AKP KapatıLmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulkeyi halk yapar ve halkina ii bakan ulkesini gelistiren bir partidir ak parti ben daha kucukum 15 yasindayim ama bu yasda bile ben gorebilyomki ak parti turkiye icin en iisi ben amerikada buydum 4 yasinda amerikaya tasindik ve daha 2 sene oldu turkiyeye geleli ve 2 senede bile turkiyede gelistini gorebilyom 2 senede bu kdr olyosa ak partinin iktidarda oldu surecte bence turkiye epey bi gelisecektir herkezin fikri ayridir tamam ama ak partiden daha ii bir parti gostersin biri madem ak partiyi sevmiyorlar. bide su basortu universite meselesi ben onda mantik bulamiyom bir bas ortu bir kiyafetdir sonuc olarak sapka corap gibi bisey bir kadin ndn istedini giyemiyor anlamiyorum laikle karsi diyorsunuz ama laiklikle ne alakasi var onlar dini devlet islerine karistirmiyoruzki.

sana katılıyorum buarada kapatılmasını ısteyenler aldı cevaplarını oturdular asagı haklı olan kazanıyo
 
Akp kapatılması sürecinde Ergenekon çıktı ortaya ve gündem bir anda değişti. Göreceksiniz Akp'nin sonuda anavatan partisi gibi olacak.
 
erken seçim olur sen hiç merak etme:)

sen laiklik i istemiyon heralde

şeriat istiyon heralde

amerikanın her istediği şeyi yapmak istiyon heralde

akp li demek bu demek:)

her mualefet olanı şakşaklamamak gerek:)

Öyle birsey oLsaydi Simdiye Kadar coktan olmustu ayık ol ;)

Erken Secimde oLsun Farketmez Yine Kimin Gelecegi Acik Ve Net. :)
 
bnce kapanmalydı ama ulkemizde guclu olan kazanır kavramı var anayasamız dogru duzgun bile yurumuo bugun kapatılmadı yarın neler kapancak hepmiz gorcez bunu ozmnda herkez pisman olck oy attıkları icin umarım bu tablo milletmizin onune cıkar ama bole cakallar oldgu surce cıqmıcagıda kesin!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst