Adalet?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06059

Banned

Selamlar gençlik. Alp ben.
Ban yemişiz. Sebebi?
Sebebi şu. ''Koyun'' ve ''Kuş Beyinli'' gibi sevgi sözcüklerine ''Gerizekâlı'' gibi çok büyük hakaret, küfür, alçaltıcı bir söz ile karşılık verdim. Bu kadar güzel sevgi sözcüklerine karşılık bu denli bir hakaret ettiğim için ban yedim. Çünkü bu forumda adalet var.

Ban yedik çünkü her fırsatta MHP yandaşlarına koyun, CHP yandaşlarına kuş beyinli dedik. Her fırsatta, her topikte MHP, CHP ve diğer partilerin aleyhinde konular açıp, o partilere, yöneticilerine ve yandaşlarına hakaret ettik, ''istediğiniz partiye oy verin, hakaret edip taşkınlık çıkarmayın'' diyen kişilere de ''kuş beyinli'' ve ''koyun'' dedik. Sonuna kadar hakettik.

Benim ailemde 1 kişi bile AKP yanlısı değil. Aksine hepsi AKP den nefret ediyo. Sizlere soruyorum. Ailenizde, akrabalarınızda, eşinizde, dostunuzda AKP ye oy veren 1 insan bile mi yok? Bu kadar hakareti nasıl kaldırabiliyosunuz? Şaşıyorum.

Forumda, her fırsatta, herkese karşı adil olduklarını savunan arkadaşlarımızın bir kere daha ne kadar adil olduğunu görmüş oldum. O kadar hakarete ban yemeyen kişileri görünce, gerizekalı kelimesinin ban sebebi olmasını hayretler içinde karşılıyorum. Bunu banım açılsın diye mi yazıyorum? Asla. Bu forum bu kez benim için bitti zaten. He çokta ..... diyeceksiniz. Emin olun bu saatten sonra benim içinde öyle.

Hadin kal sağlıcakla. [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[/B]

Son düzenleme:
---> Adalet?

[MENTION=164749]06059[/MENTION] , [MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]

:( Peki Alp Ne Diyebilirim ki Komşum..

Bizim İçin Değerli Olduğunu ve Sevildiğini Bil Yeter.

---> Adalet?

başka forumlarda ceza puanı sistemi var küfür edene puan verilir 21'e gelince aldığı ceza puanlarının sebebine göre 1 hafta 1 ay 3 ay ban veriyorlar. Bu kadar basit sebepten 7 gün banlamak fazla bence. forumlara ilginin azaldığı şu zamanlarda bol kepçe cezalar ancak küstürür arkadaşları

---> Adalet?

Yalnizmi birakaksin bizi ? (Beni)? :'(
Cok uzuldum ama ben :(
Sabirsizlikla 7 gunun dolmasini bekliyordum oysaki :(

---> Adalet?

Bende bundan sonra koyun diyenleri sikayet edicem.

Hep benim sikayet ettiklerimi saniyorlar ya... evet, artik sikayet edicem.

---> Adalet?

Bu Zamana Kadar Hep Adaletli Olduğum Söylendi

Bir Kaç Kişinin Taraf Tutuyorsun Demesini Saymazsak

Benimde Kendimden 1 Şüphem Yok.

Lakin

Ayşegülünde Yüzü Burda

' Kuş Beyinli ' İle ' Gerizekalı ' Sözü Arasında Hiç Bir Farkın Olmadığını Kendisinede Söyledim.

O Yüzden Bilmiyorum

Ayşegüle Kalmış Olay.

---> Adalet?

Ben Bana Bildirilen Linke Baktım Sadece. Konuyu Daha Yeni İnceledim.

Hatayı Düzelttim..

Herkes Hata Yapabilir.

Semih Söylediğinde Ben Yine Anlamamıştım Ne Yalan Söyleyeyim.

Kafam Bir Dünya İşle Dolu..

Kabak Bana Patlıyor Yine Diğer Yöneticileri de Artık Görevlerinin Başına Çağırıyorum Yani.

İnceleyebilirsiniz ;

http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=4661747&postcount=1

---> Adalet?

Bana Kalırsa

Olay Forum Değil

Önemli Olan İnsanların Bir Birine Olan Saygılarının Kaybolması.

Alp'inde Dediği Gibi

Hiç mi Abi Veya Abla Dediğimiz Karşıt Görüştü Bir Tanıdığımız Yok?

Benim En Yakınım Babam.

Ama Hiç Bir Zaman Karşı Görüşlü Olan Birine Hakaret Etmedim, Aşşağılayıcı Cümlelerde Kurmadım.

Herkez İstediğine İnanıp İnanmamakta Özgürdür

Savunuyoruz ya Hani

' Özgürlüğümüz Kısıtlanıyor ' Diye

Bir Birimizin Özgürlüğüne Burnumuzu Sokuyoruz?

Twitter , Facebook Kapansa Ne Olur?

Sen Şuna Oy Veriyorsun ' Koyunsun '

Sen Bunlara İnanmıyorsun ' Gerizekalısın '

Sen Şusun, Busun ' Kuş Beyinlisin '

Ne Fark Var Twitteri Kapatandan?

Ne Fark Var Türkiyenin Bilmem Yüzde Kaçı Gerizakalıdır Diyenden?

Bilmiyorum Ama Bu Olaylara Bir Son Vermek Gerekir

Kendi Şahsıma Ait Görüşüm Budur.

---> Adalet?

Bu Zamana Kadar Hep Adaletli Olduğum Söylendi

Bir Kaç Kişinin Taraf Tutuyorsun Demesini Saymazsak

Benimde Kendimden 1 Şüphem Yok.

Lakin

Ayşegülünde Yüzü Burda

' Kuş Beyinli ' İle ' Gerizekalı ' Sözü Arasında Hiç Bir Farkın Olmadığını Kendisinede Söyledim.

O Yüzden Bilmiyorum

Ayşegüle Kalmış Olay.

Beni yanlış anlamayın. Çok bildiğimden de söylemiyorum. Lakin ben sadece şu forumda ya siyaset konusu açılmasın, illa da açılacaksa hakaret boyutuna ulaşmasın yazılanlar istedim. Çünkü ne zaman siyaset konusu açılsa birileri ban yiyo. Açılmaması en iyisiydi. Özellikle de son 1 haftada ki açılan konuları ve yapılan yorumları mutlaka görmüşsünüzdür. Forum sizin, topik sizin. Ayşegül' ün yaptığında mutlak bir eşitsizlik var. Bana kuş beyinli ve koyun diyen adama ben ellerimde çiçeklerle gidemem. Velhasıl kelam karar onun. Tekrar diyorum, beni yanlış anlamayın ama bu şekilde çok fazla üye forumdan soğur. Tekrar tekrar söylüyorum. Söylediklerimi yanlış anlamayın lütfen. İyi forumlar.

---> Adalet?

Bazı adminlerin yetkilerini siyasi görüşleri doğrultusunda kullandığı apaçık ortada.

Adaletse herkese adalet.

---> Adalet?

[MENTION=164749]06059[/MENTION] benimmm .......... :eda: sen olmazsan kimee gülcem ben bee oğlumm yapmaa böylee :(

valla ağzına sağlık kardeşim ne sapık pislik insanlar var aramızda onlar rahat rahat gezerken senin ban yemen haksızlık doğru söylüyorsun

Son düzenleme:
---> Adalet?

Alp haklısın bazı insanlar açık açık küfür ediyor ban yemiyor
ama böyle şeylerde ban yeyince insan üzülüyor
haklı olduğun cümleler var sana katılıyorum ;)

---> Adalet?

Böyle Şeylere Derken Nurten?

Küfürü Serbestmi yapalım?

o Zaman Herkez Herkezin Anasına Bacısına Küfür Etsin

Banlanınca üzülelim?

Yok Artık :)

---> Adalet?

Böyle Şeylere Derken Nurten?

Küfürü Serbestmi yapalım?

o Zaman Herkez Herkezin Anasına Bacısına Küfür Etsin

Banlanınca üzülelim?

Yok Artık :)

açık açık küfür eden insanların görülmemesine diyorum ben Semih
tabiki Alp'in söylediklerini onaylamıyorum.

---> Adalet?

açık açık küfür eden insanların görülmemesine diyorum ben Semih
tabiki Alp'in söylediklerini onaylamıyorum.

Nickinin Altında

Moderatör Yazıyor Nurten

Uyar

Uyarmanada Gerek Yok

Moderatör Odasından Yöneticilere Söylendiğinde

Gereği Yapılır.

Yani Bilmiyorum

Küfür Olup Bizim Haberimiz Yoksa

Yönetimde Ciddi Sorunlarımız Var

Gerçi Adminlerimizinde Çoğu Şuan Olduğu Gibi Sohbette

Kimsenin Pek Umurunda Değil.

Lakin Kendi Aramızdada Ciddi Sorunlar Olduğu Ortada.

---> Adalet?

Yorumu görüp Ayşegül ablaya ileten benim. Ama açtığım sayfada başka yönetici ve insanların mesajı vardı fakat Alp'in alıntı yaptığı mesaj yoktu. Bende sadece Alp'in yazdığı mesajı okudum diğerleri gözden geçirilmiştir diyerek. Açıkçası alıntıyı okumadım. Ama dediğim gibi kimsenin kuş beyinli, koyun gibi hakaretlerden de bir şikayeti yoktu. Şikayeti konu altına yazmamak elbette bazı şeyleri hoş görmeye yada üstünü örtmeye neden değil ama dikkatimi de çekmedi. İçimi rahatlatmak için yazmak istedim bunu. Karşıt görüşte olsa herkesi insan olduğunu, kimsenin de hiç kimseden bir cinsiyetten başka bir farkı olmadığını unutmamak gerekiyor.

---> Adalet?

Beni yanlış anlamayın. Çok bildiğimden de söylemiyorum. Lakin ben sadece şu forumda ya siyaset konusu açılmasın, illa da açılacaksa hakaret boyutuna ulaşmasın yazılanlar istedim. Çünkü ne zaman siyaset konusu açılsa birileri ban yiyo. Açılmaması en iyisiydi. Özellikle de son 1 haftada ki açılan konuları ve yapılan yorumları mutlaka görmüşsünüzdür. Forum sizin, topik sizin. Ayşegül' ün yaptığında mutlak bir eşitsizlik var. Bana kuş beyinli ve koyun diyen adama ben ellerimde çiçeklerle gidemem. Velhasıl kelam karar onun. Tekrar diyorum, beni yanlış anlamayın ama bu şekilde çok fazla üye forumdan soğur. Tekrar tekrar söylüyorum. Söylediklerimi yanlış anlamayın lütfen. İyi forumlar.

Haklisin.
Siyasi yorumda. Okadar kizdigimiz halde hic hakaret etmedim (kendi adıma)
Ama hep akplilere
Koyun kus beyinli tek hucreli vs. Gibi benzetmeler yapiliyor aylardir hemde hirslarindan.
Bu yukardaki yazdigim tabirleri adminide kullaniyor normal uyeside. Sonrada yorumu alinti yapip karsi cimtigimizdada neden alinganlik yapiyorsun ustune aliniyorsun diyorlar (buda bana cok komik geliyor) bende akp liyim yazdigini kime yaziyorsun akplilere. Ee ustume alinmicamd tsk mi edicem?

Kendi karakterlerini ve seviyelerini ortaya koymaktan baska birsey yapmiyorlar
Yukardaki koyun ve tek hucreli tabirini adminin teki kullanmisti neden kendini banlamadi acaba meraktayim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri