niye ne oldu?

- Elleri kullanmak yok...

Afrikada bi colde fransiz lejyonerleri var. Neyse bu karargaha bi komutan atanmis.

Herif cevreyi gezerken falan bi bakmis bi deve.

Yanindaki askere sormus

-"Bu deve ne ise yarar?"

Asker de

-"Onu cinsel ihtiyaclarimizi gidermek icin kullaniyoruz "demis.

Komutan kizmis tabii.Kaldirin sunu ortadan cabuk.Bi askere yakisir mi hic boyle bisey.Kimse kullanmicak bu hayvani bi daha falan demis.Askerler kaldirmislar bi ahira hayvani.Gel zaman git zaman, bir ay iki ay.Komutan tabii dayanamamaya baslamis.Bakmis olcak gibi diil, bi deneyeyim demis.Gitmis aksam vakti ahira..ama deve de cok yuksek..

alttan almis olmamis, ustune cikmis, yavas yavas kayayim demis olmamis,oyle denemis olmamis boyle olmamis..en sonunda zorla bi pozisyon bulmus ve becermis.Ama icinden de bu is boyle olmuyodur, mutlaka bi teknigi vardir demis. Ertesi gun bi askeri cagirmis ve sormus:

-"Ya, siz bu deveyi nasil kullaniyordunuz cinsel ihtiyaclarinizi karsilamak icin??"

Asker cevap vermis:

-"Çok kolay komutanim, burdan 10 mil otede bi genelev var,azinca atliyoz deveye oraya gidiyoz,isimizi gorup geri donuyoruz!!"

Kadinin biri doktora gider. Doktor bey ben bir turlu sekse doyamiyorum der.

-Kızım o zaman evlen der.

-Fakat doktor ben evliyim.

-O zaman bir dost bul.

-Benim dostum da var doktor bey.

-O zaman bir tane daha bul der.

-Fakat doktor benim 10 tane dostum var der.

-Kızım o zaman sen hastasin.

-Haklisin doktor bey ben hastayim, onun ici bana hasta olduguma dair bir rapor ver kocama gostereyim ki bana "sen ******sun" demesin.

Temel 1 sene çalismis bir alet yapmis. Alet bir karis sopa ucundada bir jilet ve bir peynir. bunu Ankaraya götürmüs tescilletmek için. Demisler bu ne Temel anlatmis fare kapani. Fare sopanin üstünden gelecek peyniri yerken boynu kesilecek demis.

Herkes demiski kesmenin olabilmesi için hareket lazim demisler ve Temel gitmis. 1 sene sonra gelmis ayni alet ucunda peynir yok bu nasil çalisir demisler. Fare gelecek peyniri göremeyecek nerden benim peynirim deyip kafasini sallarken boynu kesilecek demiş.

Herkes habire esini aldatiyormus. Ancak dini inanislari geregi her seferinde de Kiliseye gidip gunah cikariyormis. Kilisenin rahibinin canina tak etmis. Nasil etmesin ki, her gelen ayni seyi anlatiyor

"Rahip efendi dun gece falanla yattim."

Bakmis rahip bu is boyle gitmeyecek. Gelenlere

-"Bundan boyle yattim lafini kullanmayin, ayip oluyor, onun yerine dustum deyin, ben anlarim geregini de yaparim" demis. Boylelikle laf yayilmis, artik gunah cikarmaya giden herkes "yattim" yerine "dustum" demeye baslamis. Derken rahip baska kilise gonderilmis, yerine de genc bir rahip atanmis.

Genc rahip de hergun gunah cikariyor dogal olarak. Tabii eski rahibin "dusme" sifresinden haberi yok. Gelen herkes de "dun gece dustum" diyor. Genc rahip buna bir cozum bulunmasi gerektigini dusunerek dogru Belediye Baskani na gitmis. Demis ki :

-"Baskan bey su kasabanin yollarini yaptirsaniz artik."

Baskan sasirmis -"Hayrola ne oldu?"diye sormus.

Rahip : -"Ne olacagi var mi?" demis

-"Her gunah cikarmaya gelen dustugunu anlatiyor."

Belediye Baskani sifreyi bildigi icin gulmeye baslamis. Bunun uzerine genc rahip atilmis :

Gulmeyin oyle, bu hafta icinde kariniz bile uc kere düşmüş demis.

Plajin bol adaleli yakisiklisi, bir sabah dustan çikmis hayran hayran kendisini seyrederken bir bakmiski, tüm vücudu günes yanigi. Yalniz orasi süt beyazi Içine sinmemis. Onuda yakacak.

Dogru plaja itmis ,günes dogarken soyunmus tamamen kendini kuma gömmüs. Heryer kumun altinda Orasi disarda.. İki ihtiyar hanimefendi , sabah yürüyüsüne çikmislar erkenden Ellerinde baston Birden kumdan disari çikmis seyi gormusler Biri etrafinda dolasmis. Bastonu ile orasina burasina dokunmus. Sonrada arkadasina dönmüs..

Dünyanin adaleti yok demis

Nasil Yani demis öteki

Nasil Olacak demis yasli kadin Bak simdi bu nesne varya bu nesne:

10 yasimdayken merak ettim

20 yasimda tanistim.

30 yasimda hoslanmaya basladim.

40 yasimda pesine düstüm.

50 yasimda satin alir oldum.

60 yasimda bulmak için adaklar adadim

70 yasimda unuttum...

Ve bastonu ile dokunarak bir daha isaret etmis

-"Simdi 80 yasindayim, bu allahin belasi sey kumda bile yetismeye baslamis ama benim egilip dokunacak halim bile yok".

Sarışın Cok guzel bir genc kadin bir gece klubunde stiptrizci olarak is bulmustu. İlk kez sahneye cikacagi icin cok heyecanliydi. Ancak isiklar uzerinde parlar parlamaz oyle bir alkis tufani koptu ki, heyecani hemen yatisti. Uzerindeki elbiseyi cikardiktan sonra, alkislar biraz azaldi. Coraplarini cikardiktan sonra ise alkis seslerinde biraz daha azalma oldu. Sutyenini cikardiginda salondan tek tuk alkis sesleri geliyordu.Nihayet,uzerinde kalan son giysi parcasini da cikarip atti. Artik salon dan tek bir alkis sesi bile gelmiyordu.

Vucudunun guzelliginden son derece emin olan yildiz adayi saskinlik icerisinde on masada oturan bir adama yanasarak sordu.

-"Sey acaba vucudumu begenmedinizmi?"

Adam heyecandan soluyarak:

-"Nereden cikardiniz bunu?" dedi.

-"Ne bileyim. Ben soyundukca alkislar kesildide."

-"Tabi kesilecek.İnsan tek elle nasil alkis tutabilirki?"

-"Hey,Ben bir vibrator alacaktim."

Satici gayet rahat, -"Vibratörler karsi duvarda hanimefendi.

Siz seçin begenin, ben begendiginizi getiririm." der.

Kadından terler bosanir, kizarir, bozarir en nihayetinde,

-"O zaman,şu kirmizi olani istiyorum."

Satici derin bir nefes alip sabirla:

-"Hanimefendi, Vibratörler yangin tüpünün sagindakiler..."

_________________________________________________________-

2 adam Akmerkez de karilarini kaybetmis hararetle ariyorlarmis. Ortada kosusturup dururken birbirlerine çarpmislar. Ne oluyor birader demeye kalmamis, birisi:

-"Kardes kusura bakma karimi kaybettim de onu ariyorum" demis. Digeri

-"Sende kusura bakma ama bende karimi ariyorum" demis.

Adamlardan birinin aklina bir fikir gelmis ve

demis ki:

-"Arkadasim madem ikimizde karilarimizi ariyoruz, karilarimizin tipini birbirimize tarif edelim ve ayri ayri yerlerde aramaya baslayalim. Eger rastlarsak saat 4‘te Mac Donalds ‘in önüne gitmesini söyleriz demis. " Digeri tamam demis ve baslamis karisini tarif etmeye:

-"Benim karim sarisin, mavi gözlü, 25 yasinda, 1,75 boyunda, 60 kg, topuklu beyaz ayakkabi ve kirmizi mini etekli tek parça elbise giyiyor" demis. Ve diger adama

-"Senin karin nasil biri?"diye sormus.

Diger adam : -"Siktir et benimkini seninkini ariyalim

Cok atesli bir homo ucaga binmis. Uzun bir ucus yapiliyormus. Yemek sonrasi ucagin ici karartilip uyku moduna girilince, "homo" yanindaki adama asilmaya baslamis. Adamin da cani istiyormus ama yakalanirlar diye cekiniyormus. Homo yanindakine

-"Hadi her taraf karanlik, herkes uyuyor bir sey olmaz" demis.Bunu ispatlamak icin ayaga kalkmis:

-"HOSTES, BANA BIR CAY" diye bagirmis. Hic kimseden ses seda yok.

-"Bak Gordun mu herkes uyuyor" ve adami ikna etmis. Bunlar islerini gormusler ve kahvalti zamani gelmis, hostesler servise baslamislar. Arkalarda oturan yasli bir adama sira gelince hostes adamin cok sikintili oldugunu gormus.

-"Ne oldu beyefendi?" demis.

Yasli adam : -"Hostes hanim, basim catliyor, sabaha kadar gozume uyku girmedi" demis.

Hostes : -"Ama beyefendi neden daha once soylemediniz, size hemen bir agri kesici verirdik" demis.

Yasli adam : -"Yok canim, baska bir yolcu bir cay istedi, herifi sabaha kadar becerdiler, ben agri kesici istesem kim bilir ne olurdu?"

Hizmetçi kadın evde temizlik yaparken sıra yatak odasına gelmiş. Yerde kullanılmış bir prezervatif bulmuş ve hayretle incelemeye baslamış. Tam bu sırada evin hanımı kendisini görmus ve :

-Hayrola, ne oldu.

-Hiç hanımım bu nedir?

-Canım sen evli değilmisin?

-Evliyim.

-Peki sen kocanla seks yapmıyormusun?

-Yapıyorum, yapmasına da boyle derisi soyuluncaya kadar değil.

Temel birgün denize gider, soyunur elbiseleri sahilde birakir.

Çirilçiplak girer denize epey yüzdükten sonra döner gelir sahile bakar elbiseler yok. Çaresiz bir eli önde bir eli arkada adem gibi eve gider. Yolda yasli birisi görür sorar usagim bu ne hal Temel durumu

anlatir, Adam: -Ula salak usagim yüzünü kapat oni kim taniyacak.

_______________________________________________-

Hatun bir kumbara ile kocasinin yanina gelmis. Demis ki:

-"Sevgilim,bundan sonra her sevismemizde bu kumbaraya bozuk para atarsin. Boylece hem bir miktar tasarruf saglariz, hemde sevismelerimizin periyodlarini gorebiliriz"

-"Peki" demis adam. Baslamislar her sevismelerinde kumbaraya bozuk para atmaya. Kumbara gittikce dolmus, dolmus. Gun gelmis acmak gerekmis. Adam bi acmis kumbarayi. Bakmiski bi suru bozuk paranin icinde bikac tane de cok sifirli banknotlar var. Sormus:

-"Ne bunlar? ben hep bozuk para atiyordum? Bunlar nerden geldi yahu?"..

-"Eee, kocacim, herkes senin gibi cimri diil ki!..".

Evin oglu odaya girer ve Babasina

- Babacigim bugun ilk defa cinsel iliskiye girdim der

babasi mutlu bir sekilde

- Bu cok guzel oglum gel oturda anlat bakalim der

genc yanit verir : - Anlatayim da baba oturamiyorum

Adam plajda vucut gelistirme calisirken kendisine dogru iki genc kizin geldigini gorur, ve poz vermeye baslar. Ayaga kalkar pazilarini gostererek

-"İste bunlar 10 kg dinamit" der, kizlar

buna bayilirlar. Adam sonra gogus kafesinde ki kaslarini cikartir ve

-"Bunlar 20 kg dinamite bedel" der,kizlar ciglik atmaya baslamistir. Kizlarin bu halini goren adam iyice kendini kaptirir ve bacak kaslarini da gostermeye karar verir, ve sag bacaginda ki kaslari cikartir ama oyle sisir ki aniden mayosu duser.

Kizin biri oburune doner ve bagirir :

-"Aman kacalim bak sigorta teli cok kisaymis

Savas sirasinda erkeklik uzvu kopan bir askere, fil hortumundan bir yapay organ takildi. Savas bittikten aylar sonra askerle becerikli estetik cerrah karsilastilar.

Doktor sordu:

-"Nasil,memnunmusun. Yapay aletin iyi is goruyor mu? "

Adam cevap verdi:

-"Cok memnunum doktor. Hanimlara karsi gorevini fevkalade yapiyor. Yaniz bir sikayetim var. Mesela sinemada yanimdaki koltukta oturan biri findik fistik yiyorsa, kendiliginden uzanip butun cerezleri kapiyor."

-"Olsun Alt tarafi cerez parasi odersin olur biter."

-"Ama doktor" dedi adam. "Cerezleri almakla kalmiyor.Hepsini kicima sokuyor."

__________________________________________________________--

Teftişe çıkan nöbetçi çavuş kuytu bir yerde erlerin kuyruğa girip sırayla bir varile dayandıklarını görür ve şiddetle

-"Ne yapıyorsunuz orada" der. Askerler, sırayla varil siktiklerini söylerler. Çavuş pantolonlarını çözüp varile sikini sokar.O ne gerçekten bir yerlere çok tatlı bir şekilde giriyor. O günden sonra bir hafta boyunca çavuş kuyruğa girip varili siker.

8.gün sıra kendisine geldiğinde bir bakar ki siki boşluğa girmiş. Askerlere döner,ne oldu niye boş dercesine kaş göz işareti yaptığında,

erler hep bir ağızdan

-"Komutanım varilin içine girme sırası sizde" derler.

Adamin biri yalnizlik çekiyormuş cani sıkılınca başlamiş 31 Çekmeye Çekerken tam heyecandan nasil hizli yapti ise Siki kopmuş elinde kalmiş. Hemen Sikini cebine koymuş doğru hastaneye koşmuş. Doktora heycanla durumu anlatmiş ve sikini yerine dikmesini soylemiş.

Doktor hayretler içinde peki nerede sikin diye sormuş adam cebimde aliver demiş. Doktor adamin cebine elini sokmuş.

Bakmiş adama hani burada sik yok tadelle var demiş:

Adam: - "desene yolda gelirken yanlişlikla yarraği yedik" demiş.

____________________________________________________-

Almanyadan geldigi ilk aksam ailesiyle ve yeni evlendigi karisiyla hasret giderir, yemek yerler ve yatmak icin odalarina cekilirler.Bir ara babasi yeni evlilerin odasinin onunden gecerken sesler duyar ve istemeden aralik durumda olan kapidan iceri bakar.

O ne! ogluyla gelini bir yatagin uzerinde bir yerde, bir duvara dayali vaziyette boyuna sikisiyorlar. Babasi hayretler icerisinde uyumak icin odasina gider. Sabah olur.Baba kahvaltida ogluna :

-"Yahu oglum dun gece istemeden sahit oldum napiyordunuz,nasil yapiyordunuz oyle" der.

Oglu piskin bir tavirla : -"Eee baba bu bizim stilimiz" der.

Bir sure sonra ogul tekrar almanyaya gider. bir hafta sonrada babasindan telgraf gelir.

-"Ben baban STOP. Anan mefta STOP. Stilini sikim STOP.."..

Temelin inegi hastalanmis. Komsusu Cemale gitmis.

- Ula inegun hastalandugunda ne vermistun?

- Tuz ruhi...

- Eyi......

Temel ertesi gun kosa kosa geri donmus...

- Ula inegum oldi...

- O zaman benimci de olmisti...

Bizim yedikuleli Baryama sayısaldan büyük ikramiye vurur. Baryam parasını alıp evine son model bir mersedesle gider. Baryamın altındaki mersedesi gören karısı

-Tebe baryam nerden bulmuşsun bu arabayi?

-Sorma be hatun sayısaldan büyük ikramiye bana vurmuştur onunla almışımdır bu arabayı

-Tebe doğrumu söylersin baryam öyleyse ben bu akşam sana iyi bir muamele çekeyimde benim şu kollarımı bilezikle doldur beyav

-Olur hatun neden olmasın.

Hanımı bir güzel muamele çeker ve baryam ertesi gün hatunun kollarını bilezikle doldurur. Hatun da direk kız kardeşinin yanına gider,bilezikleri gören baldız hatuna

-Tebe nerden buldun bunca bileziği? der. Hatunda anlatır olayı

-Tebe oyleyse bende gidip enişteyi tebrik edeyim der ve gider baryamın yanına

-Tebe enişte tebrik ederim büyük ikramiye sana vurmuştur gelsana iyi bir sakso çekeyimde bir iki bilezikte bana al beyav olur baldız neden olmasın."

der ve alır baryamın malzemeyi eline ve

-Tebe enişte senin alet bok kokar be yav

-He baldız az ön ce bacanak yanımdaydı motosiklet istedi bende kıramadım neyapayım be yav.

_________________________________________________-

Genç kız kasabaya yeni gelmişti. Gideceği sokağı bir türlü bulamıyordu. O sırada yanından geçen bisikletli delikanlıdan rica etti.

- "Beni 63.caddeye bırakabilirmisiniz?"

Delikanlı tabi der ve kızı önüne alarak gideceği yere kadar götürür. Kız tam inerken çocuğa döner ve :

- "Çok enayiymişsin. Ayağımda donum yoktu", der

Delikanlı hiç umursamadan cevap verir:

- "Sen öyle zannet. Bu bisiklet kız bisikleti. Sen bi saattir neyin üzerinde oturduğunu zannediyorsun

Yeni evli iki çift gerdek gecesi sevişmek için hazırlanırken kadın birden eşine

- "Yapamayacağım", der.

Eşi sebebini sorduğunda

- "Bu papağan bana bakarken rahat davranamıyorum", yanıtını verir. Bunun üzerine adam papağana doğru yönelir. Papağana

- "Şimdi arkanı dön. Eğer bizim tarafa dönecek olursan senin ananı mikerim" der.

Bunun üzerine papağan arkasını döner. Karı kocanın işi biter, sabah olur. Papağanın arkası hala dönüktür. Çift ise balayına gitmek için
valizlerini toplamaya başlarlar. Fakat son bir parça valize sığmamaktadır. İçeride şu diyalog geçer:

- "İttir ittir..."

- "Olmuyor ittiriyorum."

- "Biraz daha zorla, girdi girecek."

- "Dayanamayacağım, gücüm kalmadı."

- "Ha gayret, sık dişini, az kaldı giriyor."

- "Yok bu böyle olmayacak.Ben en iyisi gardolabın üstüne çıkıp oradan atlayiim, belki o zaman girer."

Bunun üzerine papağan arkasını dönerek

- "Valla diil anamı, sülalemi mikseniz bu pozisyon kaçmaz..."

--------------------------------------------------------------------

Adamin biri evcil maymunu ile bi bara gitmis. Bi içki ismarlamis, o sirada da maymun paso ortalikda dolasip eline ne geçirirse agizina atiyomus. Son olarak bilardo masasindaki bi topu mideye indirince barmen bagirmaya baslamis.

-"Yaw naapio bu hayvan bilardo topumu yedi". Adam da

-"Yaw o yer paso,parasi neyse veririm." demis. Parayi verip çikmislar.A radan bi hafta geçtikten sonra maymunlu eleman yine gelmis. Yine bi içki ismarlamis. Bu arada maymun da barda duran eriklere elini uzatmis. Barmende bi yandan seyrediyomus. Maymun önce erigi dötüne sokmus sonra çikarip aazina atmis. Barmen adama dönüp

-"Bu ne yapti simdi" demis. Adam:

-"Senin su bilardo topu olayindan sonra herseyi ölçüp de yiyor."

------------------------------------------------------------------

Adamin biri bir bankaya girmis ve bankadaki görevli kadina :

-"*mina kodumun bankasinda boktan bir hesap açtirmak istiyorum " demis.
Kadin bir anda böyle bir laf beklemedigi için sasirmis ve afallamis...

-"Afedersiniz anlayamadim tekrar eder misiniz ?" demis.
Bunun üzerine adam :

-"..ina kodumun bankasinda boktan bir hesap açtirmak istiyorum " demis tekrar, kadin çok bozulmus ve :

-" Aman beyfendi sözlerinize dikkat edin lütfen ve lütfen ne istediginizi kibarca söyleyin" demis.

Neyse adam da hiçbir degisme yok ayni lafi tekrar tekrar söylemis. En sonunda bankodaki kadin dayanamamis ve

-"Ben sizi müdürümün yanina götüreyim derdinizi ona anlatin" demis. Müdürün yanina gitmisler adam gene ayni sekilde müdüre istegini iletmis. Müdür

-"Beyfendi elemanim son derece hakli bu sekilde konusursaniz korkarim size yardimci olamayacagim, lütfen bu sekilde konusmanizin nedenini anlatir misiniz?" demis.

Bunun üzerine adam :

-"Azina siçtimin sayisal lotosundan en büyük ikramiye bana çikti ve bunu ..ina kodumun bankasinda boktan bir hesap açtirarak degerlendirmek istiyorum" demis.

Bu lafi duyan müdür eliyle bankadaki bayani isaret ederek yüksek sesle adama

-" VE BU ****** SIZE YARDIMCI OLMUYOR HAA..?"

_-------------------------------------------------------

İki Yahudi kadın lokantaya gidiyor.

1. kadın kendine etli bir yemek söylüyor. Bunun üzerine 2. kadın şöyle bir konuşma başlatıyor.

-"İnanırmısın ben vejeteryan oldum. "

1.kadın : -Nasıl yani?

2.kadın : -10 yıldır vücuduma dirhem et girmemiştir .

1.kadın : -Ne yani Alexin ki sebzediir ?

________----------------------------------------------------------
Temel, Dursun, Cemal suyun altında en çok kalma yarışması yapıyorlarmış. Dursun 15 dakika, Cemal 10 dakika durmuş çıkmışlar. 10 saat olmuş 20 saat olmuş Temel in cesadi karaya vurmuş. Daha sonra Fadimeye baş sağlığı dilemişler.

-"Üzülme" diye teselli etmek istemişler.

Fadime: -"Önemli değil yarışı kazandı ya önemli olan o" demiş.

Iki falci kadin fal bakmak icin bir koye gider. Derken hava kararir. Kadinlar korkmaya baslar. Koyun alt mahallesindeki ilk eve misafir olular. Yemekler yenir ,fala bakılır.I yice gece olmaya baslamistir. Ev sahibi karisina

- "Kari kari kalk daha inek var sagilacak , bulasik var yikanacak, misafir var sikilecek.." der. Bunlari duyan kadinlar alelacele evi terk eder bu seferde koyun en ust mahallesindeki eve konuk olurlar. Sohbetler ilerler. Kadinlardan biri ilk ev sahibinin karisina soylediklerini anlatmaya baslamistir ki ikinci ev sahibi

-"Lan o amina koydumun ogluda zaten sikemediklerini hep bana gonderir.. "

------------------------------------------------------------

Adamın biri sabah uyanınca o gün 87 yaşında olduğunu hatırlamış. Yavaş yavaş yataktan kalkarken gözü ayaklarına ilişmiş

-"sevgili ayaklarım. Bugün 87 yaşına girdik. Bu kadar sene beni istediğim yere götürdünüz, sizlere çok teşekkür eder, nice seneler dilerim."

Sonra dizlerine dikkat etmiş

-"Sevgili dizlerim, bugün 87 yaşına girdik. Bu kadar sene beni taşıdınız, bükül dedim büküldünüz. Sizlere çok teşekkür eder, nice seneler dilerim"

Sonra gözü biraz daha yukarı kaymış

-"Eee emektar" demiş. "Eğer sende yaşasa idin bugün bizimle beraber 87 yaşına girmiş olurdun

----------------------------------------------------------
Turkun bir tanesi uzak doguya tatile gitmis ve donuste cocuklarina bir hediye almak istemis.

Bir de bakmis bir kosede sincap satiliyor. Hosuna gitmis ve almis. Hava alanina gelmis, kontrol esnasinda gorevliler sincapi bulmuslar ve gecis icin asi ve izin gibi belgeler olmadigi icin ucaga alamaycaklarini soylemisler

Bizim Turk dusunmeye baslamis. Tam havalimaninda gezinirken bi bakmis salvarli bir adam. Anlamis turk oldugunu ve

-"Hemserim, senden bir ricada bulunabilirmiyim. Bir sincabim var ve evde
cocuklarima hediye gonderecem fakat ucaga alamiyorum. Senin salvarin icine atsak..."

Adam olur demis. Neyse ucaga binmisler, Derken adami bir ter basmis, yerinde duramiyor.

Bir ara salvarin bagini cozmus, kıt diye hayvanim boynunu kirmis.Sincabin sahibi hiddetlenmis:

-"Be adam sen naptin, hayvani oldurdun!!."

Adam:

-"Tasaklarimi findik zannetti kirmaya calisti bisi demedim, Arkami yuva zannetti girmeye calisti bisi demedim ama findiklari yuvaya tasimaya calismadimi dayanamadim!..."

Kadin süslü püslu masayi hazirliyor kocasi ic camasirlariyla dolasiyor.

Kadin:

-Pantalonlarini bari giyseydin , misafirler her an gelebilirler.

-Olsun. Bacaklarimin ne kadar zayif oldugunu gorsunler ve bana iyi bakmadigini anlasinlar.

-O zaman donunuda cikar sana iyi bakmam icin bir neden var mi anlasinlar..

---------------------------------------------------------------
Kaptan pilot uçagi kaldirmis, Amerikaya uçuyorlarmis. Yolculara gereken anonsu yapmis ve fikra o ya, anonsu kapatmayi unutmus.

Uçagi otomatik pilota baglamis ve sööle gerindikten sonra kendi kendine konusmaya baslamis.

-"Oohhhh bee, gidip sööle güzel bi siçayim, sonra da hostesi güsseellll bikeyim demis."

Tabi bütün yolcular duymus. Hostes durumu kurtarmak, pilota haber vermek için tam kosacakmis ki, birinin valizine takilip düsmüs.

Adamin biri hostesi yerden kaldirirken

-"Acele etme bacim herif önce siçacak" demis

-----------------------------------------------------------
Mykanos Adasinin Papaz efendisi pazar vaazinda cehenneme gitmemek icin islenmemesi gereken gunahlari anlatiyor.

Birincisi oldurmeyeceksin, calmayacaksin, zina etmeyeceksin..

-"En buyuk gunah ise, oglanciliktir" diyor..

-"Yunanlinin zaten bu konuda adi cikmis..

Bu gunahi zinhar islemeyin.. Eger islerseniz bilin ki.."

Bir nefes alip anlatiyor papaz efendi bu gunahin kefaretini.

"Obur dunyada Sirat Koprusu var ya, Sirat koprusu..Iste bu kopruyu gecerken becerdiginiz butun erkekleri sirtinizda karsi tarafa tasiyacaksiniz.. Ona gore.."

"Yandik ki ne yandik.. Bugune dek en az yuz erkek becerdim ben" diye mirildaniyor Todori, yanindaki arkadasinin kulagina..

"O kopruden gecerken sirtimda yuz adami nasil tasirim?.."

"Dusundugun seye bak" diyor, arkadasi...

"Olmeye yakin verirsin birine, binersiniz hep beraber onun sirtina.."

Çapkın bir sürücü çok güzel bir otostopçu kızı arabasına alır. Yolculuk bir ağaca bindirmekle son bulur. Yoldan geçen bir köylü kaza yerine gelir ve sürücüye:

-Ucuz atlatmıssınız. Arkadaşınız da öyle.

Kız çayıra fırlamış ama sapasağlam. İki büklüm sürücü ağlamaya başlar.

Adam:

-Evet o sapasağlam ama ben değilim. Gidin bakalım elinde tuttuğu ne?

----------------------------------------------------------------

Kalabalık bir IETT belediye otobüsünde kadının biri haykırmış:

-Terbiyesiz adam ,yeter artık!

-Aman bayan ne oldu ki?

-Daha ne olacak geçtin arkama. Taksim den beri ayıptır be!

-Efendim yanlış anladınız herhalde. Bugün aybaşı.Maaşımı aldım, cebimde o var. O dokunmuş olacak.

-İyi de, Taksimden Şişliye gelene kadar maaşına zam mı geldi?

İki Travesti yolda karşılaşmışlar. Biri diğerine sormuş:

-Nasılsın dostum işlerin nasıl?

Öbürü cevap vermiş:

-Sorma kardeş işler o kadar yoğun ki osurmaya vaktim yok...

_----------------------------------------------------------------
Temel bi gün kahveye girmiş. Üstü başı yırtıkmış. Noldu diye sormuşlar. Temel :

-Kaynanamı gömdük.

Kahvedekiler:

-Iyi de bu halin ne?

-Biraz direndi de.

----------------------------------------------------------------
Adamın çok sevdiği köpeği hastadır. Veteriner veteriner dolaşmış çare yok, hayvancık her geçen gün biraz daha eriyor.

Derken arkadaşının biri

-"Filanca köyde nefesi kuvvetli bir hoca var" deyince bizimki çaresiz soluğu o köyde almış ve hocayı bulmuş.

-"Hocam köpeğime bir oku-üfle de iyileşsin" demiş. Hoca bir hayvana dua etmeyeceğini söyleyip adamımızı geri çevirmiş. Bizimki bozuk bir moralle giderken yolda biri

-"Hoca biraz paragözdür, anlarsın ya!" demiş.

Adamımız bir kuzu kestirip fırında pişittirdikten sonra hocanın kapısını bir kez daha çalmış. Kuzuyu gören hoca adamla köpeği içeri davet edip bir muska yazmış ve göndermiş. Adamımız daha yoldayken hayvan iyileşmeye başlayınca muskaya ne yazdığını merak edip açmış.

Muskada şunlar yazıyormuş:

-"Muska yazdım itine, nail oldum etine, tutsa da Mikime, tutmasa da Mikime."

Üc Rus kadin ogle paydosunda yemeklerini yemis sohbet ediyorlar..
Natalya:
-"Dun gece ruyamda kocamin teskilatinin soguk oldugunu gordum. Korku ile uyandim. Dokundum, baktim. Sicakti. Icim rahatladi, uyudum" demis.

Ertesi gun ogle paydosunda Alissa anlatmis:
-"Cok garip.. Dun gece de ben ruyamda kocamin teskilatinin buz gibi oldugunu gordum. Korkuyla uyandim. Hemen dokundum. Baktim sicak..Rahat rahat uyudum.."

Ucuncu gun, Natasa ise agzi burnu sismis, gozu morarmis gelmis.:

-"Ne oldu sana boyle?" diye Alissa ile Natalya kosmuslar..

-"Ben de dun gece ayni ruyayi gordum. Baktim kocamin teskilati soguk. Uyandim.. Dokundum.. Baktim gercekten soguk.Durttum kocami uyandirdim ve sordum ona.Yahu Ivan.. Niye butun erkeklerin teskilati sicak da seninkiler soguk?.."

Adamin biri is ariyomus. Cok istedigi bi firmanin gorusmelerine girmis. Sorular.. Sorular.. Sinavlar. Yetkililer de fark etmis ki herif TIN TIN. Pek bi ise yaramaz. Neyse, Marketing istermisin demisler.

-"Yok ben daha guzel.. daha kalifiye bi is ariyorum" demis..

-"Allah allah sansini zorlama.. peki Satis dusunur muydun?"

-"Yok o da olmaz, cok basit bi is o, ne var ki mal satmakta, olmaz.."

-"Pekii icinde hem sex hem de seyahat olan bi is sunsak size"

-"Iste bu yaa, bunu niye bastan soylemiyosunuz. Tam boyle bisey ariyodum. Neymis o..??"

-"Siir Gt"

Evliliklerinin ilk gecesinde soyunurken erkek:

- Bir soru soracağım ne olur doğruyu söyle, dedi.

Kadın:

- Elbette şekerim, dedi.

Erkek:

- Seninle uyuyan ilk erkek ben mi olacağım?

Kadın:

- Eğer uyursan evet, şekerim

--------------------------------------------------------------

Kadin kocasi evden gider gitmez komsusunun kocasini eve alir ve baslarlar sikismeye. Bir ara kadin offf çok kötü seninkide bana yetmiyor artik der.

Ne yapsak diye düsünürken aklina parlak bir fikir gelir.Erkege git mutfaktan kepçeyi al seninkinle beraber sok der. Adam kepçeyi alir ve isleme baslar. Kadin ohhh ya iste boyle çok iyi der.Tam bu arada kapi açilir ve kadinin kocasi içeri girer.

Manzara çok kötüdür. Herkes susmus birbirlerine bakakalmistir.Ve kizgin koca konusmaya baslar.

-"Bir daha o kepçeyle pilav yiyenin mina koyiiim

Bir gün bara süper bir kız gelir. Herkesin gözü kamaşır. Yine bizim o fıkra adamı kıza yanaşmak için bahaneler arar ve

- "Bir içki ısmarlayabilir miyim ?"

Bizim fıstık.

- "Tabi, neden olmasın."

Adam hayatından memnun, konu konuyu açar sohbet uzar, adam en nihayet.

- "Bu akşam beraber çıkabilirmiyiz?"

Yine aynı gülümseme.

- "Tabi, neden olmasın, hemen çıkabiliriz."

Bardan çıkarlar, kız kendi arabasıyla gitmeyi teklif eder.Kızın arabası muhteşem. Arabaya biner İstanbulun en gözde semtlerinden

birinde şahane bir villanın önünde dururlar. Bizim fıstık :

- "Hadi evime gelin..."

Adam gördükleri karşısında şaşkın, eve girerler. Fıstığın süper zengin olduğu kesin, evin içide göz kamaştırıcı. Bir müddet sohbetden sonra adamımız utana sıkıla...

- "Acaba bu gece benimle birlikte olurmusunuz..."

Yine o tatlı gülümseme...

- "Tabi, ama bunun bir bedeli olacak."

Adam çaresiz, iş buraya kadar gelmiş artık dönülmez.

- "Kabul, nedir bu bedel?"

Fıstık :

- "Saksafona beş milyon alırım."

Adam utana sıkıla.

- "Eh napalım, saksafonla başlayalım bakalım."

Bizim fıstık adama bir oral seks uygulaması yapar, adamcağız perişan dizleri titriyor.İş biter adam bir sigara yakıp koltuğa yaslanır

ve gecenin ilerleyen saatlerinde yaşayacaklarının hayalini kurmaya başlar.O sırada gayri ihtiyari, bizim fıstığa:

- "Yav, senin saksafonun böyleyse kimbilir yatakta neler yapıyorsun"

Bizim fıstık gayet samimi ve içten bir ses tonuyla.

- "Ah birde bende ***** olsa İstanbulu satın alırdım ya.."

--------------------------------------------------------------------------

Kamyoncuyla bir kiz evlenecekmis. Ama kizgerdek gecesinden cok korkuyormus. Caninin yanacagini dusunerek annesine danismis. Annesi de yillarin deneyimi,

-"Krem sur kizim kolay olur, canin yanmaz." demiş. Neyse,dugun gunu olmus, eglenilmis kamyoncuyu gerdek odasina atmislar.

Kamyoncu birde ne gorsun. Kiz korkudan kasiklarina, gobegine,her yerine krem surmus. Bembeyaz.

Kamyoncu, boynundan cikarmis zincirini seyine dolamis:

-"Yillardir kamyoncuyum, kaydirirsam namerdim

-------------------------------------------------------------------
Erzurumda bir aga yasarmis. Adi da Abdulkadir Veliefendioglu. Bu aganin en buyuk zevki kisin kar yaginca iseyerek kara adini ve soyadi yazmasi imis.
Aga kis olunca yaninda kahyasi ile koy meydanina gider ismini cisi ile kara yazarmis. Ve koyluler cilginca alkislarlarmis. Bu yillarca boyle surmus.Tabii aga yaslanmis prostat olmus.Yine bu cisi yaparken ismini yazmis ve malzeme bitmis.

Kahyasina donmus : - Ula haso koylu bakirlermi?

- He agam bakirler. Alkislamak icin beklirler.

- Ula ben bitmisem. Soy ismimi de sen yaz da beni kurtar.

Ve haso demiski:

-"Agam yillardir yanindayim beni mektebemi gonderdinde okuma yazma bilecem. Aha al kalemi eline sen yaz.!!"

-----------------------------------------------------------------

Temel uçakla Trabzona gidecekmis. Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis

Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz?

Temel: Hayir

Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin

Temel: Hayir

Yer sahibi gider hostese basvurur.

Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen

Temel: Kalkmam

Hostes çare bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temelin kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu. Dayanamayıp sormuslar kaptana:

Kaptan:
-Dedim ki Burasi Trabzona Gitmez.

______________-------------------------------------------------

3 erkek çocuğu olan bir aile var. Bunların bir de inekleri var ve bunlar ineklerini cok seviyorlar herşeyleri canları, ciğerleri o inek. Bir gün evin annesi ahıra gidip bakıyor ki inek ölmüş.

Oda hemen orda kriz geçirip ölüyor. Sonra en büyük oğlan ahıra gidiyor, bakıyor ki inek de anne de ölmüş buda intahar etmek için boğaz köprüsüne gidiyor.Tam atlayacak iken bir peri kızı geliyor. (Peri kızı da kız yani hani).

Oğlana benim ile beş kere yatarsan hem ineği hem de annenizi diriltirim diyor. Tabii büyük oğlan hemen tamam diyor.. Gelgelelim iki diyor üç diyor dördüncü de kalıyor. 5. yi yapamayıp kendini köprüden atıyor aşağı.

Sonra ortanca oğlan geliyor ahıra bir bakıyor ki anne ve inek ölmüş.Oda gidiyor köprüye.Peri kızı yine geliyor bu sefer benimle on kez yatarsan ineğide annenizi de abinizide diriltirim diyor.Oğlan bir başlıyor oda en son 8 e kadar gelebiliyor. ehhh o da kendini atıyor köprüden.

En son da küçük oğlan geliyor ahıra bir bakıyor ki anne ölmüş bu da gidiyor abi köprüye.Peri kızı geliyor yine.Bu seferde benimle 15 kere yatarsan 4 ünüde diriltirim diyor.

Bunun üzerine küçük oğlan 18 olmazmı diyor peri kızı olur diyor.Oğlan ya yirmi diyor tabbii oda olur diyor peri kızı. oglan bu sefer 25 de olurmu diyor. Tamam deyince peri kızı.

Oğlan: -"Bak sonra inek gibi ölmek yok haa

_----------------------------------------------------------------
Yalnızlıktan bunalan adam papağan marketine gider. En güzel papağan en ucuzudur.

Papağana sorar: Neden bu kadar ucuzsun?
Görmüyormusun abi benim ayaklarım yok! der papağan.

Peki nasıl tünekte duruyosun??? Pipimi doluyorum abi der papağan. Adam papağanı eve götürür. Ertesi gün eve geldiğinde Papağan: Abi kız arkadaşın postacıya kapıyı açtı.

Adam: -E ne olacak onlar tanışırlar.

Papağan: -Adam içeri girer girmez kızın bluzunun düğmelerini açtı!

Adam: -Sonra nooldu!!

Papağan: -Göremedim m.na koyim tünekten düşmüşüm!

Kasabanın oduncusu papazın evine odun götürmüş. Odunları kömürlüğe boşaltırken, nasıl olduysa olmuş, bir tanesi gitmiş alt kattaki pencerenin camını kırmış .Oduncu çok telaşlanmış ve özür dilemek için papazı aramış ama bulamamış. Aynı telaş içerisinde evine dönmüş ve kapıda kiliseye derse giden oğluyla karşılaşmış. Çekmiş oğlunu kenara olanları anlatmış ve

-"Bak oğlum papaz efendi sorarsa babam boşaltırken bir kaza olmuş ve çok özür diliyor dersin" demiş. Çocuk da telaşlanmış ama yapacak bir şey yok kilisenin yolunu tutmuş .Papaz o gün yaratılış hakkında konuşuyormuş. Ve oduncunun oğluna

-"Söyle bakalım sen dünyaya nasıl geldin?" diye sormuş.Oduncunun oğlu da kekeleyerek:

-"Babam çok özür diliyor, boşaltırken bir kaza olmuş!

___________-------------------------------------------------

Bir akşam tiyatrodan çıkmış iki erkek arkadaş yolda yürürlerken önlerinde iyi giyinmiş, şık ve alımlı bir hanımın yürüdüğünü farkederler. Erkeklerden birisi diğerine ,

-"Bu hanımla bir gece geçirmeye 500 dolar veririm" der.

Bu sözleri işiten genç hanım başını çevirir ve

-"Teklifinizi kabul ediyorum" der.

Teklifi yapan erkekle hanım beraberce genç ve çekici kadının evine gidip hemen yatağın yolunu bulurlar. Ertesi sabah apartmanı terkederken, adam kadına 250 dolar verir. Hanım pazarlık bakiyesi parayı ister ve "250 dolar daha vermezseniz sizi dava ederim" der.

Adam güler,

-"Bunu nasıl ve hangi esaslara göre yapacağınızı görmek isterdim" deyip apartmanı terkeder. Ertesi gün mahkemeden gelen celp pusulası adamı şaşıtır. Hemen avukatına gidip olayı detaylarıyla anlatmış.

Avukat,

-"Bu esaslara istinaden aleyhine bir karar alınabileceğini sanmıyorum.Ancak davanın nasıl sunulup savunulacağını doğrusu pek merak ediyorum" der .Dava başlamış ve ön soruşturmadan sonra hanımın avukatı mahkemeye dava konusunu aşağıdaki şekilde arzetmiş:

-"Muhterem hakim beyefendi, muvekkilem, bu hanımefendi, itina ile yetiştirilmiş çimlerle örtülü bahçe niteliğinde bir gayrimenkule sahip bulunmaktadır. Bu arazi parçasını belli bir süre için davalı beyefendiye 500 dolar karşılığında kiralamıştır. Davalı gayrimenkulu kira amacına uygun olarak kullanmış ve kira müddeti sonunda tahliye ederken kira bedelinin yarısı olan 250 doları ödememiştir. Kira tutarı yüksek bir bedel değildir, kaldı ki kiralanan yer özel ve yasal bir bölgedir. Dileğimiz adaletin yerine gelmesi ve davalının muvekkileme anlaşmanın bakiyesi olan meblağı ödemesidir."

Davalının avukatı bu beklenmedik savunma karşısında şaşırmış fakat bir avukat olarak işin enteresanlığından haz duymuş ve hemen daha önce hazırladığı savunmasını kenara koyarak davayı söyle savunmuş:

-"Muhterem hakim beyefendi, muvekkilim bu genç beyefendinin, bu genç hanımdan sahibi olduğu gayrimenkulu bir süre için kiraladığı doğrudur ve muvekkilim bu anlaşmadan son derece memnun kalmıştır. Bununla beraber muvekkilim arazide bir kuyu bulmuş ve kuyuyu örgü taşlarıyla donatmış, kuyuya boru indirmiş ve pompa yerleştirmiştir. Bütün bu uğraşların işçilik masraflarını muvekkilim üstlenmiştir.
İnancımıza göre bütün bu arazi geliştirme çalışmaları ödenmeyen meblağı karşılayacağından aleyhimize açılan davanın düşmesini talep ediyoruz."

Genç hanımın avukatı tekrar söz almış:

-"Muhterem hakim bey, muvekkilem, davalının beyan ettiği gibi arazi üzerinde bir kuyu bulunduğunu ve gerekli gelişmeleri yaptığını kabul ediyor ve herhangi bir itirazda da bulunmuyor. Ancak bahis konusu kuyu zaten arazide mevcut idi ve kuyu olmasaydı davalı muhtemelen bu araziyi kiralamayacaktı.

Ayrıca arazi tahliye edildiğinde davalı söz konusu ettiği taşları, boruyu ve pompayı sökerek beraberinde götürmüştür. Bu bakımdan davamızda israr ediyor ve vereceğiniz kararın adalete uygun olmasını diliyoruz."

-------------------------------------------------------------------

Yeni evli bir cift 5 aydir her aksam sex yapiyorlarmis. Gününbirinde kadin patlamis ve derdini annesine anlatmis.

Annesi ögüt olarak kizina

-"Cinsel organina bir siyah kurdela baglarsan ve bizim adetlere göre akrabalardan biri öldügünde siyah kurdela takilir ve sex yapilmadigini kocana anlatirsin" demis.

Kadin aynen yapmis. Aksam koca eve geldiginde yatarken bir bakar ki kurdela.Kadin hemen durumu anlatir ve kocasi da anlayis gösterir ve o gece yapilmaz.Bu böyle 3 gün sürer. Bununüzerine adam kendi cinsel organina da siyah kudela takar.

Ve yatakta busefer sasirma sirasi kadindadir.

-"Ne yapiyorsun, sen neden taktin?" der

-"Bir basin sagolsun deyip cikacagim!!"

_-----------------------------------------------------------------

Genç bir çift evlenirler ve lüks bir otelin çati katini balayi dairesi olarak kiralarlar. Gece olup gerdek vakti geldiginde adam karisina

- Karicigim ilk gecemizin özel olmasi ve hiç unutmamak için degisik bir sekilde seviselim, der.

Karisida bu öneriyi kabul ederler ve biraz düsündükten sonra kadin

- Buldum hayatim, ben balkon kapisinin önünde sende giris kapisin önünde dur ve isiklari söndürüp birbirimize kosalim. Birbirimizi nerede bulursak orada sevisiriz, der ve kocasida bu fikire bayilir.

Adam ve kadin yerlerini alir ve adamin isigi söndürmesiyle birlikte birbirlerine kosmaya baslarlar.Tam kosarken adamin ayagi haliya takilir ve balkondan otelin havuzuna düser. Adam sok olmustur ve çirilçiplak vaziyettedir. Biraz utana sikila oradaki garsonlara seslenir ve bir havlu getirmelerini rica eder. Garsonda adama

- Beyefendi kusura bakmayin su anda sizinle ilgilenemeyecegim çünkü çatı katindaki bayanin amina kapi tokmagi girmis onu çikarmaya çalisiyoruz

-----------------------------------------------------------------

Adam evlenir 10 sene geçer çocugu olmaz.Yurdisina göreve gider. Hanimindan gelen mektupta hamile oldugu yazilidir.Yurda döndügünde ise hanimi dogurmustur ama çocuk zencidir.

Hanimina sorar: -"Hanim ne sizin sülalede ne de bizim sülalede zenci degil esmer bile yok bu is nasil oldu?"

Hanim : -"Çocugu dogurduktan sonra sütüm gelmedi mecburen bir süt anne tuttuk onun sütünü emdi sütanne zenciydi herhalde bu yüzden böyle oldu" der.

Adam ikna olmusa benzer ama içinde yinede ufak bir kusku vardir ve bunu bilse bilse annem bilir düsüncesiyle annesine sorar.

Anne : -"Olmaz olurmu oglum tabii ki olur.Seni dogurdugumda benimde sütüm gelmemisti ve seni inek sütüyle beslemistim.

BAK BOYNUZLARIN ÇIKMAYA BASLAMIS BILEEEE!"

Manevra varmış. Temel elde tüfek yerde yatıyormuş. Komutan gelip sormuş :

-Düşman önden gelirse ne yaparsın Temel?Temel cevaplamış.Şu yandan, bu yandan, arkadan gelirse, diye tekrar sormuş komutan.Temel bunları da cevaplamış.

Komutan en sonunda :

-Ya düşman tepeden gelirse, deyince.

Temel dayanamamış ve :

-Habu memleketin tek askeru ben miyum komitanum daa!

Genc adam evlenmisti. Ertesi gün arkadaslarindan birine rastladi.

-"Nasil gecti?" diye sordu arkadasi.

-"Sorma birader..." dedi, damat uzuntuyle basini sallayarak.

-"Feci birsey oldu."

-"Ne oldu?"

-"Gece gayet iyi gecti. Sabahleyin kalkinca nerede oldugumu hatirlayamadim. Bekarliktan kalma aliskanlikla karimin eline para
tutusturup gitmeye kalktim."

-"Deme...Peki karin ne yapti?"

-"O da uyku sersemligiyle kalkip paranin uzerini geri vermez mi?.."

Köylünün biri köye gelen turistleri misafir etmis ve giderlerken de onlara bir kuzu hediye etmis.Sonraki yil turist aile de gelirken ona disi bir domuz yavrusu getirip hediye getirmis.Zamanla domuz büyümüs.Bir gün huysuzlanmaya baslamis.Köylüler düsünmüsler, bu hayvanin ciftlesmeye ihtiyaci var demisler.

Domuzun sahibi köylü peki ama ben bunu nerede ciftlestirecegim demis. Arastirmislar. Komsu köyde bir erkek domuz bulmuslar.Adam domuzu nasil götürecegini düsünürken birisi el arabasina koy götür demis.Adam sabah domuzu el arabasina koyup komsu köye gitmis. Domuzlar ciftlesmis. Köylü erkek domuzun sahibine sormus :

-"Gebe kalip kalmadigini nasil anlarim?"

-"Sabah bak, eger samanin üstünde yatiyorsa tamam, yok eger kumda yatiyorsa o zaman gene geleceksin" demis.Köylü ertesi sabah bakmis, domuz kumda yatiyor, yeniden el arabasina domuzu koyup komsu köyün yolunu tutmus.Ertesi sabah domuz yine kumda yatiyor..Bu durum böyle 10 gün devam etmis. Adam ertesi gün kalkmis ve karisina :

-"Hanim bak bakalim bizim domuz samanda mi yoksa kumda mi yatiyor?" demis.Karisi bakmis, gelmis

-"Bey domuz ne samanda yatiyor ne de kumda.

El arabasina binmis seni bekliyor."

--------------------------------------------------------------------------

Yazin sicak,guzel gunlerinden bi gun yine bizim karinca serin sulara girip rahatlayip eglenmek yerine yine calismaktadir. Agustos bocegi ise evinin arka bahcesindeki havuzda guzel kizlarla birlikte eglenmektedir.Karinca bunu her gordugunde ise icin icin kiskanmakta ama

-"Sen asil kisin gorecen" diyerek kendini avutmaktadir. Derken tum yaz boyle gecer ve yavas yavas sonbahar ve de kis gelir.Yagmurlu bir kis aksami karinca evinde,kucuk sobasinin onunde oturmus pencereden disari bakmaktadir. Elinde de yazin topladigi yemek parcaciklarini yemektedir. Derken evin onune bir limuzin gelir.

-"Allah Allah" der icinden.

-"Bu kimdir acep?".

Sofor cikar ve en arka kapiya gider. Kapiyi acinca icerden once iki tane fistik gibi kiz ve ardindan kurkler icinde bizim agustos bocegi
cikar. Yavas yavas karincanin evine dogru gelir. Pencereden cikar ve

-"Hayrola agustos bocegi" der karinca.

-"Ne olsun iste..Bizim arkadaslar cagirdi

da Paris te parti varmis,oraya gidiyorum" der agustos bocegi.

-"Sen de bir sey ister misin? diye bir ugrayayim dedim."

Karinca

-"Sagolasin.Aslinda var bisiy.Yaparsan sevinirim valla. Orda yasayan La Fontaine adinda bir ibne varmis.

Benim icin onu bi guzel sitermisin!..?"

---------------------------------------------------------

Adamin biri bara girmis ve barmene:

- Sekiz votka, hemen, simdi, hepsi birden!, demis.

Barmen:

-"Tabii" demis ama eklemis.

-"Zor bir gun gecirdiniz galiba!"

Adam:

-"Sormayin, demis.Bugun erkek kardesimin escinsel oldugunu ogrendim."

Ayni adam, ertesi gun tekrar o bara gitmis ve yine:

-"Sekiz votka!" demis.

-"Bu sefer noldu beyefendi?" diye sormus barmen.

Adam da:

-"Inanilir gibi degil ama benim buyuk abim de escinselmis. Ogrenince yikildim tabii" demis.

Ama ucuncu gun, ayni adam, yine sekiz votka isteyince, barmen dayanamamis ve su yorumu yapmis:

-"Sizin ailede kadin seven kimse yok galiba."

Adam cevap vermis:

-"Var Karim!"

______----------------------------------------------

Adamin biri arabasiyla yola cikmis. Bir golun kenarindan gecerken kirmizi elbiseli bir adam elini kaldirmis, durmasini isaret etmis. Adam arabasini durdurmus.Kirmizi elbiseli adam:

-"Merhaba, ben ormanin kirmizili ibnesiyim,

Karnim cok ac. Bana yiyecek bir seyler verir misin" demis.Adam bir parca ekmek vermis tesekkurleri kabul edip yola cikmis.Daglik bir bolgeden gecerken karsisina sarilar icinde bir adam cikmis.Elini kaldirip adama durmasini isaret etmis.

-"Ben bu dagin sarili ibnesiyim. cok susadim. Suyun var mi?" demis.Adam bir sise su vermis yola devam etmis.Yol asfalta cikmis. Bir zaman gectikten sonra mavi elbiseler icinde bir adam el kaldirmis, durmasini isaret etmis.

Adam sinirlenmis :

- "Soyle bakalim asfaltin mavili ibnesi, Ne istiyorsun"

- "Ehliyet ve ruhsat".

--------------------------------------------------

Firavun birgun ulkesine herhangi bir nedenden dolayi cok sinirlenmis, yardimcilarina -Cagirin lan katipleri , ferman yazdircaam demis.

Hemen iki tane katip bulup getirmisler firavunun huzuruna. O zamanlar da kagit henuz kesfedilmemis ,yazim hiyeroglif olarak yapiliyor. Firavun ,hiddetle bagirmis katiplere

-Yazin uleayn.

Katipler de bir ellerinde civi,bir ellerinde cekic , onlerinde de bir koca kalip tas, firavunu can kulagiyla dinliyorlar.

-"Ben".demis firavun,katipler hemen tik tik tik bir firavun resmi cizmisler tasin ustune

..-misir-in..- demis firavun , tik tik tik bir piramid resmi cizmisler yanina.-anasini...- demis firavun , bu defa bir kadin resmi cizmis katipler.-avradini..- demis firavun , bir kadin resmi daha cizmisler yanina.- sikiim! - demis firavun son olarak.

Tam koyulmus katipler yazmaya , birden katiplerden biri duraksamis , yeniden yazacak gibi olmus ,yazamamis derken sikila sikila donmus oteki katibe ve sormus:

-Yaw ustadim kusura bakma ama "sikiim" tek tasakla mi yaziliyo , cift tasakla mi yaziliyo?

Bekar hatunun biri bir otele gider. Odasinin anahtarini alir yukari cikar. Neyse odaya yerlesir, bu sirada bufenin ustunde bir kurbaga gorur. Hemen asagidaki yetkiliye haber verir.

-"Odamda bir kurbaga var!"

-"Ha! O mu, O kurbaga sey icin. Eger caniniz sikilirsa onu bacaklarinizin arasina koyun sizi memnun eder!"

Hatunda biraz bozulur falan,neyse uzanir kitap okumaya baslar.Bir yanda da akli kurbagadadir.

Bir deneyim yaw diyerek kurbagaciki bacaklarinin arasina koyar. Fakat kurbagada tik yok.Biraz ugrasir falan ama yok,olmuyo.

Sonra asagiya telefon eder.

-"Beyfendi kurbagayi dediginiz gibi yaptim ama hic bisey olmuyo."

-"Tamam hanfendi hemen geliyorum."

Adam sinirli bir sekilde cikar kadinin odasina, heme kadinin ustune gecer,kurbaga donerek

-"Bak Kurbaga bu sana son gösterişim

----------------------------------------------------

Adamin biri bara girmis.. Üç duble viski içtikten sonra barmene

-"Ödeyecek param yok, Ama cebimde 25 santimlik bir piyanist var. Sana istedigin herseyi çalabilir.."

-"Hadi ordan sarhos" demis, barmen. Adam elini cebine atmis. Çikarmis 25 santim boyunda bir piyanist. Piyanosu da önünde..

Barmen saskin

-"Türk marsi"diyebilmis. Bir döktürmüs 25 santimlik piyanist, Mozarti..

-"Bu nasil is" demis barmen saskinlik içinde..

-"Hurdalikta bir lamba buldum,bin yillik.. Parlatmak için ovarken içinden bir cin çikti..

Bin yasinda. Çökmüs. Kulaklari da zor duyuyor.."

Elini öbür cebine atmis, bir eski lamba çikarmis. Barmenin önüne koymus.

-"Ovala ve dilek dile" diye..

Barmen ovalamis lambayi. Hakikaten bir ihtiyar, ayakta zor duran cin. Bir eli kulaginda

-"Haa.. Hii.." deyip duruyor..

-"Burada bu sigara dumani ve içki kokulari arasinda, iki cigerim de perisan hale geldi.. Bana iki yeni ciger" demis, barmen..

Hooop!.. Barin basinda, pos biyiklari, kocaman sapkalari, yesil kirmizi kiliklari ile iki Yeniçeri.

-"Ama ben yeni çeri degil, yeni ciger istemistim" demis barmen..

-"Ya ben 25 santimlik piyanist mi istedim sanirsin

---------------------------------------------------------------------
90 yasinda iki kisi bir süredir çikiyorlarmis ve yasli adam bir süre sonra sevgilisine bu gece seviselim mi diye sormus. Kadin da evet diyince o gece birlikte olmuslar. Yatakta yanyana yatarlarken adam kendi kendine

-"Tanrim, eger bakire oldugunu bilseydim yatakta ona daha nazik davranirdim" diye aklindan geçirmis. Kadinin aklindansa sunlar geçiyormus:

-"Bu yasli bunagin gerçekten becerebilecegini bilseydim külotlu çorabimi çikartirdim"

---------------------------------------------------

Genelevin papaginini asil bi aile satin almis.

Bu aile bir gün davet veriyomus.Kapidaki görevli, misafirleri isim ve ünvanlariyla tanitip içeri buyur ediyormus. Sehrin emniyet müdürünü tanitinca papagan:

-"Kaçin ******lar basildikkkk!.."

-------------------------------------------------------------

Otelci Temelin kapisini bir gece bir ispanyol asilzedesi çalmis.

- Odaniz var mi?

- Kimsunuz? -

- Jose de Santana de Monte Cristo de Santa Cruzo.

- Haa, pu katar usagu alacak yerum yok!

Kaynana geline devamli söylenirmis babanin evinden ne getirdin diye.Gelin sonunda dayanamamis

-"Daha ne getireyim" demis.Gögüslerini göstermiş.

-"Kristal avize" demiş.Göbegini göstermis

-"6 metrekare bünyan hali" demiş.Ekmek teknesini gösterip

-"Renkli televizyon" demiş.Sonra kaynanaya sormus:

-"Oglun ne getirdi kirik bi anten,o da oynamazsan göstermez"

-----------------------------------------------------
Koylu, karisi ile, yetistirdigi sebzeleri arabasina yuklemis satmaya goturuyordu. Yola cikmislar.Cok gecmeden kadin:

-Aliiiii.Hele bi yol opsene beni.?

Adam, arabayi durdurmus opmus karisini ve tekrar yola devam etmisler.

Az sonra kadin : -Aliiiii.Birde su yanagimdan op gayri.?

Araba yine durmus, yine opucuk ve yola devam.

Derken yine kadin :-Aliiiiii. Birazda su bacagimi oksasan ya....?

Adam ya sabir cekerek bir daha durdurmus arabayi.Bacagini oksamis karisinin ve araba tekrar giderken kadin :

-Aliiiii.Oteki bacagimida?,deyince kocasi

gurlemis: -"Kalk len patlicanlarin uzerinden. Kalkta domateslerin oldugu yere otur"

_------------------------------------------------------

Kadin kocasini aldatmaktadir ki her zamanki gibi kocasi eve geliverir. Kadin, sevgilisini aceleyle hemen camin onune cikarir. Adam iceri girer bir bakar karisi ciplak, iki viski kadehi duruyor falan..

Tam -"Hööt nooluyo" diyecekken kadin,

-"Seni bekliyordum kocacim" diyerek adami yataga atar. Disarida hava soguk, disaridaki adam felaket usumektedir. Kendi kendine

-"Yeter ulan bu kadar gircem iste iceri bir yalan uydururum" der ve iceri dalar. Koca, adami gorunce sasirir, adam hemen yalan atmaya baslar:

-"Cok afedersiniz beyefendi, bu uygunsuz halimle evinize girdim ama yukari katta sevgilimle sevisiyorduk, babasi geldi ben de kacmak zorunda kaldim ozur dilerim" der.

Koca da gulerek:

-"Aaa bir zamanlar biz de karimla bu durumlara dusmustuk, sizi anliyorum, ben size giyecek birseyler veririm." diyerek adami bir guzel giydirir ve yollar. iyi bir is yapmanin verdigi gururla yatagina,karisinin yanina donerler ve ise koyulurlar,aradan bir sure gectikten sonra, adam dogrulur,isigi acar ve kadina bir yumruk patlatir:

-"Ulan biz cati katindayiz be..."

--------------------------------------------------------

Evin hanimi ikide bir cevab veren hizmetçiye kizip kovmus. Kiz toplanmis kapidan çikarken hanima dönmüs:

-"Çok güzel, beni kovdunuz. Ama sunu bilin ki sizden daha güzelim, bunu bey söyledi".

-"Sizin kiyafetleriniz bana daha güzel oturuyor, bunu da bey söyledi".

-"Ve ayrica yatakta sizden çok daha iyiymisim".

-"Bunu da mi bey söyledi?

-"Yok hayir, onu soför söylemisti."

------------------------------------------------------

Evliliklerinin ilk gecesinde yeni gelin nefis bir gecelikle odaya girer. Damat pek mutludur

- Guzelim, artik evli oldugumuza gore geceligi cikarabilirsin.

Gelin soz dinler.

- Aman Allahim, bir resmini cekmek istiyorum.

Kiz sasirir - Neden resim cekmek istiyorsun

- Seni bu guzel halinle daima yanimda tasimak istiyorum da ondan sevgilim.

Neyse damat, gelinin resmini ceker. Bir sure sonra banyoya girer ve uzerinde bir sortla cikar. Gelin de ayni oyunu yapar.

- Evli oldugumuza gore sortu cikarabilirsin....

Kiz:

- Inanmiyorumm!.., dur bir resmini cekecegim.

- Damat tedirgin, canim resmi ne yapacaksin ki?

- Buyutup yanimda tasiyacagim!

Bir kadinin uc tane kiz cocugu vardir. Tesadufen ucunede ayni zamanda talip cikar. Tek bir dugunle ucu de evlenir ve yuvadan

ucuuup giderler. Kizlarin hepsi de farkli sehirlere gitmislerdir..Anneleri, el bebek gul bebek buyuttugu kizlarinin evlilik yasamlariniAncak ozellikle ask hayatlarini

merak etmektedir.Ancak kizlari yatak olaylarini acik acik anlatmaktan cekindikleri

icin bir yontem gelistirirler: Kizlar annelerine, o gunku Hurriyet gazetesinde cikan gazete ilanlarina atifta bulunarak,ask hayatlari hakkinda, e-mail yoluyla bilgi vereceklerdir.Evliligin birinci haftasinda buyuk kizdan mesaj gelir. Mesajda "RUFFLES"

yazmaktadir.Kadin merakla Hurriyet gazetesini alir ve ilana bakar:

"RUFFLES. HEM EGLENCELI, HEM DE DOYURUCU" Kadin cok mutlu olur ve yeniden mesaj beklemeye baslar. Bir sure sonra ortanca kizindan bir e-mail mesaji gelir:

Mesajda "MAXWELL COFFEE" yazmaktadir.Hemen

gazeteyi eline alir ve ilani bulur:

"MAXWELL... HER DAMLADA BUYUK ZEVK"

Kadin yine cok mutlu olur ve bu kez kucuk kizindan mesaj beklemeye baslar.Uzun sure mesaj gelmez kadin tedirgin olur, ama beklemeye devam eder.Bekleyen dervis misali, en sonunda kucuk kizindan da bekledigi mesaj gelir:

"BRITISH AIRWAYS". Kadin merak ve heyecanla Hurriyet gazetesini eline alir ve ilani okuduktan sonra dusup bayilir:

"BRITISH AIRWAYS. SUPERSONIC UCAKLARLA.HAFTADA 7 GUN. GUNDE 3 SEFER. USTELIK HER TARAFA."

---------------------------------------------------------

Komutan köyden yeni gelmis bir askere sormus:

-Oglum sen ne isyapiyorsun?

Asker: -Mala vuriyem komitanim demis.

Komutan sinirlenmis tekrar sormus ve asker ayni sekilde mala vuriyem komitanim demis.

Komutan sinirlenmis ve bir tokat asilmis ve tekrar ayni soruyu sormus:

-Oglum sen ne is yapiyon asker demis

Asker : -Komitanim ben sivaciyim duvarlara mala vuriyem demis.

----------------------------------------------------

Olay Erzurumun bir köyünde geçer. Adam yolda giderken alimli bir hatunun önünden gittigini görünce dayanamaz ve hizla omuzuna çarpar ve ayni zamanda da laf atar. Bunun üzerine kadin :

-"Sakalinin bendine siçayim senin!" diye

adamin arkasindan bagirir. Adam hizla o sokaktan uzaklasir ve evine gelir. Ama kafasi karismistir.Karisina

-"Bugün bir söz duydum, acaba ne demek sen bilir misin?" der.

Kadin :

-"Sor hele der."

-"Sakalin bendi ne demek?"

Kadin dudaginin alt kismiyla çenesi arasini göstererek:

-"Aha burasi!.. der.

Adam kendini tutamaz: -"Vay oros....,az kaldi agzima sicaymisss...."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri