Aleviler Namaz Kılar Oruç tutar mı?

---> Aleviler Namaz Kılar Oruç tutar mı?

ben alevi değilim bu toplumda aleviyim demeye korkan sayısız insan vardır

Öyle birşey olsa bile korkudan olacağını sanmıyorum, kendi düşüncelerini savunmayı bilmeyenler korkarlar.

Şöyle korkabilirler ki ona da tam olarak korku diyemeyiz, çevrelerinde ki insanlarla arasının açılabileceğini ve kendisine gösterilecek davranışlarda farklılıklar oluşabileceğini düşünebilir ve girmek istemeyebilir bu tür muhabbetlere.

Ama bunların hiç biri korkmaya sebep değildir bence.

Ben Aleviyim.

Bu konulardan bahsetmekten de hoşlanmam, sadece dikkatimi çekti bu cümlen o yüzden yazdım.

Öyle birşey olsa bile korkudan olacağını sanmıyorum, kendi düşüncelerini savunmayı bilmeyenler korkarlar.

Şöyle korkabilirler ki ona da tam olarak korku diyemeyiz, çevrelerinde ki insanlarla arasının açılabileceğini ve kendisine gösterilecek davranışlarda farklılıklar oluşabileceğini düşünebilir ve girmek istemeyebilir bu tür muhabbetlere.

Ama bunların hiç biri korkmaya sebep değildir bence.

Ben Aleviyim.

Bu konulardan bahsetmekten de hoşlanmam, sadece dikkatimi çekti bu cümlen o yüzden yazdım.

ben alevileri seviyorum artı insanı seviyorum toplumda dışlanmayla çok karşılaştıkları için bu yolu tercih ediyorlar
insan insan olduğu için değerlidir ben sünniyim konu komşu benim orucuma namazıma bile karışıyorlarki sanki benim yerime onlar girecek cehenneme bu kadar sorun oluyor onlar için artık siz düşünün aleviyim demenin bedelini.

Eniştem Alevi Oruç tutuyor ama namaz kılmıyor , Halam Hanefi mzhebinde ama Kuzenlerim Oruç tutup namazda kılıyorlar.. Oruç tutup namaz kılanlar Alevilerde var , Alevi olmayıp ne namaz ne de oruç tutanlarda var..
Ben Aleviliği Aliyi Sevenler Olarak biliyorum ne kdar doğru bildiğim bilmiyorum , ben hanifiyim , Namazda kılıp oroçta Tutuyorum ve Hz.Ali'yi de seviyorum o halde bende aleviyim :D

Derin Bir mevzu , herkesin düşüncesi farklı .. konu içerisindede belli oluyor zaten

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri