Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:ai 01. Tez Gel 02. Geç Kaldın 03. Gel Bu Yola ( Ey Pir ) 04. Benim Adım Dertli Dolap 05. Derman Arardım Derdime 06. Kahmut Yaylası 07. Yumma Gözün 08. Canda Cananım Ali 09. Yalnızım Bu Ellerde 10. Vücudum Şehri 11. İkilik Özünden 12. Kabe Neresidir
[BILGI] Albüm ile ilgili diğer bilgiler En son Yiğit İnsanların Türküleri (1996) adlı albümde birlikte çalışan Arif Sağ ve Sabahat Akkiraz 18 yıl sonra, Turap albümünde bir araya geldiler. On iki eserden oluşan Turap albümü, gelenekselden, geleceğe Anadolu müziğinin en önemli eserlerinden oluşmaktadır. Artık çokça da kullanılmayan gelenekselleşmiş Anadolu müziğinin kendi içindeki zenginliği Arif Sağın sazı, Sabahat Akkirazın sesi ile tekrar müzik dünyasındaki yerini alıyor. Türküler deyişler ve uzun hava ile aslında çok uzakmış gibi görünen Anadolu yaşamı ve geleneği yeniden hayat buluyor. Mahzuniden, Davut Sulariye, Yunus Emreden, Şah Hatayiye uzanan müzik ve deyiş geleneğimiz yeni nesilin dünyasına aktarılıyor.
[/BILGI]
bu mesela örnek konusu.
bu tarz.
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] konu bölümü haberi değerinde olması lazım. albüm tanıtımı bir haber değildir. sadece ön biligidir.