Alın size koskocaman bi fıkra arşivi (+ rap :D )

Bir mahkeme salonu dusunun...bir davada taniklik etmesi icin kursuye yasli bir teyzeyi cagirirlar.. Kadin yerine oturur ve davalinin avukati kadina yaklasir...

-"Bayan Jones.. beni taniyor musunuz?"

Yasli teyze cevap verir:

-"Ah evet Bay Williams sizi cocuklugunuzdan beri taniyorum..siz taa o zamanlar bile aileniz icin tam bir basbelasiydiniz..surekli yalan soyluyorsunuz,karinizi komsunuzla aldatiyorsunuz, en yakinim dediginiz insanlarin arkasindan konusuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak icin herkesi satarsiniz..."

Davalinin avukati basta olmak uzere butun salon sok olur.. Adam ne yapacagini bilemez bir halde kadina tekrar sorar:

-"Peki Bayan Williams, ya karsi tarafin avukatini taniyor musunuz?"

Kadin yine cevaplar:

-"Elbette taniyorum..Çocuklugunda ona dadilik yapmistim. Tembel, ödlek ve alkolik adamin tekidir.. Etrafinda bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altina kacirdigini soyluyor.."

Yine herkes sokta.. Butun salonu bir ugultu kaplar. Hakim kursuye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafin avukatini da kursuye cagirir..Ve ikisine de egilmelerini soylerek kulaklarina sunu fisildar...

-"Eger bu kadina beni taniyip tanimadigini sorarsaniz ikinizi de yakarim.

Adamimiz issiz gücsüz garibandir. Günlerden bir gün sehre sirk geliyor,bizimki is bulurum umdu ile damliyo sirke.Diyorlar ki

-"İsciye ihtiyacimiz yok ama, bir kac maymunumuz yolda öldü eksigimiz var,su maymun postlarindan birisini giyip,maymun rolü oynarsan calisirsin burada."

Eleman kabul ediyor isi ve göreve basliyor, gösteri sirasinda ordan oraya, ipten ipe ziplayip maymunluk yapiyo. Derken eli kayip dogru asagida aslan kafesine düsmezmi. Kral aslan homurdanarak üstüne geliyo.Bizimki maymunlugu unutup basliyor bagirmaya.

-"Imdaaaaaat, ben maymun falan degilim, kurtarin beniiiii."

Aslan heybetle yaklasiyo adamimiza.Bizimki korkudan geberecek neredeyse.

Aslan:

-"Kes lan bagirmayi, ibne! Biz de aslaniz sanki."

Bankaya yeni bir memur girer. Bir masa verilir, oturur. Ama masada kağıt, kalem, bilgisayar hiçbir şey yok.

Genç çok sinirlenir, kendisine verilen numaralardan depo müdürlüğü olarak bildiğini çevirir. Karşısına çıkan ilk kişiye bağırıp çağırmaya, küfretmeye başlar:

- Ne dalgacı heriflersiniz, bankamı kreş mi kardeşim burası, hemen istediklerimi getirin, gelirsem dağıtırım orayı ona göre.

Telefondaki ses sakin bir tonla cevap verir:

- Siz kiminle konustuğunuzu bilyor musunuz acaba?

- Hayır, kiminle konuşuyormuşum bakalım?

- Ben bu bankanın müdürüyüm!

Çocuk yutkunur:

- Peki siz kiminle konuştuğunuzu biliyor musunuz?

- Hayır.

- Ohhh, çok sükür.. ve telefonu kapatır.

Elektrik supurgesi saticisi, bir apartman dairesinin kapisini calmis, kapiyi acan bayana

-"Hanimefendi, bu elimde gormus oldugunuz kovanin icinde at pisligi var !"

demis ve bu bir kova pisligi evin icine dogru savurarak dokuvermis. Sonrada

-"Hanimefendi, elimdeki elektrik supurgesi ile 10 dakika icinde bunu temizleyemezsem, bu boku yiyecegim..! "

Kadin saticiya soyle bir bakmis,

-"Beyefendi, ustune domates sosu da istermisiniz ? Elektrikler kesik de.. "

Mahkemede bir cinayet davasi goruluyordu. Adamin katil oldugu hemen hemen kesindi, bunu goren davali avukatinin aklina bir seytanlik geldi.

-"Bayanlar baylar.. hepinize bir surprizim var" diyerek saatine bakti..

-"Tam bir dakika sonra, muvekkilim tarafindan olduruldugu iddia edilen kisi bu mahkeme salonundan iceri girecek..."

Bunun uzerine hakim, seyirciler, butun kafalar mahkeme salonunun kapisina dondu.. 1 dakika gecti.. Hicbirsey olmadi.. Bunun ardindan avukat:

-"Bakin..." dedi..

-"Ortaya bu iddiayi attim ve hepiniz heyecan icinde kapiya bakip 1 dakika boyunca beklediniz. Bu gosteriyor ki gercekten ortada bir olgu olduguna ve dolayisiyla muvekkilimin katil olduguna sizler tamamiyle inanmis degilsiniz..."

Bu sozun ardindan hakim kararini acikladi ve adami suclu buldu. Avukat sok icinde:

-"Ama nasil olur? Az onceki gosteriden hepiniz etkilendiniz.. Hepinizin kapiya baktigini gordum!"

Hakim:

-"Evet dogru.Hepimiz baktik ama muvekkiliniz bakmamisti!"

Evli adama sevgilisi durmadan baski yapar. Sakalini kesmesi için. Adam yalvarir..

-"Baska sey iste sevgilim. Karim sakalima bayiliyor. Beni öldürür, vallahi.."

Sevgilisi o kadar israr eder,o kadar dirdir yapar ki adam dayanamaz, gider kestirir sakallarini.S evgilisinin yatakta tesekkürü müthis olur. Adam geceyarisi eve döner,

uyumakta olan karisinin yanina sessizce uzanmaya çalisirken, kadin uyanir, karanlikta elini uzatir, kocasinin yanagini oksar ve uyku sersemi mirildanir..

-"Michael sevgilim. Bu saatte burada ne isin var. Kocam nerdeyse gelir, biliyorsun."

Yasli doktor kasabayi terketmek uzereyken yerine gelen genc doktoru almis hastalarini tanistirmak uzere evden eve dolastirmaya baslamis..İlk girdikleri evde bir kadin:

-"Doktorcugum çok mide agrisi çekiyorum" demis.

Eski doktor da

-"Bence biraz fazla meyva yiyorsunuz da ondan..." demis. Disari çiktiklari vakit yeni doktor :

-"Abi kadini muayene bile etmeden nasil böyle bir neticeye vardin ?"

Yasli doktor anlatmis:

-"Oglum, numaradan gözlügümü yere düsürdüm birde baktim ki yatagin alti meyva kabuklari ile dolu"

İkinci evdeki hastayi genç doktorun muayene etmesine karar vermisler. Bu evdeki kadin

-"Çok halsizim" deyince doktor

-"Belki de Kilise faaliyetleriniz sizi çok yoruyor, biraz ara verin"demis. Disari çikmislar yasli doktor genç doktora

-"Dogru söyledin, Bu kadin kiliseden disari çikmaz. Ama nasil anladin?"

Genç doktor

"Ben de çaktirmadan yatagin altina baktim ve kilisenin papazini gördüm"

Bir Yahudi, bir Hristiyan ve bir Müslüman kimin daha çok dindar olduğuna dair tartışıyorlarmış.

-"Çölün ortasında devemin üzerinde gidiyordum" demiş Müslüman. "Aniden, nereden geldiği belli olmayan çok büyük bir kum fırtınası koptu. Devemin yanına uzandım, deveyle birlikte kumlara daha çok gömüldükçe, gerçekten sonumun geldiğini düşündüm. Ama, Allah a inancımı yitirmedim. Dua ettim, dua ettim ve aniden etrafımdaki on millik alanda fırtına durdu ve ben köyüme dönebildim."

Hristiyan ,

-"Bir gün okyanusta küçük bir kayıkta balık tutarken, dev bir fırtına koptu. 2 metre boyunda dalgalar! Gerçekten sonumun geldiğini sandım. Tanrı ya dua ettim, dua ettim ve sonra etrafımdaki on millik alanda fırtına dindi, ben karaya çıkabildim."

Yahudi anlatmaya başlamış.

-"New York şehrinin ortasındayken, yerde siyah bir çanta gördüm. Çantanın içine bakınca parayla dolu olduğunu gördüm. Cumartesi günü olduğundan ve bizim bu kutsal günümüzde paraya el sürmemiz yasak olduğu için, gerçekten sonumun geldiğini düşündüm. Ama, inancımı yitirmedim. Dua ettim, dua ettim ve aniden, etrafımdaki on millik alanda "Salı" oldu.

Adamin biri belediye otobüsünde ayakta giderken genç güzel bir hanimin yani bosalir Ve oturmak için izin ister.

-Pardon hanfendi yaniniza oturabilirmiyim ? Der.

-Tabii kötü bir niyetin yoksa oturabilirsin diye yanitlar.

Bir süre sonra kadin inecegi duraga gelince müsaade ister ve kapiya dogru yönelir. Adamda pesinden kalkarak kapiya yaklasir ve

-Hanfendi bende sizinle birlikte inebilirmiyim der.

Kadin:

-Tabii kötü bir niyetiniz yoksa inebilirsiniz der Ve birlikte inerler. Kadin yoluna devam ederken adamda pesinden kosarak Kadinin Yanina gelir. Yüzsüzlük bu ya adam yine kadina

-Hanfendi sizinle birlikte yürüyebilirmiyim der

Kadin yine gayet kibar tabii : -Kötü bir niyetiniz yoksa birlikte Yürüyebiliriz der.

Kadin tabii artik evine yaklasmistir.C ebinden Anahtarini çikarip kapisini açar ve tam içeri Girecekken bizim yüzsüz yine gelir ve kadina

-Hanfendi kusura bakmazsaniz bir sey daha söyleyeceyim izin veririmisiniz.

Kadin: -Tabii

Adam: -Bende sizinle içeri girebilirmiyim der

Kadin: -Kötü bir niyetiniz yoksa sizde içeri girebilirsiniz der.

Derken epey bir zaman geçer gece olur ve kadin için artik yatma vakti gelir ama Adam varken bir türlü yatamaz. Onun gitmesini bekler. En sonunda uykusuzluga dayanamayarak Adama yatacagini söyleyerek.

-İsterseniz siz de salonda yatabilirsiniz

Diyerek yatak odasina yönelir. Adam da oturdugu yerden kalkarak kadinin arkasindan yatak odasindan içeri girer ve Kadina,

-Hanfendicigim ben de sizinle yatabilirmiyim der.

Kadin:

-Tabii kötü niyetiniz yoksa sizde benimle beraber yatabilirsiniz der. Ve yorgani açarak kadinin yaninda yerini alir. Adam kadina son birdefa daha rica ederek

-Hanfendi çok seyler istedim ama izin verirseniz. Bir aliskanligim var her aksam yatarken karimin göbek deligini parmagimla oynayarak uyumaya çalisirim sizinkiylede oynayabilirmiyim der.

Kadin yine -Kötü bir niyetiniz yoksa oynayabilirsiniz der

Ve yatarlar.Artik sabah olur kalkarlar Kadin kahvaltiyi hazirlar.Beraber kahvalti Ederler.Bu sefer kadin adama bir sey sorar

-Hani dün aksam bir huyunuzdan bahsettiniz ya karinizin hep göbek deligini parmaginizla oynardiniz. Benimkiylede oynamak istediginizi söylemistiniz. Ama parmaginizla oynadiginiz yer göbek deligim degildi der.

Adam:

-"Olsun oda benim parmagim degildi zaten der."

Yeryuzundeki herkes ölür ve Tanrinin huzuruna cikarlar. Tanri der ki:

-"Erkekler 2 sira olsun, bir sirada karilari tarafindan yonetilen erkekler, diger sirada karilarini yoneten erkekler.. Ayrica bütün kadinlari cennete aldim onlar meleklerle birlikte gidicekler simdi..."

Boylece kadinlar gittikten sonra Tanri erkeklerin karsisina gecer.Bir bakar ki karilari tarafindan yonetilen erkeklerin sirasi 100 km.uzun ama karilarini yoneten erkeklerin sirasinda sadece bir adam duruyor.Tanri diger siradakilere cok kizar:

-"Kendinizden utanin!! Sizi bu dunyada güc ve idarenin temsilcisi olarak yarattim ve suraya bak,hepiniz gücsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmussunuz.Bakin bir tek erkek kulum su yan sirada tek basina gururla ikiliyor.Ondan ders alin!Oglum,sen anlat bunlara,sen ne yaptin da "karilarini yoneten erkekler" sirasinda bir tek sen oldun?"

Ve adam cevap verir:

-"Bilmem. Karim bana burda durmami soyledi de."

Yasli kadin oldukca dinibütün bir insanmis..her sabah kapisinin önüne

cikar ve bagira bagira dua edermis:

-"Tanrim bize verdiklerin icin sana sukurler olsun"

Ve ardindan her seferinde de yan komsusunun sesi duyulurmus:

-"Tanri yok kadiiin Tanri yok!!!"

Yasli teyze ne kadar sinirlense de yine her sabah dua edermis,oteki komsu da inadindan her seferinde ona oyle bagirirmis.. neyse.. bir aksam,komsusu yasli teyzeye bir oyun etmeye kalkmis..markete gidip bi sürü meyve sebze ekmek vs.alip torbalara doldurmus,yasli teyzenin kapisinin önüne birakmis..Ertesi sabah teyze kapiyi acip da yiyecekleri gorunce

cok sasirmis ve sevincle bagirmis:

-"Sana sukurler olsun Tanrim,bu gonderdigin yiyecekler icin sana sukurler olsun!!!"

Ve agacin arkasindan onu seyreden komsusu seslenmis:

-"Tanri yok kadiiiin Tanri yok!!! O yiyecekleri ben aldiiiim!"

Yasli teyze hic istifini bozmamis:

-"Yuce Tanrim sana ne kadar sukretsem azdir!!Hem bu yiyecekleri gondermissin hem de parasini seytana odetmissin!!!"

Fransiz delikanli, Paris’in bulvar kafesinde oturmus, tipik kahvaltisini yapiyor. Kahve, kruvasan, ekmek, tereyag, recel Yan masaya agzinda cikleti ile tipik bir Amerikali turist oturmus, sohbet baslamis.

Amerikali: -"O ekmegin hepsini yiyecek misin?"

Fransiz:-"Tabii"

Amerikali : Biz yemeyiz, icinden biraz alir yeriz, kalan bir ficida toplanir,
fabrikaya gider, kruvasan yapilir, Fransa’ ya satilir."

Fransiz cevap vermemis.

Amerikali: -"Recel de yer misiniz?"

Fransiz (Ofkeli): -"Tabii"

Amerikali : Biz meyveyi taze yeriz. Kabuklarini, cekirdeklerini, curumuslerini bir ficida toplar fabrikaya gonderir, recel yapar, Fransizlar’ a satariz."

Fransiz: -"Peki siz kullandiginiz prezervatifleri sevistikten sonra ne yaparsiniz?"

Amerikali: -"Atariz tabii"

Fransiz: -"Biz atmayiz. Bir ficida icindekilerle biriktirir, fabrikaya gonderir, ciklet yapar, Amerika’ ya satariz!"

Kizilderinin teki kecilerini otlatiyormus. Derken bir cow-boy gelmis ve sormus:

- Senin kopegin mi?

- O kopek benim olmak!

- Onunla konusabilir miyim?

- Kopek konusamamak!

Cow-boy kopege yaklasir.

- Nasilsin?- Fena degil!

(Kizilderili saskin...)

- Bu kizilderili senin sahibin mi?

- Evet.

- Sana iyi davraniyor mu?

- Evet, cok iyi. Gunde iki kez tuvalet icin dolastiriyor, bana yemek

veriyor ve benimle oynuyor.(Kizilderili bu arada kafayi yemektedir)

Cow-Boy kizilderiliye sorar.

- Senin atin mi?

- O at benim olmak!

- Onunla konusabilir miyim?

- At konusamamak!

Cow-boy ata yaklasir.

- Nasilsin?

- Fena degil!

(Kizilderili daha da saskin...)

- Bu kizilderili senin sahibin mi?

- Evet.

- Sana nasil davraniyor?

- Iyi. Bana hergun gerekli yurususleri yaptiriyor, fazla yukbindirmiyor,
gunde 2 kere ve her terlememden sonra terimi siliyor, ve icinde yiyecek
ve yataklik olan ufak bir ahir insa ediyor.
(Kizilderili bu ne gozlerine ne de kulaklarina inanamamaktadir)

Cow-Boy tekrar kizilderilinin yanina gelir.

- Bu Dişi Eşşek senin mi?

- Essek yalan soylemek ..

Adam kırmızı ışıkta dururken karşıda kucağında köpek olan bir çocuğun bir trafik polisinin paçasından çekiştirdiğini görmüş ve olayı izlemeye koyulmuş. Çocuk çekiştirdikçe polis sinirlenip "git buradan" der gibi bir seyler yapiyormus.

Cocuk birazdan tekrar gelip adamin pacasindan cekistirip kopegi isaret ediyormus ve bu olay bir kac dakika devam ettikten sonra polis bir ara iyice kizmis ve cocugu oradan kovmus. Olayi izleyen adam oraya dogru gidip polise cikisir:

-"Ayip ayip! Kucucuk cocuga nasil davraniyorsunuz!!!"

Polis adama dönerek: -Kardesim sen cocugun ne dedigini biliyor musun?

-Yahu kucucuk cocuk ne diyecek!?? Herhalde karsiya gecmek isteyecekti...

-Yok yaaa..O cocuk kucagindaki kopegi becermemi istiyor! Yavrularinin Polis Kopegi olmasini istiyormus!!

Ali Can okula gitmiş, Derse başlamislar.

Ögretmen

-"Kim cennete gitmek ister? " demis

Can hariç herkes parmak kaldirmis Ögretmen Cana :

-"Can sen cennete gitmek istemiyor musun?

-"Ama ögretmenim ya annem kızarsa.."

-"Niye kızsın annen oglum bosu bosuna. Ayrıca herkes cennete gitmek ister."

-"Ama hocam annem dedi ki okuldan çıkınca hemen eve gel."

Biri içinde 1 milyar bulunan cüzdanını kaybetmiş. Kaybettiği yerdekilere cüzdanını getirene 100 milyon vereceğini söylemiş.

Kalabalıktan bir ses daha duyulmuş:

-O cüzdanı bulup bana getirene 250 milyom vereceğim...!

Hz.İsa bir gün yolda perisan bir adama rastlamis. Derdini anlamak için yaklasip sormus neyin var diye.

Adam:

- "Aman sorma", demis."Oglumu kaybettim onu ariyorum..."

İsa:

- "Peki oglunu bir anlat bakiyim"

Adam:

- "Ellerinde ve ayaklarinda çivi delikleri vardi" demis..

İsa, sok olmus ve adama sarilip haykirmis:

- "Baba...!"

Adam da sasirmis ve o da, İsaya sarilmis:

- "Pinokyo...!"

Bir gün ögretmen sinifa sormus:

-"Biz hangi hayvanlarin sütünü içiyoruz?

Herkes keçi, koyun, inek demis.

Sira küçük zeynepe gelmis:

-"Biz sütçünün sütünü içiyoruz ögretmenim" demis.

Yasli kadin geminin guvertesinde denizi seyrediyormus..Hava cok ruzgarliymis ve sapkasi ucmasin diye iki eliyle siki siki tutuyormus... Derken bir genc adam teyzemize yaklasmis...

-"Hanimefendi,kabalik etmek istemem ama ruzgardan eteginizin havalandigini bilmeniz gerek diye dusundum...."

Teyze hic orali olmamis:

-"Evet ama ne yapabilirim,bu sapkayi iki elimle ancak tutabiliyorum, yoksa birakayim ucsun mu??"

-"Ama hanimefendi ben demek istedim ki eteginiz havalandikca bazi yerleriniz gorunuyor...!!"

Teyzemiz adama soyle bir bakmis ve gulumsemis:

-"Evladim... Etegimin altindan gorunen 85 senelik ama ben bu sapkayi dun aldim!!!"

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri