Albüm tanıtımı bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Gülümse

:D
Prenses
müzik bölümüne alt başlık olarak

albüm tanıtımı
*yabancı albüm
*yerli albüm

bölümü açılabilirmi.
200 konu garantilii :D

---> Albüm tanıtımı bölümü

neler olacak ıcınde bu tanıtımın ? cevabınıza gore acılacaktır telıf olmasında yerlılerde.

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

Müzik Haberleri kısmında albümlerin tanıtımı yapılabiliyor haber şeklinde.
Ondan farkı olacaksa ve uygun bulunursa açılsın.

adam haklı.

neler olacak içinde.

WpsFJ7D.jpg

:ai
01. Tez Gel
02. Geç Kaldın
03. Gel Bu Yola ( Ey Pir )
04. Benim Adım Dertli Dolap
05. Derman Arardım Derdime
06. Kahmut Yaylası
07. Yumma Gözün
08. Canda Cananım Ali
09. Yalnızım Bu Ellerde
10. Vücudum Şehri
11. İkilik Özünden
12. Kabe Neresidir

[BILGI]
Albüm ile ilgili diğer bilgiler
En son ‘’Yiğit İnsanların Türküleri (1996)’’ adlı albümde birlikte çalışan Arif Sağ ve Sabahat Akkiraz 18 yıl sonra, Turap albümünde bir araya geldiler.
On iki eserden oluşan Turap albümü, gelenekselden, geleceğe Anadolu müziğinin en önemli eserlerinden oluşmaktadır. Artık çokça da kullanılmayan gelenekselleşmiş Anadolu müziğinin kendi içindeki zenginliği Arif Sağ’ın sazı, Sabahat Akkiraz’ın sesi ile tekrar müzik dünyasındaki yerini alıyor.
Türküler deyişler ve uzun hava ile aslında çok uzakmış gibi görünen Anadolu yaşamı ve geleneği yeniden hayat buluyor.
Mahzuni’den, Davut Sulari’ye, Yunus Emre’den, Şah Hatayi’ye uzanan müzik ve deyiş geleneğimiz yeni nesilin dünyasına aktarılıyor.
[/BILGI]

bu mesela örnek konusu.
bu tarz.

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] konu bölümü haberi değerinde olması lazım. albüm tanıtımı bir haber değildir. sadece ön biligidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri